Sansei6 Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Znów roboczy standard i po pracy nieco pokręcone z najmłodszym, by wykonać nieco zamierzonego dystansu.. do starszego i do równych wyników na liczniku... w tym trochę po błotkach, zakurzonych traktach, krzakach i niestety blisko pokrzyw Ale sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 W końcu przestalo padać! W poniedziałek i dzisiaj po 33km cross:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Podjechałem na MTB pod sklep rowerowe Evans i zamowilem mieszczucha Cannondale Contro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 (edytowane) Dziś wieczorem rodzinnie i grupowo z rekordem prędkości ; ))) Jak to w Borach Tucholskich ... jak się trafi na ubity trakt to super, fajnie pofałdowany teren. Jak nie i piach to pchamy bo się zapadamy ; ))) Jazda w lesie wzdłuż jezior to jednak to : ) Edytowane 28 Lipca 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Zazdroszę tych Borów... ale miejscowość Swornegacie normalnie ... tam nie można nie mieć uśmiechu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 edit fajnie ze nie burzowo 40 km na szosie, odpoczynek na 39x16 w 1h/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 (edytowane) Zazdroszcze tych 1h/40 : ))) Bory cd, tym razem ze zwiedzaniem promenady : )) 40km szutrowych ścieżek rowerowych ścieżek i 10 km leśnej drogi. Bajkowo http://zapisz.net/images/257_charzykowy.jpg Edytowane 29 Lipca 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Dzisiaj 149 km. Rajcza - Katowice. Po drodze zygzakowanie w celu zaliczania gmin - wpadło 12. Potem odbiór pomidorów od koleżanki, załadunek do plecaka i transport do domu. Super pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Kilka razy na działkę i z powrotem różnymi trasami, pochlapany błotem, podrapany gałęziami, ślimacząc się i na szybkości, z wiatrem i pod silny wiatr i jeszcze widząc jak w mieście malują nowe ścieżki rowerowe, super no i na działce jeszcze rozmowa ze znajomym o rowerach itp. Całkiem intensywny dzień jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Dziś 52,8km, średnia prędkość 24,5km/h, kadencja 81rpm, 430m up. Po południu 4km po działkach z córą na Wigry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Środa: 100 km Piątek: 50 km Sobota: 300 km Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) Wczoraj i częściowo dzisiaj nowa życiówka: ok. 527km i ~3000m UP Trasa: Kraków - Sandomierz - Lublin - Rzeszów. Edytowane 30 Lipca 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 W nagrodę powinieneś się na chwilę zamienić miejscami z Józefem, albo chociaż się dosiąść - oczywiście po uprzednim zapytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Wczoraj 60 km, dzisiaj 90km - szosa. Ujdzie, ale przy powyższych dystansach rzędu 300 czy 500 km no to nie wymiatam, powiem szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Ostatnimi czasy jakieś trasy po 50 km w okolicach Warszawy a dziś Mazovia MTB w Olsztynie, dystans Mega, 57 km. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Wczoraj 59 a dzisiaj 101 km. Szczerze mówiąc jazda cały czas w słońcu na takim dystansie to nie był najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 W tygodniu trochę pojeździłem na krótkich dystansach , dziś wybrałem się na coś ciut dłuższego. Wyszło 27 km wieczorem w przyjemnej temperaturze , choć mogło by być ciut chłodniej. Najlepsze z tego , że rano czyściłem cały napęd i smarowałem łańcuch a wieczorem wpadłem w błoto aż po tarczę i opryskałem cały napęd jak i rower oraz buty , nogi i wszystko co na sobie To jutro trzeba będzie znów czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) Dziś 43km ze średnią 23,5km/h, kadencja 79rpm, 350m up. Licznik pokazał 38,6°C Edytowane 30 Lipca 2017 przez provayder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Dzisiaj 86.5 km cross, gorąc niemilosierny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) Mam trasę treningową w lesie. Trenuję na niej dwa razy w tygodniu i wskazania endomondo potrafią się różnić nawet o 15% na podjazdach (raz w górę jest 570 a raz 460). Ja dziś postanowiłem zmierzyć dokładność pomiaru przewyższenia prez Strave. Wybrałem trasę 25km z zerowym przewyższeniem. Strava pokazała 299m up, KaMap pokazal 190 m up. Na Sony Xperia Z3. KaMap jest ustawiony na łapanie sygnału co 10 sek więc oczywiście pokazał mniejsze przewyższenie zakładając, że to błędy GPS. Na rowerze przekłamanie jest pewnie mniejsze bo szybkość większa. Edytowane 30 Lipca 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dziś szosa po tygodniu przerwy. Gorąco, wieje i to bardzo. zmęczyłem się jak nigdy do tej pory. Serducho też nie miało łatwo. 45,7 km, 353 up ze średnią 31,2 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 W ciągu dnia troche kręcenia w upale z najmłodszym, potem wyskok po zapasy na grilla, było z 15 km, a teraz wróciłem z 2h nocnej jazdy i 32 km jeszcze dorzucone... taka gorąca noc, że żal spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Wczoraj szosa. Dopiero wieczorem są warunki do jazdy . 40,4 km, 272 up ze średnią 32,5 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Wczoraj/dzisiaj. Jazda całą noc, bo w tych upałach w dzień się nie da. Zwardoń - Cieszyn - Strumień - Czechowice-Dziedzice - Katowice. 147 km, zdarta ręka i udo po glebie, nowy rekord prędkości 70,4 km/h Zaliczyłem 11 nowych gmin. Pozdrawiam sympatyczną Agnieszkę z Czeladzi poznaną w pociągu. A może ma tu konto? Pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziś wzdłuż Wisły 78km wkoło Warszawy. Upał zelżał ale jakos ciężko to szło ; ( Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi