t1098 Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Wczoraj 101,6km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Roboczy standard i rodzinne śmiganie do rowerowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Wczoraj mocno padało, ale miałem chęć się przejechać, tylko 18km, bo nie kupiłem jeszcze ochraniaczy na buty i tak mi chlupało w butach, w dodatku zimno w stopy.Dzisiaj 55km - przy czterdziestym km złapał mnie deszcz, więc na końcu wracałem cały przemoknięty, ahh ta pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 To ja powiem że mam podobną pogodę...i drugi dzień spinning obstawiam na progu 138-158 tętno (hr.max) Pod 'górskie szlaki' czyli tzw. Strenght wg. programu (na 75-85% mocy tętnowej) Buty za to mam suche.. reszta wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlito_ Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 sobota - 100 km turystycznie poniedziałek - 100 km na mokro (trza ochroniacze na buty zanabyć...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Od paru dni mam rowerowstręt i pogodowstręt. Zamiast kręcić więc uzupełniam zaległe wpisy w blogu. http://kantele.bikestats.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 W ten weekend nigdzie nie byłem (słaba pogoda + leczenie kaca po imprezie w pracy ). Natomiast z rzeczy rowerowych to non stop śledzę przebieg Maratonu Rowerowego Dookoła Polski, jak ktoś nie słyszał to polecam: http://mrdp.pl/ http://mrdp.pl/relacja-online http://app2.trackcourse.com/view/mrdp-2017 3140km, limit czasu 10dni (najlepsi dojadą w ok. 8). Przekozaki Jak dorosnę też chcę zostać ultrakolarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Od piątkowej imprezy głównie nic : ( Wyczyściłem napęd do żywego srebra i jak patrze na pogodę to myślę jaki zaraz będzie : ))) Ściągnąłem mapę Puszczy Kozienickiej i kombinuje jakby tu jechać żeby jak najmniej asfaltu i piachu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Dzisiaj po wahaniu i niezdecydowaniu, jednak start i prawie 50 km w niecałe 2 godz., a potem tyle samo czasu czyszczenie, bo przecież pada 4 dni z rzędu i oczywiście po drodze też padało, a że trasa była leśno - piaszczysta, to tak to niestety w praktyce wygląda ( jak ktoś nie używa myjki, szlaucha, czy innej konewki ). Niby nie ma się o czym rozpisywać, ale jako ciekawostka : pętla wokół wysypiska w Łubnej była niezamierzona - jakoś tak się człowiek zakręcił w tym lesie i na granicy łąk, ale może to i na dobre w sumie wyszło. Też wam się zdarza coś takiego ( mówię o poruszaniu się po terenie z grubsza znanym, jednak nie do końca oraz dawno nieodwiedzanym i oczywiście bez pomocy typu nawigacja, kompas itp. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Mi to się zdarza nawet w Lesie Kabackim jak nie ma wyraźnego słońca : DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dareios Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Dojechałem do pracy i wróciłem z pracy. Od 1 maja miałem tylko 3 dni bez roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Ja dziś rano 18 do pracy a po południu 30 z pracy w błocku, piachu i wodzie. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 176 km na jurę i z powrotem. Bardzo przyjemna pogoda. Wpadło trochę gmin. Zmęczony nieproporcjonalnie mocno do dystansu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Dziś razem 65, do pracy rano 15, a później po pracy 50 przez Gassy. Aż się dziwię że jeszcze mi się nie znudziło tam jeździć [emoji6] Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Bo Gassy są fajne a już najbardziej Jeziorka : ) A co Ty mi wogóle pod oknem jeździsz : DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Bo Gassy są fajne a już najbardziej Jeziorka : ) A co Ty mi wogóle pod oknem jeździsz : DD A no bo mi się nie nudzi po polach się szlajać :-) W fajnym miejscu mieszkasz, tak swoją drogą:-) Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 A mi się znudziło po dojściu do wniosku, że jak się nie ma szosy, to nie ma sensu tamtędy jeździć. Kilka wyjątków jednak było w tym roku, a to przez lenistwo - tzn. na myśl o kolejnym zeskrobywaniu błota odechciało mi się lasu i syfu, który oferował. Niby są tam polne drogi i wał, ale jakoś tak monotonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 A mi się znudziło po dojściu do wniosku, że jak się nie ma szosy, to nie ma sensu tamtędy jeździć. Kilka wyjątków jednak było w tym roku, a to przez lenistwo - tzn. na myśl o kolejnym zeskrobywaniu błota odechciało mi się lasu i syfu, który oferował. Niby są tam polne drogi i wał, ale jakoś tak monotonnie. Na wale można technikę trenować i szybką jazdę po singlu, zwłaszcza jak się pojedzie za prom w kierunku Góry Kalwarii. Ale od mostu w kierunku Siekierek też jest singiel. Ja do lasu mam kawał drogi a na Gassy z pracy to przynajmniej wyjdzie te 50 km ;-) Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 A mi się znudziło po dojściu do wniosku, że jak się nie ma szosy, to nie ma sensu tamtędy jeździć. No ale nie pisałem o asfalcie ... Niby są tam polne drogi i wał, ale jakoś tak monotonnie. To fakt. Ale sie trudno zgubić : D Ale od mostu w kierunku Siekierek też jest singiel No i potem z małą przerwą praktycznie do Nowego Dworu choć do Jabłonnej nieco tłoczno. I to po obu stronach Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 No ale w kierunku Nowego Dworu to już nie singiel tylko autostrada ;-) Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Od Jabłonnej ? : )))) Wzdłuż pola golfowego już singiel a pod Nowym Dworem ugór : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dareios Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Po powrocie z pracy rozkręciłem suport (klasyczny), przesmarowałem, zmierzyłem długość wału i drapie się po głowie co tu zrobić żeby pasowało do nowej korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 wczoraj 27 i 0,5km w 1h;12 min w c h o l e r n y m wietrze za to ile procent tkanki tłuszczowej poszło się 'wyjechać''.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Hehe ... W ostatnie upały przez 7 godzin wypiłem 3 półtoralitrowe butelki Kingi Pienińskiej z cytryną i miodem a wróciłem o 2 kg lzejszy : DTyle, że to głównie odwodnienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Od Jabłonnej ? : )))) Wzdłuż pola golfowego już singiel a pod Nowym Dworem ugór : D No do Jabłonnej kostka, później robi się bardziej terenowo a dalej to już nie byłem, zawsze skręcam na Legionowo [emoji6] Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi