Mod Team KrissDeValnor Napisano wczoraj o 17:39 Mod Team Napisano wczoraj o 17:39 @Greg1 O koniach nigdy nie myślałem, chyba że w dzieciństwie, podczas wizualizacji bycia rycerzem na cwałującym koniu Jakby ktoś był zainteresowany, to w Jaroszowej Woli mijałem boisko do polo - kiedyś widziałem jak grają, ale to droga impreza... To potencjalne hobby (na razie bardziej zachcianka - podobnie jak model RC w skali 1:10) jest rewolwerem - wiatrówką kaliber 5.5 mm (trochę kicha, bo koleżanka zrobiła pozwolenie na ostrą) Jedyny jaki miałem do tej pory, był plastikową zabawką, z którą przeżywałem serial "Na kłopoty Bednarski" Z psami i ich właścicielami bywa różnie - podczas tej samej jazdy dwukrotnie psy były przytrzymane, a właścicielki same zareagowały (jednej podziękowałem), mijałem też dwie kobiety z 3 -4 psami, ale te były grzeczne nawet bez reprymendy ze strony pań. Nie trawię natomiast, kiedy psy za mną biegną i się rzucają - wtedy puszczają mi nerwy... Cytuj
Maciorra Napisano wczoraj o 18:39 Napisano wczoraj o 18:39 Godzinę temu, Eathan napisał: @Maciorra błotniki to zbędny balast Są brzydkie i wkurzają, zwłaszcza jak się zahaczy butem o przedni przy jakichś ciasnych manewrach, ale do gravela co roku je montuję na całą zimę i cieszę się suchym zadkiem nawet jak pada deszcz ze śniegiem:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi