FigoiFago Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Tylko 13 km, ale odkryłem fajnego singla, wzdłuż rzeki obok której mieszkam. Jak widać człowiek uczy się całe życie. Do tego zahaczyłem o trasę MTB XC. O dziwo mój cross dawał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Ja tylko 10 km, ale jak niezły wmordewind i plac zabaw zamknięty to co robić Edytowane 21 Marca 2020 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 3 minuty temu, FigoiFago napisał: Tylko 13 km, ale odkryłem fajnego singla, wzdłuż rzeki obok której mieszkam. Jak widać człowiek uczy się całe życie. Do tego zahaczyłem o trasę MTB XC. O dziwo mój cross dawał radę Piszesz o XC Rokitnica? Wczoraj miałem taki plan, żeby zapakować rower na auto i pojechać tam w celu zrobienia kilku pętli tej trasy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Tak. Musimy się kiedyś tam zgadać na wspólne kręcenie. Mam do tej trasy ze 2 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Podczas robienia zakupów w aptece i Biedrze, a także wizycie u weterynarza po receptę dla psiaka zrobiłem ok. 24 km. Jednocześnie dzięki temu mój Trekuś zrobił ze mną ponad 1000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Codziennie roboczo ale dziś dwa razy do pracy "normalnie" i w trybie pilnym. Ależ puste miasto już od 19- tej, nie mówiąc już po 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 A ja nic. Coś mnie lekko rozłożyło. Lżej niż co roku ale jednak - i to był exkjuz Jutro jednak chyba klina klinem bo kapcanieję w piorunującym tempie. Czas jakoś inaczej płynie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Jutro, ma być pięknie, ale nie wiem czy bedę mógł i czy dam radę... dzis znów nocny powrót z pracy pustym miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 U mnie klin jakoś chyba działa choć był bardzo delikatny. 20km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 U mnie w sobotę 5 dych ( głównie po lesie ), ale lekko spuchłem, co mnie trochę zaskoczyło, bo jakoś szczególnie nie katowałem... Wczoraj myśl "3 -4 dychy będą w sam raz", no i były 4, w dodatku w granicach miasta, a jednak teren - po lesie tylko 5 km ( z Morysinem prawie 6, a ze skarpą ok.7 ! ), ale mam coś takiego, że jak jest ścieżka obok asfaltu, to zazwyczaj nią jadę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dzisiaj 32 km spokojnym tempem we dwoje. O ile przed 13:00 ludzi było mało, tak później zaczęło się robić gęściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Takie tam szybkie 30 km, bi musiałem być w pobliżu, przy okazji odkryłem trochę bezludzia i że coś się rozbudowuje na zapleczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) 17 godzin temu, wkg napisał: U mnie klin jakoś chyba działa choć był bardzo delikatny. 20km. Co tu powiedzieć .... Dzisiaj trochę pojechałem, mózg zresetowany. Edytowane 28 Marca 2020 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dziś rodzinnie - miało być na Kabaty ale za dużo ludzi - kazała wrócić, w auto i pod Górę Kalwarię. Mniej ludzi a w każdym razie szerzej, więcej miejsca niż na ścieżce. Trochę mnie speszył fakt, że za jedną parką ciągnął się zapach perfum na wiele metrów - jak cząstki perfum się przenoszą to korona pewnie też:/ Tak z 30 km spacerowania wyszło więc na powrocie zrobiłem sobie mocniejsze 22 km i tyle. Wciąż nie wiem, czy dobrze robię. Ale leń przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Prawie 7 dych w nieco ponad 3 godziny ( luźno ) : Tłumów nie widziałem Z akcentów sportowych, to widziałem Panią z 3 sektora - akurat kręciłem bez napinki, więc mnie łyknęła z kompanem, choć i tak by mnie objechała, bo jest jedną z mocniejszych w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Kto tam dzisiaj z mocnych jeździł? Nie spotkałem nikogo, byłem między 14 a 16, na Stravie też nic nie widziałem. *tam - w Chojnowskim, chyba, że widziałeś ją w Kabackim. Żeby nie było - ja dzisiaj z rana (no dobra, po 11 ), umyłem Scale'a kobity, potem się przebrałem i wskoczyłem na swojego, coby go przetestować po złożeniu do kupy. Wpadło 50 km, po drodze złapałem się z moją, bo też postanowiła się przejechać. edit: no dobra, widzę, że część Twojej trasy pokrywa się z trasą koleżanki, może o niej mowa. Edytowane 28 Marca 2020 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ja odkryłem ostatnio, że można sprawdzać na Stravie kto jechał ( oczywiście o ile udostępnił trening ) dany segment np. dzisiaj, w tym tyg, miesiącu. Oczywiście wszyscy to wiedzą, ale ja nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 TheJW Jesteś pierwszy sektor, to może dla Ciebie nie było Zdradzę tylko, że imię zaczyna się na "I", a mijali mnie na wys. DK 722 ( tabliczka na mapie ) O więcej nie dopytuj, a i sam zachowaj dyskrecję - z góry SoloTM Zdradzę Ci w sekrecie, że można nawet podejrzeć niektóre aktywności osób, które mają ustawioną opcję "zapytaj, czy możesz mnie śledzić" - wystarczy trafić właśnie czas z jakiegoś segmentu, i wtedy można wejść w daną aktywność, która normalnie byłaby niewidoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 12 minut temu, SoloTM napisał: Ja odkryłem ostatnio, że można sprawdzać na Stravie kto jechał ( oczywiście o ile udostępnił trening ) dany segment np. dzisiaj, w tym tyg, miesiącu. To akurat wiem, ale założę się, że jest pińcet funkcji, o których nie mam pojęcia. Ale to dlatego, że jestem minimalistą i używam tylko tego, co mi potrzebne, a nie wszystkiego jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 No tak Wyczytałem to gdzieś na forum, że jak ktoś Cię minął ( lub Ty kogoś ) i chcesz looknąc kto to to można ( o ile zapisuje na stravie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Można też włączyć Beacon i widzieć na żywo. A przynajmniej kiedyś, jak miałem na początku "premium" za free, coś takiego mi Strava oferowała. Ale faktycznie, po segmentach można sprawdzać, kogo się objechało/przez kogo jest się objechanym. 17 minut temu, KrissDeValnor napisał: Jesteś pierwszy sektor, to może dla Ciebie nie było Zdradzę tylko, że imię zaczyna się na "I", a mijali mnie na wys. DK 722 ( tabliczka na mapie ) O więcej nie dopytuj, a i sam zachowaj dyskrecję - z góry No wiadomo. Chyba udało mi się rozwiązać rebus porównując obydwie mapy. Zmylił mnie ten 3. sektor, bo nie kojarzę, gdzie ona jest w 3. Zaraz się dopytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) I widac np. jaką cienką generalnie ludzie mają formę ( nie licząc koniny ) jak się looknie w segment "od początku roku " ( przed sezonem ) Edytowane 28 Marca 2020 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 TheJW Fakt, jest już w drugim - nie śledzę, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 19 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Prawie 7 dych w nieco ponad 3 godziny ( luźno ) : Tłumów nie widziałem Z akcentów sportowych, to widziałem Panią z 3 sektora - akurat kręciłem bez napinki, więc mnie łyknęła z kompanem, choć i tak by mnie objechała, bo jest jedną z mocniejszych w okolicy to kiedy się umawiamy na jazdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 No nie wiem, czy jestem gotowy Ciekawe, czy przeprawa w Gassach będzie normalnie działać, bo w końcu po 2 dekadach jeżdżenia, wypadałoby zacząć zwiedzać drugi brzeg... Niby można dookoła, ale nie wiem czy chce mi się strzelać ze 130 km ( w tej chwili nawet o tym nie myślę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi