Mod Team KrissDeValnor Napisano Czwartek o 00:19 Mod Team Napisano Czwartek o 00:19 Na bogato - E=mc2 1 1 Cytuj
Sobek82 Napisano Czwartek o 12:33 Napisano Czwartek o 12:33 Zrobiłem zdjęcie. 🫠😉 Pozdrow'er 😘 3 3 Cytuj
wr81 Napisano Piątek o 21:35 Napisano Piątek o 21:35 (edytowane) Obkleiłem odblaskami pod kolor... W miejsce wiszących na szprychach: Edytowane Piątek o 21:36 przez wr81 5 Cytuj
TheJW Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Czekając na otwarcie kliniki weterynaryjnej (kot mi się pochorował) podjechałem po adapter do grzechotki z 1/2 na 3/8" do kupionego na Ali klucza do HT i skrzynkę uciosową do obcięcia rury sterowej. Potem poodbierałem paczki, jedną w locie "na mieście" od kuriera Pocztexu wyrywając się z roboty, dwie kolejne z Paczkomatu po fajrancie. Szybki obiad i 1,5 godziny rekreacyjnej jazdy na Gruzie (średnie tętno 101, więc mocno rekreacyjna). A teraz bawię się nowymi zabawkami. Kilkanaście lat w IT, ale jakby mi ktoś jeszcze niedawno powiedział, że będę w swoim rowerze aktualizował przerzutki, manetki i BATERIĘ, to bym go wyśmiał. A tymczasem siedzę i czekam, aż update się zakończy... 2 Cytuj
pecio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @TheJW bo jesteś starej daty programistą. Czasy ZX Spectrum dawno się skończyły. 🤣 Ja nie dawno musiałem Rubina i Polara aktualizować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi