Sansei6 Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Takie tam spokojne około 20 km. Ze 14 rodzinnie, po lasach i koło jeziorka i z 6 samemu. Jakoś tak pogodowo na słońcu i w lesie ok, ale w cieniu na otwartej zimno. Najmłodszy wyrywa i super, w końcu łapie tempo, a może to zasługa nowego łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Dziś 45km po polach i lasach, luźno kompletnie bez mocy. Generalnie w tym tygodniu wyszło 250km. Po powrocie zrobiłem w końcu wymianę napędu - kaseta, łańcuch i blat w korbie. Do tego mycie roweru i smarowanie suportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Wczoraj 95 km, dzisiaj 101 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Z ostatnich 7 dni. Szlak Green Velo Malbork-Elbląg-Braniewo-Lidzbark Warmiński-Węgorzewo-Gołdap-Suwałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 W zeszłym tygodniu zrobione 220 km i szykuje się pomału na swoją wymarzoną trasę 170 km w jeden dzień zobaczymy co z tego będzie czy dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 A ja po roku przerwy postanowiłem wystartować w "maratonie". Liczyłem na przeskok z 10-o do 6-o sektora bo to przecież pryszcz. No niestety, skończyło się na 8-ym ale sobie mówię, ze to tylko dlatego, że zgubiłem minute bo się zagapiłem i pojechałem nie tam gdzie trzeba, korki były w jakimś wąwozie i się zrobił piknik, od porannego s...nia nie ma odwołania nawet gdyby przyszło wieczorem, było nie balować dzień wcześniej, spanie jest ważne no i takie tam dyrdymały ... ale fakt jest taki, że rzeczywistość nie dorosła do oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) 13 km po mieście do decatlona i z powrotem po nowe spodenki i koszulkę. Jutro testy w terenie. Edytowane 15 Maja 2019 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Dawno już nie jeździłem w tak rzęzistym deszczu, oczywiście głównie lało na powrocie z pracy, cóż w sumie lepiej niż w drodze do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Maja 2019 Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Roboczy standard między burzami i popołudniowy wypad na działkę, po trochę nasion kwiatów różnych, małe czyszczenie roweru z błota i najmłodszemu też i łapanie słoneczka i ciepełka na luzie. Pierwszy w tym roku komar już mnie dorwał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Wczoraj wziąłem udział w XI edycji rajdu na orientację OrientAkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 A takie tam 32 km nocne miejsko-terenowe, żeby było w końcu do tego równego tysiaka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Po nocnych jazdach rano, serwis. Choć głównie czyszczenie napędu, zmiana łańcucha i smarowanie oj i takie tam przetarcie z grubsza z zaschniętego błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dzisiaj 47,70 km, większość w fajnym terenie, było trochę podjazdów i zjazdów. Dawno tak przyjemnie nie miałem okazji pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Wczoraj 92 km, dzisiaj prawie 60 km. Do tego koniec testów siodła WTB Pure 148 mm. Jak na razie jest o niebo lepiej. Jutro je wymienię na 142 mm i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś 232 km, szkoda, że z tego ponad 215 samochodem Pokręcone z chłopakami po wyprawie samochodowej... i nowy łańcuch jeszcze troche musi sie poukładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Dziś 92 km w dobrym tempie i pięknych okolicznościach przyrody : ) https://i.imgur.com/4zdahgl.jpg Edytowane 10 Czerwca 2019 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Z młodymi szybkie wieczorne terenowe (nawet błoto znaleźliśmy) 10 km między komarami Oczywiście w ciągu dnia był roboczy standard na niezłej już patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Nielicząc około 10 km roboczo w upale, to wieczorem z chłopakami i jeszcze znajomymi około 20 km, a komary pilnowały, by nie robić przerw w jeździe, niesamowite, nawet w centrum miasta są i to jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 A ja dziś miałem mieć regenerację ale po kilkunastu km się okazało, ze trawę na wałach ścięli i zrobiłem kilka PR : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Dzisiaj 50 km w upale 33-34 st. w cieniu ( ale cienia nie było ) 3,5 l wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 To ja na 45 tylko półtora ale było ze 20 w lesie ... za to teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Tylko roboczy standard, ale powrót do domu o 15-tej przez prażącą miejską dżungle, zar od samochdów, żar od asfaltu... cieplutko i oficjalnie 34 C w cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Dziś w dzień roboczy standard, a wieczorem wypad na działkę by skosić trawę, ale od 20:30 komary takie, że trzeba uważać by nimi nie oddychać. Jedynie jazda daje ukojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 A ja wczoraj 128 km po lasach, niestety najcięższy i najfajniejszy kawałek z 10 km Strava mi zjadła : / (objazd remontowanej śluzy Guzianka) Przedwczoraj 94 Śniardwy w drugą stronę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Dziś znów roboczo w terenie i wieczorkiem z dwoma młodymi ponad 1,5 h po okolicy i lasku... jutro z najmłodszym plan minimu to 15 km, bo chialby zaczynać wakacje ze stanem licznika 500 km... jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi