Sansei6 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Po za roboczym standardem serwis tylnej piasty, dzięki podpowiedziom i pomocy kolegów tutaj z forum, może to rozwiąże nękający mnie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Z dzisiaj Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Z dzisiaj Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Ja mam takie trzy z dzisiaj więc bez sensu wklejać [emoji6] Dziś wpadło jakieś 50 w podziale na trzy jazdy, ostatnia z wieczora w zimnicy i ciemnicy, no ale lepsze to niż siedzenie jak kołek w poczekalni gdy dziecko na treningu siedzi. Próbowałem się też dziś ścigać z gościem który pociskał na rowerze trekingowym, ale nie utrzymałem tempa, mimo że ładnych kilka kilometrów jechaliśmy 30+. Wymiękłem jak nas wyprzedził gość na elektryku, morale mi spadło wprost proporcjonalnie do prędkości [emoji6] Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Chyba sezon się skończył i ludzie przestali masowo jeździć a jak się okazuje nawet przy 3 stopniach w bardzo ponury dzień może być super. Tak też dziś było w Kampinoskim Parku Narodowym, fajna noga, wspaniałe single, nareszcie dobrze ułożona opona na miękki teren, błocko i piach zapewniała znakomitą trakcję, razem 37 km. Pies ganiał średnią, jechaliśmy po śladzie i często gubiliśmy trasę więc nie mogła być dobra ale za to jak już złapaliśmy dłuższy odcinek to jechało się świetnie. Wracam tam za tydzień. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 (edytowane) Ja jeszcze w czwartek przejechałem trochę ponad 16 km. Nie za dużo, ale lepsze to niż nic.Może w tym roku, dwa czy trzy razy się przejadę. W przyszłym tygodniu sobota i niedziela mają być ładne o ile pogoda się sprawdzi. Edytowane 19 Listopada 2017 przez FigoiFago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Odwiedziłem Hale Radziechowską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Jest pogoda to trzeba korzystać. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitmitchel Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Za czterdzieści minut wyruszam na 101 Bytomską Rowerową Masę Krytyczną, serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 (edytowane) Koniec tej laby, wczoraj Rzeszów, 207km i 1500m UP Edytowane 26 Listopada 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 W sobotę pokręciłem sie troche po Rybnickich lasach, odgruzowałem rower a dziś test kurtki Rogelli Renon 2.0 Temperatura po zachodzie spadła do 2 stopni a kurtka załozona na techniczna, grubę koszulke zdała egzamin. Fajnie odprowadza pot przez kanał wzdłuż kregosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 W sobotę pokręciłem sie troche po Rybnickich lasach Jak znowu będziesz w okolicy Rybnika daj znać , chętnie się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Wczoraj pokręcone po parku w niezłym tempie. Ogólnie było dość mokro , także spodnie , buty , rower i kurtka całe w błocie W parku są takie drewniany mosty , co by szybko się po nim przemieszczać zamiast jechać na około. Ogólnie przejechałem 3 takie na pełnej Przypomniał mi się filmik z forum , jak ktoś po takich jechał i zaliczył glebę na bok Wjeżdżam na czwarty most i tak samo poleciałem Zaczynam się składać w zakręt a rower leci prosto i zaliczyłem lot w dół Szybko się podniosłem bo nikt nie szedł i pojechałem dalej Ogólnie zakręt nie był ostry , za to deski śliskie jak cholera. Obracałem się z rowerem jak już go wydostałem po dropie aby zawrócić , odepchnąłem się palcami u stóp , przejechałem kawałek i nacisnąłem lekko przedni hamulec - uślizg koła i znów był bym na dole Uwaga , jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Dziś jechałem Mikołajkowy Poland Bike w Konstancinie. To był pierwszy wyścig w formule XC w jakim brałem udział i było po prostu super. Trasa wytyczona w parku zdrojowym była wymagająca, pełna błota, zakrętów o 180 stopni, krótkich ale ostrych podjazdów i zjazdów, nie można się było nudzić, pełna koncentracja cały czas i znakomity trening techniki. Wynik nawet fajny, 53/95 Open i 17/38 w M4, jazda trochę asekuracyjna żeby się nie wyglebić na w sumie nieznanych jeszcze dobrze oponach Wild'n Grip Michelina ale z każdym kółkiem było lepiej, super trakcja nawet w głębokim błocie, w koleinach błotnych jak również na podjazdach po mokrych liściach, spisały się na medal. Super doświadczenie dla mnie, może zacznę również jeździć częściej XC bo zabawa była przednia. Później powrót do domu na rowerze 28 km, więc dniówka około 45 km. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Dziś standard roboczy w niesamowicie obfitych opadach śniegu, pałtaki były ogromne, super jazda, bo prawie bez mrozu i wiatru, tylko te płatki lecące do ust, bo oczy chronił daszek od kasku i okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ja dziś miałem fajny zmrożony śnieg w drodze do pracy, ale w ciągu dnia zamienił się w breję. Prognozy na najbliższe dwa tygodnie są beznadziejne więc coraz bliżej momentu kiedy trzeba będzie rower zostawić w domu. Dziś 20. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to imponujecie, bo ja do brei jakoś nie mam mięty. Czekam na fajną, wyżową, sucha pogodę : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to imponujecie, bo ja do brei jakoś nie mam mięty. Czekam na fajną, wyżową, sucha pogodę : DTo jeszcze poczekasz ;-) Liczyłem że dziś pojadę w śniegu i wrócę w śniegu ale się przeliczyłem. Z drugiej strony po wczorajszym XC już nic mnie nie złamie, takie wyścigi niesamowicie budują hart ducha ;-) Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Cóż, cały dzien na szkoleniu, ale wieczorkiem zszedłem do piwnicy, zobaczyłem łańcuch i się załamałem (niby śniegu był jedeń dzien ale już zdążyli posolić) - czyszczenie + smarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorspokoju Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A ja się przekonałem do jazdy w grudniu - okazuje się, że jeśli tylko jest sucho, nie ma z tym żadnego problemu. Na razie tylko do pracy i szkoły, ale może jeszcze uda się uderzyć na jakąś małą trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Wczoraj 4 dychy po nocy wzdłuż Wisły od mostu do mostu, teraz kilka dni przerwy wpadnie po zabiegu chirurgicznym, jak na złość pogoda się poprawiła a trzeba w domu posiedzieć. wy-TAPATALK-owane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Dziś 39km po mieście, ostatnio mało jeżdżę, rozjazd/roztrenowanie przed kolejnym sezonem Ale ja nie o tym chciałem. Kończący się sezon to czas podsumowań, gdzie to się na tym rowerku zajechało (a gdzie się nie zajechało a trzeba zajechać). U mnie wygląda to tak: I takie kolekcjonowanie gmin/szczytów górskich jest wg mnie o wiele fajniejsze niż kolekcjonowanie KOMów/segmentów/pucharków na stravach endomontach itp. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Dzis korzystając, ze jeszcze mocno nie wiało i nawet było słoneczko... rodzinnie na 4 rowery mała przejażdzka z powrotem na pełnych lampach Czekamy na rodzinne kręcenie po śniegu, no a przynajmniej na 2 - 3 jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Mój poprzedni post można uznać za częściowo nieaktualny. Korzystając z pięknej (jak na grudzień) pogody wziąłem wolne i Kielce / Radom odwiedziłem 252km i ok. 2000m UP. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Pidzej Literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Trzeba było wykorzystać pogodę i pokręciłem się po okolicznych lasach. W drodze powrotnej zrobiłem test nowych dróżek rowerowych, które powstały w moim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi