Cross90 Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Znam to uczucie... oby pogoda była lepsza niż dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 ...albo z hedszoczkiem i barankiem. I raczej w tę stronę będziemy podążać: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 @kazafaza, rowerek dla laleczki Chuky będzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Ja 4ero tłoka wkręciłem. No fajny jest, bardzo. Teraz na przód kupiłem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Ja bym tam wstawił tarczę 200mm bo inaczej siła hamowania może być zbyt mała jak na takie koło 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Próbowałem. I tak musiałem flexem ramę lekko podebrać, żeby 180ka weszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Halyna mam zawał. A bardziej powasznie se rozebrałem singla w romku, podkładka pod kasetę 10 była mi poczebna a to se kółko zao żyłem do tyłrzutki, drugie exstenda do hebelka w piku i tak sobie jakoś wieczorek zleciał po położeniu latorośli spać Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 13 godzin temu, kazafaza napisał: zabrałem się za kombinowanie felera A co będzie kombinowane, jeśli łaska? Ja nasmarowałem swojego stalowego Scotta - na razie w miejscach dostępnych, do kulek wezmę się jednak po urlopie, gdyż ma być trochę jeżdżone i nie chciałbym brać innego roweru. To wczoraj. Ale nie mogłem napisać bo byłem zajęty. Dziś będę smarował stalowego Treka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Servuss, będzie to bezbieg najsamprzód bo akurat takie fajne koła mi się kręcą po garażu i z baraniną na froncie. Miał być Corner Bar, ze względu na wpuszczany mostek i początkową chęć użycia Magur HS (hydro szczękowe), ale zakupiłem widła z 3cm skoku typu mini-headshok z prostą sterówką. Zatem moszna kombinerkować z normalnymi mostkami, będzie nieco łatwiej. W sumie ciekawe jak by wyglądał mariaż hydro klamek od sramka lub szymka z zaciskami HS... Może jakiś bagażnik na przodek. A w ogóle to jestem super farciarz bo to mój drugi retrobajk z "przydymionym malowaniem" i fioletowym połyskiem na klarze, pierwszy to stary Diamond Back. A dziś wziąłem się za rower drugorodnego - nowe sznurki, kiera i będziemy kombinować z amorem. Foty z biforki i afterki nieco później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Dziś zrobione 80 km. Nie wiem jak u Was, ale u mnie strasznie dziwna pogoda. Na przemian fale gorącego i zimnego powietrza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Od wczoraj siedzę w cieniu koło namiotu i patrzę się na rowery. 37 stopni. Rozmawiamy z córką o rowerach Umówiłem się na nocną wycieczkę rowerową z miejscowym przewodnikiem. Czekam na pełnię. Pozdrawiam z Chorwacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Dziś we 3 na małej przejażdżce, potem jeszcze ja z najmłodszym terenowo między pola i lasy a młody do swojej ekipy pokręcić na jednym kole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 A ja dzisiaj nawciągałem się naleśników na śniadanie tak, że cały power poszedł z nóg do żołądka. Marne 43kmy wpadły. Chociaż po tygodniu ręcznego przewalania gruzu i ziemi, to i tak fajnie było 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Wyczyściłem i przesmarowałem napęd w Treku 850. Na ten moment mam jako tako ogarnięte dwa stalowe retro mtb, które jadą ze mną na urlop Z tego powodu więcej dłubałem przy aucie niż rowerach Zamówiłem owijkę, bo w Treku rozlazły się ze starości gripy, a do mojego Scotta - druciane koszyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Stan surowy zamknięty, z górki już można zjechać i obadać czy do garażu czy na OLkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Dzisiaj takie męczenie Jury. Tak źle to się mi nie jechało dawno. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 9 godzin temu, kazafaza napisał: Stan surowy zamknięty, z górki już można zjechać i obadać czy do garażu czy na OLkę Jeśli będzie szło na ol-kę, to daj znać 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 No i dosłali kpl endcapów do Reynoldsów 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Nic dziś nie zrobiłem rowerowego... Ale to chwilowe załamanie 🤣 Jutro mnie czeka walka z owijką, stopką i bagażnikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Aja dwadzieścia po dwudziestej uciekłem na piffko, dopompowałem tylko oponki i wio, wróciłem dzieci grzecznie w wannie się moczyły. 🤗 Pozdrow'er Ps, piffko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Zaraz po pracy pokręcone z najmłodszym by dobić do pierwszego tysiąca w tym roku u niego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Przed chwilą wykręcone 32 km i trzeba lecieć do pracy zarobić na jakieś akcesoria rowerowe 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Wczoraj poszło 54 km, ale jakoś tak anemicznie. Dopiero w drugiej połowie docisnąłem, w pierwszej szło ciężko. Mam już zatwierdzony urlop od przyszłego tygodnia, więc muszę odpocząć i jeszcze w tym sezonie zrobić w jeden dzień 150 km. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 @teotym to będzie życiówka? Ile do tej pory wynosi? Dziś znowu 32 km i do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 @Cross90 Życiówka 110, gdy złapałem gumę. Tyle wysiłku w piach, ale nie miałem już siły naprawiać. To był mega upalny dzień, robiłem się już głodny, byłem zmęczony itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi