Borsuczy Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 59 minut temu, Sansei6 napisał: Też o tym marzyłem, by jeździc jak chłopaki całymi setakmi metrów na wheelie ale ostatnio odpuściłem trenowanie... Tzw. słomiany zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Wczoraj wymieniłem wkład suportu BB52 bo coś ostatnio zaczęlo mi strzelać w tych okolicach, szczególnie mocnym ciśnięciu na pedały. Wszystko zatem wskazywało na suport, ale okazało się, że to nie to. Nadal strzela. Trzeba szukać dalej Przy okazji wyczyszczony napęd, przesmarowane kółka w przerzutce i przetarty cały rower z piachu i kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 16 godzin temu, Borsuczy napisał: Tzw. słomiany zapał Cały tamten rok ćwiczyłem i góra 10-20 metrów. Może poprostu starość albo coś nie tak, w tym roku, jakoś chyba sobie odpuściłem, ale kto wie może jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Dla mnie stało się to trudne jak kilka razy zacząłem spadać do tyłu i musiałem katapultować się z roweru żeby nie wylądować plecami na betonie. Zaczął załączać się lęk, teraz będę musiał chyba poćwiczyć te wyrzucanie roweru do przodu, żeby się tego nie bać... To jest chyba najtrudniejsze w tym "triku". Trzeba olać zmysł równowagi i zastąpić go wiedzą i techniką, a ta podmianka jest blokowana lękiem/ strachem. Tyle w temacie ŁILI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Wczoraj 19km i czyszczenie i smarowanie napędu plus regulacja tylnej przerzutki . Dzisiaj 40 km po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Mapa przejażdżka z rodziną, niestety póki co kontuzja pleców nie pozwala na więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 W ten weekend badałem twardość chodnika w Wojniczu. Okazało się że jest twardszy od mojego kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 W ciągu dnia troszkę pokręcone, przez rodzinny wypad samochodowy zatęskniliśmy za rowerami. Teraz rodzinnie nocny wypad na działkę obserwować Perseidy. 12 zaliczonych i kolejne km na sztucznym oświetleniu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Rano do pracy spokojnego i pięknie, po pracy na pełnym speeeeerdzie, żeby uciec przed nadciągającą burzą. Wieczorem jeszcze poprawa mocowania światła u najmłodszego. Czyszczenie mojego napędu, odrdzewianie kilku śrub, czyszczenie, odtłuszczanie tarcz hamulcowych i walka z nóżką, która mi się sama skraca, teraz spróbowałem z klejem do gwintów. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Dzisiaj przed obiadem zrobione 26,77 km, średnia 14,5 km,h. Czas wracać do regularnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Dziś po południu zrobione 40 km w 9 osobowej ekipie z dzieciakami, ja jeszcze przed południem dorzuciłem szybkie 5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 112km na 400 osobowej wyprawie rowerowej, która jest organizowana raz w miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Po za roboczym standardem wypad ze znajomymi na gokarty i nocna jazda po mieście i okolicach, właściwie to już wczoraj było :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Dziś ledwo 21 km, miało być więcej, niestety najmłodszemu na podjeździe tak pechowo zsunęła się noga z pedała, że diagnozą było złamanie nasady kości piszczelowej... zabrakło 14 km do jego pierwszego tysiąca w tym roku, na który tak bardzo się cieszył... cóż może za 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Od czwartku do wczoraj 280 km. po Podlaskim Bocianim szlaku rowerowym na odcinku Tykocin-Suwałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Dzisiaj 40km plus kolejny kapeć w tym sezonie a w ciagu tygodnia zrobione 200km pogoda super więc trzeba jeździć ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 4 kilometry dookoła chałupy celem sprawdzenia trzeszczenia suportu pressfit. Mimo usilnych starań z mojej strony i wydania 600 zeta na "przecudowne patenty" w postaci "superhiper" wkładów suportu,klucza do tychże oraz kleju loktajt,pressfit wciąż nienagannie spełnia swe podstawowe zadanie czyli trzeszczy sobie nadal. Mjutmalina ten dzwięk,szczególnie w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Wykręciłem nową życiówkę, 711km Ergony spisały się na medal, zdecydowanie jedne z najlepiej wydanych 2,5 stówek na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Pidzej napisał: Wykręciłem nową życiówkę, 711km To gdzie się kolega tak szlajał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 (link jest sprytnie zakamuflowany w stopce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Po za roboczym standardem, próba naprawy haka przerzutki u młodego, bo pożyczył na chwile koledze rower, a ten sie tak wyglebił, że chya lekko zgiał hak, chyba jeszcze serwis będzie musiał to zobaczyć, potem na próbę jakieś 10 km gibnęliśmy z innym jego kolegą tym razem każdy na swoim I zaliczyliśmy dużą usypaną górkę, jakaś nowość u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 W ten weekend pogoda taka, że: 1. Opisałem rekordową trasę: http://pidzej.bikestats.pl/1699394,Nad-Morze.html 2. Śledzę poczynania zawodników na BBTour (1008km, limit czasu 70h): http://bbt2018.1008.pl/ Kto wie, może i ja kiedyś wystartuję w czymś takim, co rozpala moją wyobraźnię odkąd zacząłem jeździć tj. od 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Wieczorne 15 km na pełnej mocy z młodym w ramach treningu do startu w crossie. Przy okazjipokazsl mi ostry zjazd jaki niedawno odkrył. Zjechałem ale pielucha do zmiany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Przedwczoraj 30km a wczoraj 25 urlop jest to trzeba korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 W ten weekend Zamość, 441km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi