mulek1985 Napisano 8 Września 2022 Napisano 8 Września 2022 @spidelli - to lampka Bontrager Flare RT, uchwyt też Bontrager. Na razie chcę kupić jakąś tańszą podsiodłówkę, żeby ją przetestować. Nie wiem, czy podsiodłówka Bontrager dedykowana do Treka ma mocowanie pod tą lampkę - musiałbym to obczaić. Cytuj
Sobek82 Napisano 9 Września 2022 Napisano 9 Września 2022 Przekładka i dokładka, Rekon 2,6 na przód, nowa Rekon race 2,25 na tył. Podmiana osprzętu w Konie na stare deore XT. Pozdrow'er 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Września 2022 Mod Team Napisano 10 Września 2022 U Bejbe na mostku - aż mi się takie fajne zdjęcie przypomniało (mam nawet naklejkę na drzwiach - dostałem z 10 lat temu od kolegi ze stołecznej Ośki) : Co tu dużo mówić - Pani w stylu "rakieta", i jak widać pokusa była zbyt silna Ja na mostku mógłbym mieć np. : Ale nie o tym... Co robiłem ? Wyglebiłem - mokre trawki + niskie ciśnienie (być może opona zmarszczyła się jak Fred na małej wyrwie podczas krawędziowania), bilans : lekko obita noga i ręka (zakleszczyłem się między ramą i kierownicą, i przez chwilę nie mogłem wstać, ale dobrze, że długie gacie i długa koszulka pod wiatrówką, bo byłyby większe ślady) + ułamany kawałek uchwytu/podstawki pod Brytona, więc jest OK (jeszcze ze 3 dychy po glebie strzeliłem - w sumie wyszło > 5) Dwóch gravelowców mnie wyprzedziło, kiedy jechałem niemrawo krótko po glebie, i pewnie bym tak jechał dalej, ale skoro mnie wyprzedzili, a jacyś superszybcy nie byli, to przyspieszyłem, oni zwolnili i się zatrzymali, a ja pojechałem dalej i już ich nie widziałem Jakby co, to pozdro dla nich - jechaliśmy nadwiślańskim terenowym fragmentem między mostem Siekierkowskim, a POW (taki wijący się, i lekko pofalowany) : 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 10 Września 2022 Napisano 10 Września 2022 Szlifowałem diadem, coś nowa NW po zlocie singlowym, pod naciskiem się w zębach odkształciła i nie chciała banglać z łańcuchem 10s, w sensie wieszał się, nie zazębiał, podciągał itp. po diaxie się ułożył Pozdrow'er Może po bułki do biskupa rano skoczę 😉 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 12 Września 2022 Napisano 12 Września 2022 Prosty stabilizator roweru Owijam dwa razy Pozdrow'er 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JWO Napisano 13 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 13 Września 2022 W sobotę pierwsza, niestety nieudana, próba objechania Szanghaju. Zawiodła strategia i logistyka. Sam dystans był do pokonania. Zabrakło 80km. Napisze potem krótka relację. Tak czy inaczej mam nowy najdłuższy dystans, 320km . Następna próba 1 lub 2 października, o ile znów jakiś tajfun nie nadejdzie. Teraz cały tydzień pada 11 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Września 2022 Mod Team Napisano 13 Września 2022 Kanapa wycięta wprost z Jelcza 1 Cytuj
ChuChu Napisano 13 Września 2022 Napisano 13 Września 2022 3 godziny temu, JWO napisał: W sobotę pierwsza, niestety nieudana, próba objechania Szanghaju. Zawiodła strategia i logistyka. Sam dystans był do pokonania. Zabrakło 80km. Napisze potem krótka relację. Tak czy inaczej mam nowy najdłuższy dystans, 320km . Następna próba 1 lub 2 października, o ile znów jakiś tajfun nie nadejdzie. Teraz cały tydzień pada Najlepsze jest to, że gdybyś chciał to robić zaczynając z Warszawy, to byś pewnie zahaczył o granicę województwa. Wielkość tego miasta robi wrażenie. 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 14 Września 2022 Napisano 14 Września 2022 Koń wersja mostka z redukcją pod 1'' i kierownicą FSA Adventure, plusz owijka Pozdrow'er 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 14 Września 2022 Napisano 14 Września 2022 Jeszcze kółeczko zdemontowane z GRX'a trafiło do tricolorki i łańcuszek który bodajże rok przeleżał na półce. Ściera pójdzie jeszcze w ruch bo kaseta i zębatki na korbie uwalone w smarze po starym łańcuchu. Pozdrow'er 1 Cytuj
TheJW Napisano 15 Września 2022 Napisano 15 Września 2022 Napompowałem koła w szosie. Jak przed każdą jazdą zresztą. Potem zrobiłem 400m przewyższeń na 43km. Na Mazowszu! Pod Warszawą! Tylko żeby to zrobić, musiałem 30x podjechać jedną górkę. 🤣 I tak wołałem to niż walkę z wiatrem na Gassach. 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 15 Września 2022 Napisano 15 Września 2022 W sumie to mi się nie chciało, łańcucha nie miało, bo długi musiał być i jak tu żyć, gdzieś pod owijkami nadzieja leżała, przed mymi oczyma skrzętnie się chowała, łańcucha kawał się ukazał, więc ręce zakasał, korbę na kwadrat szlifierką obrzezał, pedała przykręcił i już było nie żal, tak mullet monster powstał od niechcenia, gdy go dosiądziesz w księcia się zamienia. 😉 Trochę mnie poniosło ale co tam. Pozdrow'er 2 Cytuj
vincek Napisano 17 Września 2022 Napisano 17 Września 2022 (edytowane) Wymieniłem blat, kasetę i łańcuch w ghetto 1x9 Edytowane 17 Września 2022 przez vincek 3 Cytuj
kazafaza Napisano 17 Września 2022 Napisano 17 Września 2022 ...się wziął za półwieczny rower, będzie malowane i cackane. Projekt bułkowóz. Tak wyglądał oryginalnie, efekt końcowy triumfalnie zaprezentuję przed końcem roku 4 Cytuj
Sobek82 Napisano 17 Września 2022 Napisano 17 Września 2022 Odsinglowalem Romet'a Pozdrow'er Oczywiście nie wróci do wersji z przed tylko lekko zmodyfikowany. 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 17 Września 2022 Napisano 17 Września 2022 Wspomnę tylko @vincekże w Peak'u jest kaseta 9s 11/50 😉 Ogarniałem Romana Po singlowaniu Romka nie chciało mi się ściągać korby i wpadłem na genialny pomysł by SX'a wrzucić do GT, była jeszcze na stanie kaseta , słońce wyścigu 9s 11/42, chińska zmieniarka i manetka microshift, opony ONZA też mi wierciły dziurę, także ten tego. In pro gres. Pozdrow'er 3 Cytuj
Electronite Napisano 17 Września 2022 Napisano 17 Września 2022 (edytowane) Powiększyłem baterię do lampki, teraz ma 10000mAh. Cele VTC2, tydzień trzyma. No wi załadowałem 4erotłok na przód. Używana klamka z eBaya robi robotę. Edytowane 17 Września 2022 przez Electronite 4 Cytuj
kazafaza Napisano 18 Września 2022 Napisano 18 Września 2022 Wielki plus za Saint'a w szosie, podoba mie sie takie bezeceństwo 🙃 1 Cytuj
vincek Napisano 18 Września 2022 Napisano 18 Września 2022 7 godzin temu, Sobek82 napisał: w Peak'u jest kaseta 9s 11/50 😉 To jest to u mnie to miejski pomykacz, a zatem skromne 11-34 Cytuj
Sobek82 Napisano 18 Września 2022 Napisano 18 Września 2022 Obejmy montażowe do uchwytu na telefon widział? 😉 Cytuj
Electronite Napisano 18 Września 2022 Napisano 18 Września 2022 3 godziny temu, vincek napisał: To jest to u mnie to miejski pomykacz, a zatem skromne 11-34 No ale to możesz biegom nadać imiona 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi