Cross90 Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 Znam to uczucie... oby pogoda była lepsza niż dziś. Cytuj
kazafaza Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 ...albo z hedszoczkiem i barankiem. I raczej w tę stronę będziemy podążać: 2 Cytuj
Jurek63 Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 @kazafaza, rowerek dla laleczki Chuky będzie 1 1 Cytuj
Electronite Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 Ja 4ero tłoka wkręciłem. No fajny jest, bardzo. Teraz na przód kupiłem 1 1 Cytuj
kazafaza Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 Ja bym tam wstawił tarczę 200mm bo inaczej siła hamowania może być zbyt mała jak na takie koło 🤡 Cytuj
Electronite Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 Próbowałem. I tak musiałem flexem ramę lekko podebrać, żeby 180ka weszła. 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 Halyna mam zawał. A bardziej powasznie se rozebrałem singla w romku, podkładka pod kasetę 10 była mi poczebna a to se kółko zao żyłem do tyłrzutki, drugie exstenda do hebelka w piku i tak sobie jakoś wieczorek zleciał po położeniu latorośli spać Pozdrow'er 1 Cytuj
spidelli Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 13 godzin temu, kazafaza napisał: zabrałem się za kombinowanie felera A co będzie kombinowane, jeśli łaska? Ja nasmarowałem swojego stalowego Scotta - na razie w miejscach dostępnych, do kulek wezmę się jednak po urlopie, gdyż ma być trochę jeżdżone i nie chciałbym brać innego roweru. To wczoraj. Ale nie mogłem napisać bo byłem zajęty. Dziś będę smarował stalowego Treka. Cytuj
kazafaza Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Servuss, będzie to bezbieg najsamprzód bo akurat takie fajne koła mi się kręcą po garażu i z baraniną na froncie. Miał być Corner Bar, ze względu na wpuszczany mostek i początkową chęć użycia Magur HS (hydro szczękowe), ale zakupiłem widła z 3cm skoku typu mini-headshok z prostą sterówką. Zatem moszna kombinerkować z normalnymi mostkami, będzie nieco łatwiej. W sumie ciekawe jak by wyglądał mariaż hydro klamek od sramka lub szymka z zaciskami HS... Może jakiś bagażnik na przodek. A w ogóle to jestem super farciarz bo to mój drugi retrobajk z "przydymionym malowaniem" i fioletowym połyskiem na klarze, pierwszy to stary Diamond Back. A dziś wziąłem się za rower drugorodnego - nowe sznurki, kiera i będziemy kombinować z amorem. Foty z biforki i afterki nieco później. 1 Cytuj
Cross90 Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Dziś zrobione 80 km. Nie wiem jak u Was, ale u mnie strasznie dziwna pogoda. Na przemian fale gorącego i zimnego powietrza. 1 Cytuj
Wojcio Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Od wczoraj siedzę w cieniu koło namiotu i patrzę się na rowery. 37 stopni. Rozmawiamy z córką o rowerach Umówiłem się na nocną wycieczkę rowerową z miejscowym przewodnikiem. Czekam na pełnię. Pozdrawiam z Chorwacji. 2 Cytuj
Sansei6 Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Dziś we 3 na małej przejażdżce, potem jeszcze ja z najmłodszym terenowo między pola i lasy a młody do swojej ekipy pokręcić na jednym kole 1 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 A ja dzisiaj nawciągałem się naleśników na śniadanie tak, że cały power poszedł z nóg do żołądka. Marne 43kmy wpadły. Chociaż po tygodniu ręcznego przewalania gruzu i ziemi, to i tak fajnie było 😉 1 Cytuj
spidelli Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Wyczyściłem i przesmarowałem napęd w Treku 850. Na ten moment mam jako tako ogarnięte dwa stalowe retro mtb, które jadą ze mną na urlop Z tego powodu więcej dłubałem przy aucie niż rowerach Zamówiłem owijkę, bo w Treku rozlazły się ze starości gripy, a do mojego Scotta - druciane koszyki. 1 Cytuj
kazafaza Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Stan surowy zamknięty, z górki już można zjechać i obadać czy do garażu czy na OLkę 6 Cytuj
KrisK Napisano 7 Sierpnia 2022 Napisano 7 Sierpnia 2022 Dzisiaj takie męczenie Jury. Tak źle to się mi nie jechało dawno. 3 Cytuj
KSikorski Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 9 godzin temu, kazafaza napisał: Stan surowy zamknięty, z górki już można zjechać i obadać czy do garażu czy na OLkę Jeśli będzie szło na ol-kę, to daj znać 😄 1 Cytuj
schwinn0 Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 No i dosłali kpl endcapów do Reynoldsów 😅 1 Cytuj
spidelli Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 Nic dziś nie zrobiłem rowerowego... Ale to chwilowe załamanie 🤣 Jutro mnie czeka walka z owijką, stopką i bagażnikiem. 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 Aja dwadzieścia po dwudziestej uciekłem na piffko, dopompowałem tylko oponki i wio, wróciłem dzieci grzecznie w wannie się moczyły. 🤗 Pozdrow'er Ps, piffko 4 Cytuj
Sansei6 Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 Zaraz po pracy pokręcone z najmłodszym by dobić do pierwszego tysiąca w tym roku u niego... 2 Cytuj
Cross90 Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 Przed chwilą wykręcone 32 km i trzeba lecieć do pracy zarobić na jakieś akcesoria rowerowe 😂 1 Cytuj
teotym Napisano 10 Sierpnia 2022 Napisano 10 Sierpnia 2022 Wczoraj poszło 54 km, ale jakoś tak anemicznie. Dopiero w drugiej połowie docisnąłem, w pierwszej szło ciężko. Mam już zatwierdzony urlop od przyszłego tygodnia, więc muszę odpocząć i jeszcze w tym sezonie zrobić w jeden dzień 150 km. 2 Cytuj
Cross90 Napisano 10 Sierpnia 2022 Napisano 10 Sierpnia 2022 @teotym to będzie życiówka? Ile do tej pory wynosi? Dziś znowu 32 km i do roboty... Cytuj
teotym Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 @Cross90 Życiówka 110, gdy złapałem gumę. Tyle wysiłku w piach, ale nie miałem już siły naprawiać. To był mega upalny dzień, robiłem się już głodny, byłem zmęczony itp. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi