Sobek82 Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Elo stravożercy. Mam problem, od dawna, tzn na profilu w telefonie wszystko jest co przejechałem i znajomi a jak odpalam strave na PC to nic nie ma, ostatni wpis jest z 2k17 gdzie później zacząłem używać Endomondo, po jego kasacji wróciłem do stravy, zainstalowałem na kolejnym telefonie i tu z niej głównie korzystam, ale jest właśnie problem jak wyżej, strava na pc widzi instalacje na dwóch urządzeniach, tzn na dwóch tel. których używam, niema przez to opcji zsynchronizuj. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 A nie ma tam ograniczeń licencyjnych dot. liczby urządzeń? Może musisz wylogować jeden telefon? Stravy nie znam ale niektóre apki tak mają w wersji free - Dropbox, Evernote itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 A może się logujesz na inne (fejkowe) konto, z którego sobie kudosy dawałeś na docelowym?🤣 😛 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Btw. Jakby ktoś chciał poPiSać i nie tylko z forumowiczami jest taka apka jak Discord, winc zapraszamy. https://discord.gg/JmkXg3vj Pozdrow'er W dniu 29.08.2022 o 04:23, JWO napisał: Chyba mam za szeroki suport, bo linia łańcucha jest bardziej w stronę małych zębatek, a na 1 łańcuch potrafi spaść. Albo to wina chińskiej zębatki NW. Muszę się przyjrzeć problemowi Albo łańcuch za długi a przerzutka za słaby naciąg ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Dzisiaj założone nowe hamulce. Generalnie czysta i przyjemna robota. Pozostaje skrócenie przewodów. Jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia ogarnę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Rower syna trafił na stojak. Szukaliśmy dziury w całym. Po ekstrakcji okazało się, że kolec idealnie "podciął" klocek bieżnika. A już miałem pokazać młodemu jak się używa łyżek do opon i zestawu naprawczego do dętek. Przyjdzie jeszcze na to czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 https://youtube.com/shorts/a9WiHjfzv30?feature=share https://youtube.com/shorts/gpBCndsOKyA?feature=share Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 @Sobek82 To krew, pot i łzy 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 (edytowane) U mnie tylko teoretyczne rozważania. Do poniedziałku bez roweru bo supertajfun Hinomaru się zbliża, a pod wiatr ciężko jechać TYPHOON HINNAMNOR Tracker | Cyclocane Na sobotę planowałem 150km, ostatni sprawdzian przed 400/24, który planuje za tydzień (jak będzie pogoda). Biednemu to zawsze wiatr w oczy i ...j w ...ę Edytowane 2 Września 2022 przez JWO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 30km z łobuziakami po okolicznych szutrach i lasach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Rano wymiana przerzutki oraz 3 łańcuchów, potem przedzieranie się przez takie pokrzywy, że poparzyły mi szyję. Fajnie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Trzy łańcuchy? Wymieniałeś napęd w tandemie? 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Co z tego, że wczoraj czyściłam rower, dziś go znowu ukurzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Dzisiaj rower odebrany po skróceniu przewodów, potem test (około 4 km) Magur MT8 Pro - przód żyleta, tył nie wiem czy musi się dotrzeć, czy to kwestia różnicy w długości przewodów, ale hamuje zauważalnie inaczej niż przód. Ogólnie protestujemy i podjedziemy na dodatkowe odpowietrzenie. 😀 Pierwsze wrażenia tak czy inaczej są więcej niż dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Post pod postem, ale trudno. Co prawda wczoraj, jednak nie było kiedy napisać. Pierwszy test bojowy Magur - stwierdzam jedno to jest to czego oczekiwałem. Rewelacyjna modulacja, siła kiedy potrzeba jest odpowiednia. Zrobione co prawda 20 km po w miarę płaskim terenie, ale były próby różnego rodzaju hamowań, żeby dobrze poznać działanie hamulców. Ogólnie jest Pan zadowolony 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Września 2022 Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Pozdrow'er Hollow tech dwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Jak popaść w rowerową depresję w trzech krokach: 1. Nie bądź nigdy w górach rowerem 2. Pojedź w Bieszczady 3. Nie weź roweru Także tyle ode mnie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 @ChuChu Byłem w kudowie bez roweru i też bym popadł w depresję, wypożyczyłem rower, 100 zł na dwa dni, to było najlepiej wydane sto złotych w czasie wyjazdu tygodniowego, ponad 12 razy tyle poszło na rzeczy przyziemne i pierwszej potrzeby.🤗 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Ja jestem w takim miejscu, że mapa pokazuje zieloną plamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Co prawda ze względów zdrowotnych (słowa-klucze to Lance Armstrong) od 2 miesięcy nie jeżdżę rowerem, ale muszę się pochwalić moim patentem, na który wpadłem dwa dni temu i dzisiaj wspólnie z moim tatą wykonałem. To połączenie dwóch akcesoriów, których wspólny montaż podobno się wyklucza, ale jak widać tylko pozornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Błotna lampka, fajny patent 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 A ja się tylko zastanawiam, czy aby ten "daszek" nie pozbawił czasem tej lampki jej głównej funkcji. No nie wiem, z fotoperspektywy mi na to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 7 Września 2022 Udostępnij Napisano 7 Września 2022 (edytowane) @Sobek82 - wcześniej (czyli w czerwcu) lampka była umieszczona niżej na sztycy i przez to bardziej narażona na zachlapanie (w mojej opinii oczywiście) @CoolBreezeOne - na razie jeszcze nie jeździłem z powodu, o którym, wspomniałem wyżej, ale nie powinno być problemu. Zdjęcia robiłem w miarę na szybko, a sam wiesz, że zdjęcia potrafią czasem zakłamywać. Postaram się jutro zrobić fotkę, najlepiej wieczorem. Poza tym zastosowałem to rozwiązanie z myślą o przyszłym montażu małej sakwy podsiodełkowej. Edytowane 7 Września 2022 przez mulek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 8 Września 2022 Udostępnij Napisano 8 Września 2022 (edytowane) Cytat małej sakwy podsiodełkowej Podsiodłówki z reguły mają zaczep na lampkę i raczej są kompatybilne między sobą. Korekta: przyjrzałem się lepiej lampce - ta raczej się nie nada na podsiodłówkę... Edytowane 8 Września 2022 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi