CoolBreezeOne Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Nie dziś, a wczoraj. I nie tylko ja. Dałem się namówić na straszenie zwierza w DPN Świetne spotkanie i bardzo przyjemna trasa. Czego chcieć więcej... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Wczoraj z młodym, rowerami przeszliśmy rowerami kupione na festiwalu rośliny, nie udało nam się zrobić zdjęcia, ale wyglądaliśmy jakbyśmy wieźli własną dżunglę. Tacy rowerowi Rambo, od razu ze swoim maskowaniem 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Mini serwis zerowy Rockshoxa - trzeci w tym roku. Tym razem Recon Silver 27.5. Fabrycznie olej jakiś był, aczkolwiek w jednej goleni zauważalnie więcej niż w drugiej. Smaru na uszczelkach tradycyjnie bardzo mało. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Pojechałem z pocztą kwiatową do Myśliborza na Spokojną 8, to dwa domy od @CoolBreezeOne, napisałem do niego i zaprosił mnie do swojej samotni, wróciłem z bmx'em do serwisu, jeszcze nie wiem czy oddam z powrotem 🫠😉 Pozdrow'er 😘 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Zadbaj o dane bezosobowe sobkowe kwiatowe kwiatuszki bemeksikowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Świetna rajza z młodszym, częściowo zeszłotygodniowym śladem grupowym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października (edytowane) Założyłem opony Continental AT RIDE na obręcze Unibajka Edytowane 13 Października przez Marinbiker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 14 Października Udostępnij Napisano 14 Października (edytowane) Czy wynoszenie rowerów na korytarz, bo nijak nie pasowały fotografce (pani fotografującej?) do wystroju mieszkania, się liczy? 🤔 Edytowane 15 Października przez MrJ 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października Miała być dziś zwykła zmiana łańcucha i smarowanie, ale chciałem też przednie hamulce podtegulować, podkręcić, bo chciałem by mocniej brały i coś śruba zaczęła się kręcić w miejscu, wyjąłem koło, i tłoczek wpadł do środka, okazało, się że z klocka została już tylko blaszka - podkład... zjechanie niemal do 0.... jakoś mnie zaskoczyło, że jeszcze hamowały a tu już tak...no ale trochę dłubania było, bi tu tak w skrócie opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października Piękny, słoneczny, ciepły i bezwietrzny dzień…trzeba było zmarnować na serwis Nexusa. Który, okazało się, jest dojechany do granicy i trzeba będzie pchać nowe flaki lub koło z OLki. #zajefajnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Października Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października No brawo Ty Ja przynajmniej się wynurzyłem po tygodniu siedzenia w domu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października (edytowane) A ja nareszcie skończyłem składać Scale'a! Odkąd go rozłożyłem w marcu, na serwis po zimie, leżał porozrzucany w częściach i zabierałem się do niego jak pies do jeża... To coś umyłem, to dokupiłem, to rozebrałem hamulce, jeszcze innym razem przerzutkę i manetkę, ale żeby poskładać wszystko do kupy jakoś się zebrać mogłem. Ale w końcu nadszedł ten dzień! I zdążyłem nawet jeszcze machnąć nim testowo niecałe 50km po okolicznych lasach i pętli "XC". Wracając zgarnąłem jeszcze tarczę z paczkomatu - wczoraj nie przywieźli, więc musiałem demontować z szosy i przełożyć do Scotta. A, no i najważniejsze! Odebrałem gravelowcowi KOMa na segmencie niedaleko domu! Nie będą mi się tu pałętać łajzy jedne! 😂 Edytowane 26 Października przez TheJW 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października (edytowane) Szlifuje plan wyprawy 2025 Edytowane 26 Października przez forscher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano Poniedziałek o 10:46 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:46 W końcu poskładałem elektryka. Kupiony w sierpniu „bo cena”, musiałem jednak względem oryginału zmienić kierownika i kilka detali. Jak skończyłem to stwierdziłem, że trzeba było iść w niebieskie śrubki bo lepiej leżą z diodą silnika…no to dzisiaj wieczorem będę wszystko przemalowywać. Owijka jakaś stara, docelowo wpadnie czarna, może z niebieskim akcentem typu Supacaz Star Fade. Ściągnę te błotniki, wrzucę inne gumy ~45c, nie zdecydowałem czy wymienię błotołapy na szersze czy z nich zrezygnuję. Pobujam się na nim trochę i niebawem trafi na OLkę…chyba, że ktoś zrzeszony zechce go przygarnąć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano Wtorek o 12:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:55 Poprawiłem śrubki z fioletu na niebieski. Tak, żeby ładniej wyglądały z diodą ebajka. Ale że bateria lekko oklapła to dioda świeci już na czerwono a mnie się nie chce znowu prześrubkowywać wszystkiego 🤡 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano Środa o 10:45 Udostępnij Napisano Środa o 10:45 Modzenia ciąg dalszy. Mostek na minus, bagaj na front, logo na gumie poprawione dla Charlie Cunningham’a. Zaczyna mi się niebezpiecznie podobać to urządzenie. Może to już ten wiek, żeby jeden elektryk na wszelki wypadek tkwił w garażu? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano Środa o 16:53 Udostępnij Napisano Środa o 16:53 Jak zmienisz kierownicę na prostą, to go odkupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano Środa o 17:54 Udostępnij Napisano Środa o 17:54 Prosta ma wbudowany mocny podgląd nocny: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Wczoraj w końcu wymieniłem w mtb pedały na nowe, które kupiłem jeszcze w lipcu. Później je przetestowałem na pobliskich leśnych pagórkach - test zaliczony pozytywnie 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi