Remigiusz1978 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Moje pierwsze 150 km w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Teren głównie czy mix ? Fajna trasa, podjazdy widzę łykałeś te największe w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remigiusz1978 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Cała trasa to asfalt, ale trasa mimo to malownicza. Najcięższy podjazd w Kozielcu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Właściwie to było wczoraj ale zapomniałem napisać i nie mogę teraz spać 30 km rodzinnej przejażdżki w pięknym słoneczku i ciepełku, po wiejskich klimatach. Odwiedziny rowerowego, zakup najmłodszemu jego pierwszej torby na ramę. Na trasie odwiedziny rodziny. A wieczorem jeszcze dłubanie przy rowerach. Naprawiałem najmłodszemu kółko napinające w przerzutce i jest lepiej. Niestety sobie popsułem śrubę H w przerzutce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Dzisiaj "gęste" powietrze, które stawiało niesamowity opór. Ale średnia prędkość całkiem niezła. 100% asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Wypad nad Zegrze, 60 KM z wiatrem w pysk :). Była taka ładna ścieżka nad kanałkiem żerańskim, a teraz budują nową i wszystko wycieli. Normalna pustynia Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Gawel76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Dziś tylko chłopakowy wypad ;P Nas trzech i 15 km, suchych wertepów, uciekając od asflatów, tak po terenach podmiejskich. Z przerwami na odpoczynek i troche zabawy 2h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Próbowałem znaleźć odpowiedź czy warto kupować używany rower z allegro czy jednak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Świąteczna, rodzinna przejażdżka po trasie Eurovelo R-10. Niesamowite widoki, ciągnie się parę metrów od plaży. Polecam wszystkim. Wykorzystałem kołobrzeski rower miejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) W święta wykrecone prawie 100km i zaliczona solidna gleba pogoda super oby tak dalej, tylko kolano dokucza Pozdrawiam wszystkich Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 W dniu 21.04.2019 o 18:33, Rgd napisał: Świąteczna, rodzinna przejażdżka po trasie Eurovelo R-10. Niesamowite widoki, ciągnie się parę metrów od plaży. Polecam wszystkim. Wykorzystałem kołobrzeski rower miejski. Byliśmy w tamtym roku z ekipką. Cudowne miejsce chyba najbardziej malownicza trasa jaką w życiu jechałem. A dziś roboczy standard i wizyta w zaprzyjaźnionym serwisie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czyszczenie roweru, łącznie z wymianą suportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 W dniu 20.04.2019 o 20:19, Gawel76 napisał: Była taka ładna ścieżka nad kanałkiem żerańskim, a teraz budują nową i wszystko wycieli. Normalna pustynia Ktoś z pewnością na tym zarobi. Stara ścieżka była zupełnie ok, nie wiem po kiego tam nową budują, wielka szkoda bo nie będzie już tego charakteru co dawniej. U mnie szybkie ale intensywne przeloty asfaltowo-szutrowe ostatnio. Zauważyłem że jak więcej odpoczywam to forma szybciej wraca. Poza tym wymieniłem mostek, obniżyłem kierownicę, wymieniłem padniętą Vittoria GATO na starą Maxxis Ardent, szkoda tylko że GATO wytrzymała 3 miesiące, bo całkiem fajna opona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Po za roboczym standardem wizyta w zaprzyjaźnionym serwisie, naprawa i regulacja tylnej przerzutki, prostowanie haka, smarowanie linki przerzutek, regulacja hamulców i trochę kręcenia z najmłodszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Po trzech dniach przerwy spowodowanych lenistwem i porywistym wiatrem, powróciłem dziś na rower. Wycieczka nawierzchniami asfaltowo-szutrowymi pomiędzy farmami wiatrowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Wczoraj i dzisiaj serwis piast smarowanie i regulacja jutro wymiana siodła i test maszyny w terenie. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Dziś trzy przeloty, razem koło 60km, smarowanie łańcucha i takie tam. Sporo było walki z wiatrem ale już się przyzwyczaiłem i nauczyłem szybko jeździć jak mi bezlitośnie wieje w gębę. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Wieczorno nocne rodzinne 15 km z małym postojem u znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Dzisiejsza szybka, krótka przejażdżka aby zdążyć przed ewentualnym deszczem i na F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 10 km pod wiatr z młodymi, potem serwis rowerów, głównie czyszczenie i smarowanie napędów. Ja pierwszy raz przeszedłem na słynnego Rohloffa. Strasznie gęsty, w porównaniu z poprzednimi. A najmłodszemu - zmiana łańcucha na Connex 808. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Kurjerzy przyniósł z samego rana karton. Po skręceniu wyszło takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 W niedzielę niedzielę 30 km, przedwczoraj 20 a wczoraj 40km plus wymiana dętki w trasie. Dzisiaj zakup nowej dętki i jutro znowu w drogę i o to chodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Wczoraj najpierw 16 km. z domu do stacji PKP. Po tym jak wysiadłem z pociągu 41 km. z Malborka do Elbląga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Dzisiaj 41km zaliczone momentami mocno wiało ale i tak było super pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 72 km. z Elbląga do Braniewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi