smw44199 Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada Ponad 25 lat temu miałem podobne opony w nowym Giancie (fabryczne) właśnie z takimi klockami po bokach opony. Wchodząc w zakręt na bruku przewróciłem sie tak skutecznie, ze do dzisiaj nie odważyłem się kupić takich jeszcze raz😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 15 godzin temu, spidelli napisał: a poza tym, ślizgałem się ostatnio w dżdżu (jak kania) na glinie na Bontrażerach, więc zobaczymy, co potrafią Szwalbiaki Ja wczoraj chciałem sobie zrobić skrót płytową drogą przez pola bo już się zaczynało ściemniać i wyglebiłem bo najpierw mi się koło uślizgnęło no błocie i wpadło w szczelinę między płytami - opony Maxxis Receptor 700x40c. Rok temu, jak jeszcze miałem Tribana 100 to na zimę miałem Schwalbe Smart Sam 700x35c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada Zrobiłem po tygodniu tę samą trasę leśno-polno-błotną i .... fatalne są te Schwalbiaki, kilka razy bym leżał.. Co z tego, że bieżnik agresywny jak opona za wąska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano Czwartek o 13:32 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:32 Serwis dwóch kompletów pedałów SPD Shimano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Dosyć aktywny dzionek. Dzięki Olowi odzyskałem starego GF Wahoo 15” Kazafazowej, który kiedyś został zastąpiony nowszym modelem. W moich oczach fajniejszym - hydroformowane rury, brak mostków w trójkącie, do tego gdy sam Gary złożył nań dwa autografy* to już w ogóle było hipersuperextra5000. Ale Kazafazowa zdążyła się polubić z pierwszym Wahoo i sentyment / smuteczek pozostał. Aż staruszek powrócił! Zatem nastąpiła szybka przekładka fantów z nowszego do starego, graty ze starego zaś trafią do czerwonego Marlina. Oprócz tej trójki mam jeszcze cztery GF (chyba mam problem?). …a na dokładkę wrzuciłem do Gem Bum’a bidon bezkoszykowy z SSWC, wysokiego kierownika (zmiana kabli) i zmodziłem bagażnik na przód. Sprawdzę, czy 10kg dźwignie po wertepach, jak będzie ok to wytnę zbędne pręty. * okazja do spotkania Garego Fishera nastąpiła gdy promował w jUKeju film "Mountain Biking - the untold British story". Z okazji prezentacji w pubie przygotowano zestaw 15 pytań ale jak Gary popłynął z odpowiedzią na drugie to już nawijał do samego końca a wszyscy słuchali z błyszczącymi ślipiami i rozdziawionymi japami. Podczas późniejszej pogawędki przy złocistym nieśmiało poprosiłem o autograf na ramie. Gary z uśmiechem się zgodził, podpisał, popierniczyliśmy o pierdółkach i gdy wróciłem do stolika to z przerażeniem zauważyłem, że rozmazałem Jego podpis w podniecie dyskusji. Podbiłem jeszcze raz, z innym flamastrem a Gary klepnął mnie w ramię, znowu rzucił anegdotą i podpisał ramę po raz drugi. Piękne czasy. Edytowane 30 minut temu przez kazafaza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi