Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piątek miał być lajtowy rozjazd ale po dotarciu do 2/3 dystansu od zachodu niebo miało kolor granatowy i zaczął się sprint do domu. Ogółem wyszło 45km, średnia prędkość 24,5km/h, kadencja 85rpm, 298m up.

W sobotę wymieniłem baterię w liczniku :)

Dzisiaj trochę podjazdów, ogółem 51,4km, średnia prędkość 24,4km/h, średnia kadencja 81rpm, 452m up.

• Mod Team
Napisano

Pierwsza jazda od 6 dni - to przez upały, których nienawidzę :voodoo:

Wczoraj niby był plan, ale jak popadało, to wygrało piwo :icon_cool:

70 km w niecałe 2 g. 50 m. ( bez obiadu w godz. 16:30 - 19:30 - jeden wysokobiałkowy baton po drodze i ok. 0,75 l wody ).

9080076_ScreenShot_20170813222233.png

Napisano

Dziś 75 km i spory sukces - przez 47 km udało się utrzymać średnia kadencję 91 - co mi się jeszcze nigdy nie udało.

Pewnie dlatego, że pod wiatr było ; )

Potem słabiej i skończyłem na 86 ale i tak się ciesze.  

Napisano

wczoraj 30 tka po nowych trasach leśnych więc nieufnie ciut ciut.

dzis montaż podwójny liczników na Szoszkę i Pikę przy akompaniamencie słów odnośnie gubienia opakowań trytek (vel trytytek) 

Napisano

158 km. Wpadło 14 nowych gmin. Trochę za gorąco, nie lubię takich temperatur  :icon_confused:  

To co na mapce plus dojazd do Katowic.

PyZ7Hqz.jpg

Napisano (edytowane)

Raport z długiego weekendu:

Piątek: Kraków-Rabka, 68km i ok. 1000m UP

Sobota: po bułki i piwo, 13km i ok. 150m UP

Niedziela: po piwo i bułki, 11km i ok. 150m UP

Końcówka Niedzieli, cały Poniedziałek i początek Wtorku: Tatra Tour, 362km i ok. 4400 UP. M.in, takie smakowite kąski jak przeł. Czertowica i przeł. Kwaczańska :)

Wtorek: Rabka-Kraków, 71km i ok. 600m UP

Takie weekendy to ja rozumiem :thumbsup:

66c2scR.jpg

(Opony terenowe przejechały się tylko we dwie strony na bagażniku :teehee: Zabrakło pogody na jakiś MTB trip.)

Edytowane przez Pidzej
Napisano

W defiladowym tempie na działki i grilling, a potem nawet dosć żwawym tempem trochekręcenia po mieście, na koniec walka z lewym pedałem, coś tak chrupie, rozbierałem ile mogłem, czyściłem itp... chyba to jego koniec

Napisano

Piątek: 108 km

Sobota: 84 km

Niedziela: 106 km

Poniedziałek: 200 km

Wtorek: 212 km

[emoji6]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Napisano

I tak w rozszerzony weekend zrobiles więcej niż ja w tym roku..

Chyba pojde do lodówki. Oczywiście jak wroce z kołchozu.

Napisano

1500 dopiero strzeliło w tym roku, a dziś taki tam roboczy standard i dodatkowo na działkę, wczorajsza naprawa pedała nie wiele pomogła, dzisjeszcze na działce grzebanie, ale to juz chyba jego koniec, szukam nowych pancernych na kolejne choć 7 lat ;) 

Napisano (edytowane)

Po dwóch tygodniach w Borach Tucholskich gdzie robiłem głównie rodzinne przejażdżki przyszedł czas na mocniejsze treningi:

Niedziela - 25 km szutrów leśnych i piachu

Poniedziałek - 32 km mocnego MTB po szutrach, korzeniach, koleinach i piachu po kostki

Wtorek - jw

Dzisiaj - rano 12 do pracy, po pracy zaś 46 km mocnego kręcenia po asfalcie (bynajmniej nie na rowerze szosowym), ze średnią 25,7.

Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez michalr75
Napisano

185 km i zaliczonych 21 gmin.

Racibórz~Bluszczów~Wodzisław Śląski~Radziejów~Rydułtowy~Jejkowice~Jankowice~Knurów~Ruda Śląska~Katowice

Podczas gdy robiłem zakupy w biedrze, niedaleko na zewnątrz zdarzył się wypadek. Na drodze obok zderzyły się samochód osobowy oraz rowerzysta. Zdarzenie miało miejsce w Krzyżanowicach.

Obrazek dla przestrogi.

UYJr9rm.jpg

Napisano

Zapomniałem się pochwalić ale stuknęło też 10kkm w sezonie :) Nie było by w tym nic niezwykłego gdyby nie to że złożyło się na to raptem 109 tras. Co daje średnio 92km na jeden wyjazd :w00t:

Napisano

Masz zaplanowane jakieś wolne czy to dane z TdP? ;)

Oczywiście :) nie kręcę codziennie haha

Czwartek: 102 km

Piątek: 87 km

Sobota: 101 km

Niedziela: 142 km

[emoji6]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka