vincek Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 (edytowane) Wkurza już mnie ta 370-ka... Zapadki co jakiś czas strzelają. Mam zapasowe zapadki, to zdjąłem stare i wyczyściłem z syfu tych co to składali i dalem im ostatnią szansę. Wcześniej była breja lepsza niż teraz zdjęciach - kiedyś w tym temacie wrzucałem zdjęcia. Okazało się, że wspomniane czyszczenie nie dało porządnego skutku. Zobaczymy, czy dalej będą strzelać. Jak tak, to zakładam nowe. Jak okaże się, że 3 zapadki się pieprzą po kilku miesiącach, to chyba czas przejść na Ratchet... Edytowane 27 Maja 2023 przez vincek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 https://connect.garmin.com/modern/activity/11209079841 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 @FigoiFago gruby trip! Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 @FigoiFago, "Rowerowe Sowie 2023"? Miałem być, ale się sprawy rypły po drodze i pojechali chłopaki beze mnie W przyszłym roku atakuję, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Tak, było srogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Maja 2023 Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 @FigoiFago Masz podjazd z Zagórza do Sokolca zaliczony? To jest 10 km pod górę, początek taki sobie ale końcówka już dość mocno nachylona. Ja tam wjeźdżam już siłą woli (wcześniej mam jeszcze kilka podjazdów, np. Bogaczowice, Struga, Dziećmorowice). Najbardziej cierpię, jak mnie goście na szoskach mijają na tej ściance na końcu To fragment mojego tripa na 300 km - zaznaczony odcinek najbardziej górzysty - okolice Wałbrzycha i Góry Sowie, na dokładkę Tąpadła - wygląda jak zmarszczka. Niestety nie mam całego tripa w jednym pliku, bo padł mi licznik, kilka kilometrów dograłem jeszcze na nim, a pozostałe 60 - na zegarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 28 Maja 2023 Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) No i hop, szlif na szosie zaliczony. Zjeżdzałem w lewo na skrzyżowaniu. Złożyłem się w zakręt, a po chwili obydwa koła odjechały. Przeszlifowałem jakieś 5 metrów. Najpierw lewą nogą, potem prawą ręką. Jedyna "dobra" rzecz to to, że złożyłem się gdy byłem mocno pochylony. Więc jestem pościerany, ale nie potłuczony. No i zniszczyłem buty, bluzę i spodenki. W rowerze trochę manetka i owijka. Chyba nic więcej. Chyba... Bardzo fajnie. Nowy rower, przejechane niecałe 300 km i już upadł mi z lipnego stojaka, a dzisiaj szlif. Edytowane 28 Maja 2023 przez ChuChu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Maja 2023 Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Zdjąłem widelec w Nakamura a tam niespodzianka, główka ramy ma wew. wymiar 41 mm i to jeszcze jakiś zintegrowany, sterów jak na lekarstwo 🥹😉😘 Zamleczyłem też koła 27 i pół z oponami conti Terra 47mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 28 Maja 2023 Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 W dniu 27.05.2023 o 13:00, spidelli napisał: Niedziela bez setki to jak niedziela bez rosołu. Tak mawia moja żona. W związku z powyższym dzisiaj 105 km, a miało być tylko 50, ale super sie jechało i szkoda było przerywać😉 @spidelli pozdrowienia dla małżonki 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Maja 2023 Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 @Cross90 Dzięki, przekażę 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem, wielkim lasem szedłem, 45 km przejechałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Marina przekonwertowałem, widelec M Rseven, powietrzny 26'er pod koło 27,5" z oponą Terra trail 47c na mleku. jakieś pół godziny łącznie 😉 Pozdrow'er 😘 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 W dniu 28.05.2023 o 07:43, spidelli napisał: @FigoiFago Masz podjazd z Zagórza do Sokolca zaliczony? Sprawdziłem przebieg trasy i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 19 minut temu, FigoiFago napisał: Sprawdziłem przebieg trasy i nie. W niczym to nie umniejsza Twojemu wyczynowi, byłem po prostu ciekaw Jak będziesz w okolicy to polecam, najlepiej taką półpętlę - z Przełęczy Sokolej trochę w dół (niestety dziurawo), potem do góry na Jugowską i z Jugowskiej zjazd do Kamionek - asfalt całkiem dobry, kilka fajnych agrafek. Jechałem już kilka razy, pora na odwrócenie kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 W dniu 27.05.2023 o 11:52, Sansei6 napisał: Chodzi o Nakręconą Kręceniem, bo ja ją na fb obserwuje, normalnie rowerowo fenomenalna, szok Wciąż jeździ tym samym Cube na V'kach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Na pizzę do Poznania Post z fejsbukua Pozdrow'er 🥹😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Byłem Marianem po bułki rano, fajnie to jeździ 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Co tam jakiś Marin, opowiadaj jak smakowały buły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 U mnie czasami jak u Małysza Bułka na pół, masło czekoladowe i żółty ser 😉 Kawa z ekspresu ze spienionym mlekiem.😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Trek 🙃😘 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Pozdrow'er 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 @Sobek82 Czyje to posty wklejasz (ta pizza z Poznania) ? Chyba nie swoje, co ? A jak już wrzucasz pierdyliard zdjęć, to pisz coś na ich temat - jeżeli nie, to równie dobrze możesz je wrzucić do swojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Napisane że z fejsbukua, post dotyczy również wcześniejszych postów o odbytej setki. Ps. Wyżej Piasta Nexus 3 rozebrana ze świeżo kupionego roweru na kołach 20" za niewielkie pieniądze, chłop zachwalał że świetny rowerek, zrzucając na najniższy bieg napęd nie zatrybi'ał więc zajrzałem do środka. Pozdrow'er 😘 @KrissDeValnorbędę dodawał opisy 🥹🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Czyli cudze zdjęcia ? Takich nie wklejaj, chyba że ktoś o to prosił, ale to raczej sam by wrzucił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi