mulek1985 Napisano 8 Września 2022 Udostępnij Napisano 8 Września 2022 @spidelli - to lampka Bontrager Flare RT, uchwyt też Bontrager. Na razie chcę kupić jakąś tańszą podsiodłówkę, żeby ją przetestować. Nie wiem, czy podsiodłówka Bontrager dedykowana do Treka ma mocowanie pod tą lampkę - musiałbym to obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2022 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Przekładka i dokładka, Rekon 2,6 na przód, nowa Rekon race 2,25 na tył. Podmiana osprzętu w Konie na stare deore XT. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2022 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2022 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2022 U Bejbe na mostku - aż mi się takie fajne zdjęcie przypomniało (mam nawet naklejkę na drzwiach - dostałem z 10 lat temu od kolegi ze stołecznej Ośki) : Co tu dużo mówić - Pani w stylu "rakieta", i jak widać pokusa była zbyt silna Ja na mostku mógłbym mieć np. : Ale nie o tym... Co robiłem ? Wyglebiłem - mokre trawki + niskie ciśnienie (być może opona zmarszczyła się jak Fred na małej wyrwie podczas krawędziowania), bilans : lekko obita noga i ręka (zakleszczyłem się między ramą i kierownicą, i przez chwilę nie mogłem wstać, ale dobrze, że długie gacie i długa koszulka pod wiatrówką, bo byłyby większe ślady) + ułamany kawałek uchwytu/podstawki pod Brytona, więc jest OK (jeszcze ze 3 dychy po glebie strzeliłem - w sumie wyszło > 5) Dwóch gravelowców mnie wyprzedziło, kiedy jechałem niemrawo krótko po glebie, i pewnie bym tak jechał dalej, ale skoro mnie wyprzedzili, a jacyś superszybcy nie byli, to przyspieszyłem, oni zwolnili i się zatrzymali, a ja pojechałem dalej i już ich nie widziałem Jakby co, to pozdro dla nich - jechaliśmy nadwiślańskim terenowym fragmentem między mostem Siekierkowskim, a POW (taki wijący się, i lekko pofalowany) : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2022 Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Szlifowałem diadem, coś nowa NW po zlocie singlowym, pod naciskiem się w zębach odkształciła i nie chciała banglać z łańcuchem 10s, w sensie wieszał się, nie zazębiał, podciągał itp. po diaxie się ułożył Pozdrow'er Może po bułki do biskupa rano skoczę 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Września 2022 Udostępnij Napisano 12 Września 2022 Prosty stabilizator roweru Owijam dwa razy Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JWO Napisano 13 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Września 2022 W sobotę pierwsza, niestety nieudana, próba objechania Szanghaju. Zawiodła strategia i logistyka. Sam dystans był do pokonania. Zabrakło 80km. Napisze potem krótka relację. Tak czy inaczej mam nowy najdłuższy dystans, 320km . Następna próba 1 lub 2 października, o ile znów jakiś tajfun nie nadejdzie. Teraz cały tydzień pada 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Tak się prezentuje Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Kanapa wycięta wprost z Jelcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 3 godziny temu, JWO napisał: W sobotę pierwsza, niestety nieudana, próba objechania Szanghaju. Zawiodła strategia i logistyka. Sam dystans był do pokonania. Zabrakło 80km. Napisze potem krótka relację. Tak czy inaczej mam nowy najdłuższy dystans, 320km . Następna próba 1 lub 2 października, o ile znów jakiś tajfun nie nadejdzie. Teraz cały tydzień pada Najlepsze jest to, że gdybyś chciał to robić zaczynając z Warszawy, to byś pewnie zahaczył o granicę województwa. Wielkość tego miasta robi wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Koń wersja mostka z redukcją pod 1'' i kierownicą FSA Adventure, plusz owijka Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Jeszcze kółeczko zdemontowane z GRX'a trafiło do tricolorki i łańcuszek który bodajże rok przeleżał na półce. Ściera pójdzie jeszcze w ruch bo kaseta i zębatki na korbie uwalone w smarze po starym łańcuchu. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Napompowałem koła w szosie. Jak przed każdą jazdą zresztą. Potem zrobiłem 400m przewyższeń na 43km. Na Mazowszu! Pod Warszawą! Tylko żeby to zrobić, musiałem 30x podjechać jedną górkę. 🤣 I tak wołałem to niż walkę z wiatrem na Gassach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 W sumie to mi się nie chciało, łańcucha nie miało, bo długi musiał być i jak tu żyć, gdzieś pod owijkami nadzieja leżała, przed mymi oczyma skrzętnie się chowała, łańcucha kawał się ukazał, więc ręce zakasał, korbę na kwadrat szlifierką obrzezał, pedała przykręcił i już było nie żal, tak mullet monster powstał od niechcenia, gdy go dosiądziesz w księcia się zamienia. 😉 Trochę mnie poniosło ale co tam. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 (edytowane) Wymieniłem blat, kasetę i łańcuch w ghetto 1x9 Edytowane 17 Września 2022 przez vincek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 ...się wziął za półwieczny rower, będzie malowane i cackane. Projekt bułkowóz. Tak wyglądał oryginalnie, efekt końcowy triumfalnie zaprezentuję przed końcem roku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Odsinglowalem Romet'a Pozdrow'er Oczywiście nie wróci do wersji z przed tylko lekko zmodyfikowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Wspomnę tylko @vincekże w Peak'u jest kaseta 9s 11/50 😉 Ogarniałem Romana Po singlowaniu Romka nie chciało mi się ściągać korby i wpadłem na genialny pomysł by SX'a wrzucić do GT, była jeszcze na stanie kaseta , słońce wyścigu 9s 11/42, chińska zmieniarka i manetka microshift, opony ONZA też mi wierciły dziurę, także ten tego. In pro gres. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 (edytowane) Powiększyłem baterię do lampki, teraz ma 10000mAh. Cele VTC2, tydzień trzyma. No wi załadowałem 4erotłok na przód. Używana klamka z eBaya robi robotę. Edytowane 17 Września 2022 przez Electronite 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Wielki plus za Saint'a w szosie, podoba mie sie takie bezeceństwo 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 7 godzin temu, Sobek82 napisał: w Peak'u jest kaseta 9s 11/50 😉 To jest to u mnie to miejski pomykacz, a zatem skromne 11-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Obejmy montażowe do uchwytu na telefon widział? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 3 godziny temu, vincek napisał: To jest to u mnie to miejski pomykacz, a zatem skromne 11-34 No ale to możesz biegom nadać imiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Do karlskrony jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi