Mod Team bogus Napisano 29 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Dzisiaj montaż zestawu bezdętkowego - opony Vittoria Mezcal Graphene 2.0 29x2.25 TNT + uszczelniacz Vittoria Pit Stop TNT. Na dniach test i pierwsza jazda bez dętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Wskoczyły bez problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) 4. i ostatni dzień testów Supercalibra 9.8. Nieco ponad 42 km. Zrobiłem najlepszy czas na swojej pętli testowej, dziwne... Do tego wpadł jeszcze jeden KOM gdzieś na singlu. Dziwny to rower powiadam Wam. Jak już człowiek się nim zachwyci, to nagle sprzęt zachowuje się totalnie nieoczekiwanie w miejscu, gdzie zupełnie się tego nie spodziewasz i cały zachwyt diabli biorą. W skrócie - za te pieniądze wolałbym kupić fajnego Sparka/Lux'a i dodatkowo jakiegoś przyzwoitego hardtaila. Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 2 godziny temu, wkg napisał: Wskoczyły bez problemu ? Bez najmniejszego problemu. Oczywiście kompresor na Lotosie był niezbędny, bo zwykła pompka nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 No to ja Vittorie jadę zwykła pompką stacjonarną. I trzymają nawet bez mleka. 8 minut temu, TheJW napisał: W skrócie - za te pieniądze wolałbym kupić fajnego Sparka/Lux'a i dodatkowo jakiegoś przyzwoitego hardtaila. Czyli - podsumowując - jednak full daje radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 U mnie nie dało rady. Ciśnienie trzymały po napompowaniu bez mleka, dopiero później zalewałem. Jaką masz pompkę, że ci się udało? Może jakiś duży przepływ daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Taka stojącą, pionową, nie pamiętam jaka marka - jet w garażu. Ale nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 To może szybko machasz rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Może dlatego, że TNT maja grubsze ścianki ? Albo inaczej ją ułożyłem ? Albo inne obręcze (DT XM421) ? Nie wiem ; ) Żeby nie było offtopu - kupiłem sobie blaty 38 i 24 do korby. Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj wpadło 15 km. Przy okazji mam pytanko. Czy ktoś z Was wie, jakim cudem licznik zdjęty z podstawki i trzymany w pracy w kurtce (względnie w plecaku) nabija nieistniejące kilometry? Licznik to Bontrager RideTime i rekordowe fikcyjne nabicie to 53 km (!). Przy okazji jak temu przeciwdziałać? Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez mulek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Dystans 31,69 km Czas trwania 1g:30m:52s kalorie 1 571 kcal Średnia prędkość 20.92 km/h Maks. prędkość 47.37 km/h Średnie tempo 02:52 min/km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Wczoraj tylko 34 km ale dużo lasami i niemal bagnami, także kilka km przepchane. Dziś póki co co pół godziny pada, ale dzień się jeszcze nie skończył... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 mulek1985 Rzeczywiście, cud nad Wisłą... Rada : przestań go nosić ze sobą Powyższe miałem napisać chyba w czwartek, ale odpuściłem, a teraz można się śmiać ze mnie, bo wczoraj ni z tego, ni z owego, nagle czołówka się sama włączyła i skubana nie chciała przestać świecić, dopóki się nie rozładowała - Energizer, więc pewnie syndrom króliczka, który nie przestaje, aż mu się baterie nie wyczerpią Z rowerowych rzeczy : tydzień temu wpierniczyłem się na gałąź, która próbowała mi zniszczyć przerzutkę - wygięty wózek i krzywy hak... Przedwczoraj tylko 26 km, ale za to na rowerze wodnym - tzn. po stojącej w lesie wodzie ( potem w ubraniu i butach do wanny )... Dzisiaj trochę się odkułem - 58 km po szutrach, polach i lasach ( fajne warunki, bo już się tak nie pyli, a błota prawie nie ma ) PSSansei6 Od razu widać, że przeprawówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Co prawda nie dzisiaj, ale wczoraj zrobione 24,55 km pomiędzy dwiema falami deszczu. Przyjemne i świeże powietrze po kilku dniach mniejszych i większych opadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 KRISSDEVALNOR Dzięki. Dziś jednak tylko 15 km między burzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 KrissDeValnor - tylko, że ja pracuję w Żabce, więc kurtka i plecak są cały czas w pomieszczeniu socjalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Aaaa, to wietrzę spisek - pewnie ktoś Ci robi psikusa i nabija kilometraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) Bardziej miałem na myśli, czy jakieś urządzenie może zakłócać sygnał czy coś podobnego, bo w sumie pierwsze podejrzenie było właśnie takie, a w takim przypadku jakie to może być urządzenie (telefon, router itd.). Chodzi mi oczywiście o wejście na tą samą częstotliwość. Edytowane 3 Maja 2020 przez mulek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 4 Maja 2020 Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Dzisiaj zrobione 28 km i przy okazji wpadłem do siedziby ZDM na Wilczaku po rowerową mapę Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Dystans 43,49 km Czas trwania 1g:57m:21s kalorie 2 236 kcal Średnia prędkość 22.24 km/h Maks. prędkość 65.49 km/h Średnie tempo 02:42 min/km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 74 km szukając kwitnących truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 44 km i 2 ciekawe sytuacje: a) Jadę koło bloku, a tu jakaś babka na głos (stała koło drzwi) "zasrani rowerzyści" b) Mały pagórek, no to zwalniam, redukuję bieg i szykuję się do wjazdu "na młynek" . W tym momencie wyprzedził mnie gość na szosówce. Ok, z takimi nie mam szans (śmigam na crossie z oponami 28 x 1,5). Pagórek zaliczony, jedziemy po płaskim i coś go doganiam. Jakoś niemrawo jechał. W pewnym momencie wkurzyłem się i wyprzedziłem go. Co prawda miałem puls na poziomie 150-160, ale po dłuższej chwili daleko mu odjechałem. Nie wiem czy facet po prostu jechał swoim tempem, nie był w formie czy jak? Przy okazji zauważyłem też, że ostatnio muszę mocniej kręcić, by puls łaskawie był wyższy, niż 130. Rozumiem, że to oznaka lekkiej poprawy formy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Wczoraj przesmarowałem łańcuch, a dzisiaj zrobiona najdłuższa jak do tej pory trasa (rekreacyjno-zakupowa) na Trekusiu: Dystans - 41,9 km Czas jazdy - 2:54:29 Średnia prędkość - 14,4 km/h Maksymalna prędkość - 44 km/h Kalorie - 1609 kcal Edytowane 8 Maja 2020 przez mulek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Dziś tylko niespełna 20 km ale z młodymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Najpierw z rana zrobiłem 50km i zaliczyłem kilka nowych kwaratów A po południu wyciągnąłem z paczkomatu ostatnie rowerowe zakupy i nawet zmieniłem juz zębatkę w korbie na jajowatego Banlessa. Reszta modyfikacji jutro z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi