Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłem na nocniku.  Wieczornej rundzie z lampami a nie kaczce ;)

3e14ecfb-77e9-4f61-bb28-0ff27c57a00f.jpeg

Foto sąsiada z którym nocnikowaliśmy.

• +1 pomógł 3
  • Haha 2
Napisano

Tak tylko piszesz bo pewnie jeździsz z pieluchą a nie na nocnik 🤡

Napisano

A u mnie szosa w opłakanym stanie, stalowa damka i stalowy żużel do odświeżenia:

IMG_9608.jpeg

• +1 pomógł 5
Napisano

Gdy wracając z pracy zorientowałem się, jak jest ciepło, po dojechaniu do domu nawet nie chowałem roweru, tylko wpadłem się przebrać i zrobiłem szybką rundkę na Gruzie napędzany pączkami.

26'S NOT DEAD! jak to napisałem na Stravie. ;)

Musiałem się nieźle nakręcić, żeby zrobić 33,5 km ze średnią ponad 30km/h na takich kółkach. 😁

Aż strach tę szosę składać... :whistling:

• +1 pomógł 2
  • Haha 1
  • Mod Team
Napisano

Ja już jestem za stary i za leniwy na szosę. Poza tym taka GK to jakaś straszna nuda musi być - to już się wolę włóczyć po okolicznych polach i lasach ;) Wydaje mi się, że na szosie byłoby większe ryzyko gleb - szlifów, że nie wspomnę o kompletnie nieakceptowalnej dla mnie pozycji i trzymania kierownicy jak taczki :icon_lol:  Kiedyś na pewnym kanale yt (Punkt Zaczepienia) autor stwierdził, że to bardziej naturalne, bo tak mamy ułożone ręce wzdłuż ciała - wtedy wspomniałem właśnie o taczce :icon_wink:  

EDIT 2 lll   Wczoraj >2.5 g. po mieście, ale z akcentami lekko terenowymi, czyli tzw. Glinki/Glinianki (Park Szczęśliwicki), Fort Rakowiec - jakby wały z fosą (dobry pod przełaja), k. Ruskich (Mauzoleum), i przez parki wzdł. Racławickiej, oraz przez nowy Suwak (teraz park to określenie nieco na wyrost - może kiedyś...). Rower usyfiony jakbym z lasu wrócił - choć delikatnie lokalne laski zaliczyłem :icon_cool:  Praktycznie brak rowerowej "konkurencji" (2 stopnie, mżawka) - tylko dostawcy i kilka babek, dzieciaków + elektryk.

Napisano

Wczoraj było okienko na opryski i walkę z kostką brukową. A wieczorem w ramach relaksu zajrzałem sobie do przerzutki...

20250301-193348net.jpg

a tam...

20250301-195444net.jpg

i wysuszone łożyska kółeczek. Brak zdjęć - zdumienie popijałem odpowiednią dawką złotego napoju i nie było czasu na pstrykanie.

• +1 pomógł 1