wkg Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 wczoraj decybele w Radomiu bo dziewczyny też lubią kiedy ziemia drży od dopalaczy... Zaraz od dopalaczy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 nono, ale tych innych szczególnie ulubieńca od wielu lat su 27... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Racja ja też jechałem z głównym celem odnośnie Su 27 ale i B52 zrobił wrażenie, w końcu na żywo, i wiele mozna by tu pisać o tym szczególnym miejscu i AS... ale to nie to forum... dziś skrupulatne czyszczenia napędu, shake i smarowanie łańcucha i młodemu też napęd ruszyłem Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) A jak się złapie 11 F22 z transmisją na żywoz kokpitu to dopiero frajda : ) Żeby to żelastwo jeszcze mniej hałasu robiło: D Zdjęcie z wycieczki rowerowej jak najbardziej !! Na rowerze marki Marin ; ) Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Sprytnie - tym sposobem z tematyki marynistycznej zrobiła się Marinistyczna, a z samolotów gołębie na dopalaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) No nie kijem go to .... ; )))) Ale dosyć offtopu ... dziś się cały dzień regenerowałem. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 82 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Wtorek: 84 km Środa: 92 km Czwartek: 103 km Piątek: 215 km Sobota: 83 km Dziś: 56 km [emoji6] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Dzięki, to już mam jasność - od Białorusi się nie da Że od Azji się da to wiem, zdarza mi się tamtędy jechać A żeby nie był offotp to wczoraj karnęłam się do Słomczyna. Wiatr był taki, że nastukałam sporo PRów na trasie, wcale nie jadąc jakoś strasznie mocno https://www.strava.com/activities/1155251993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Dzisiaj skoczyłem z bratem na miasto bo chciał oddać telefon na gwarancję , ja przy okazji zaliczyłem media expert. Do tego do i z roboty było dziś. Ostatnio rozebrałem omegę. Chciałem wyjąć ślizgi , ale pomimo prób nie udało się , więc tylko wyczyściłem i nasmarowałem. Trochę ogólnie było kręcone , ale nie chciało mi się wstawiać. Do i z roboty to sumie standardowa trasa codziennie No a po robocie często nie mam na nic ochoty i słabo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Oczywiscie skoro wczoraj generalnie wyczyściłem napęd, to dziś musiało lunąc, wiec po za trochę wydłużonym roboczym standardem małe czyszczenie i suszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Wczoraj szosa. 108 km po niemieckich falbankach + 1 szlif. No i oczywiście wiało. Czy ktoś z koleżeństwa wie skąd nazbierało się tego lata tyle wiatru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Hehh ... - przepraszam za wtręt marynistyczny - trzeba jak na morzu i jak @kantele - patrzeć skąd wieje i wystawić odpowiedni żagielek : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Noo tak, ale wmordewind zabierze Ci tyle, że wiaterek w plecy tego nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 No na to jest tylko jeden system ... z wiatrem polami a pod wiatr lasem : ) Albo nie patrzeć na szybkość; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Noo tak, ale wmordewind zabierze Ci tyle, że wiaterek w plecy tego nie odda Odda, się na świeżo trzeba pod wiatr, a do domu z wiatrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Taki system nie działa na podszczecińskich niemieckich wioskach Albo nie patrzeć na szybkość; ) Ale że jak To można nie patrzeć na szybkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 No to głupio zabrzmi ale można ; )) Można: - w lesie w piachu po osie patrzeć żeby jak najrzadziej złazic z roweru, - jak ma się nadwage to patrzeć ile się wypociło, - jak się pracuje nad kadencją to najlepiej na szybkość nie patrzeć przez miesiąc, sama przyjdzie, tylko kadencji pilnowac, - jak i tak nie ma się z czym albo z kim porównać, - jak jeździsz żeby się napatrzeć jak wkoło pięknie to szukasz miejsca żeby zrobić zdjęcie... - jak przed Tobą fajna panna w takich przykrótkich szortach jedzie i oceniasz szanse na udana socjalizację albo chociaż fotkę ... mam kilka takich z okolic sanktuarium w Studzienicznej ... Ale wiem, wiem ... to takie samooszukiwanie się ; ) Odda, się na świeżo trzeba pod wiatr, a do domu z wiatrem. A jak chcesz PR robić to na odwrót : ) Co byśmy bez tego wiatru zrobili ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 To trzeba na świeżo pod wiatr i pod górki, a do domu z górki na pazurki i... z wiatrem [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Ale wiem, wiem ... to takie samooszukiwanie się ; ) No właśnie, i po co było wymyślać te wszystkie powody Chociaż... jak przed Tobą fajna panna w takich przykrótkich szortach jedzie i oceniasz szanse..... Przekonałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Fotke wrzuce i jak mod nie wywali to wiatr pokochasz ; DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Cholera, trzeba by się wybrać w okolice tego sanktuarium Gdybyś jeszcze wrzucił jakieś zdjęcia z rozwianymi spódnicami a'la Marilyn Monroe, to byłoby extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Wiatru nie pokocham, chyba że ma na imię Ola albo Ela albo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) A Hela o której śpiewał niedoszły prezydent Kukiz może być No dobra, tak na przełamanie : 44,6 km po lesie w 1 godz. 49 min. - trochę singli ( niektóre pierwszy raz na rowerze po wcześniejszym pieszym rekonesansie ). Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) 36 km nad Wisłę czyli minimum żeby się z miasta wyrwać. Przedwczoraj zresztą to samo. Chyba na wale za Wilanowem w koncu skończa roboty .... trochę singli ( niektóre pierwszy raz na rowerze po wcześniejszym pieszym rekonesansie ). Wciąż na pd od Piaseczna ? Cholera, trzeba by się wybrać w okolice tego sanktuarium Any time, mi dwa rowery do bagażnika wchodza : )) Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi