Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Prawie 9 dych głównie po lasach, ale ok.15 km było zbędne, bo zamotka i trzeba było się upewnić na mapach google w którą stronę jechać, a tereny niby z grubsza znane, tylko dawno nieodwiedzane. Takiej trasy nie pamiętam od kilkunastu już lat, ale warto było, mimo wcześniejszego zawahania, czy się oddalać bardziej, czy odpuścić sobie dzisiaj i strzelić np. 5 dych. Jedna rzecz mnie denerwowała, a mianowicie zarastające szlaki turystyczne oraz słabe miejscami ich oznakowanie i stąd chcąc niechcąc trzeba było jechać po asfalcie więcej niż było w planie, bo przez gąszcz pokrzyw raczej kiepsko się jedzie - podobnie jak po leśnej ścieżce zrytej końskimi kopytami ( lekko nie było, a tylko lub aż 1,5 km ). Pod koniec trochę mnie zmoczyło i zbryzgało - chyba najwięcej leciało z drzew, a po wyjechaniu z lasu przestało padać na łeb. Co ciekawe im bliżej domu, tym musiało wcześniej bardziej padać, czyli mokry finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Mapki wrzucaj bo masz fajne te traski ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Dobra, skoro nalegasz : 89,2 km ( czyli licznik pokazałby > 90 km ) w 3 godziny 46 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Mapki wrzucaj bo masz fajne te traski ; )Na Stravie są ;-) Ja dziś trzy tury, rano 12+ do pracy, po pracy 17+ sprintem i po nocy jeszcze 30+ interwały i mocne długie odcinki. Dobra forma, mając na uwadze że to jednak grube opony a nie rower wyścigowy. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 A ja dziś dzielnie umyłem cały rower, założyłem nowy łańcuch, wyszejkowalem stary i sie zastanawiam gdzie by go jutro upaprac ... Korci mnie Nidzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Normalny trening przed zawodami. 32km, 23km/h średnia, praktycznie cały czas w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Wczoraj MTB do lasu w poszukiwaniu grzybów. Grzybów brak. 24,5 km, 172 up. Dziś szosa. Workout. Miał być jeszcze kilka podjazdów ale wyszła taka czarna chura, że trzeba było uciekać. 47,5 km, 408 up ze średnią 30,7 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Dziś roboczy standard i nieco jazy w deszczu na działkę... już dawno nie jechałem w deszczu.. i jeszcze powrót przez mokre krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Dzisiaj z córcią 18km ze średnią 14km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dzisiaj 52km, średnia 23,3km/h, kadencja 85rpm, up 945m. Po południu 4km po działkach z córą na zabytkowym Wigry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Rano zajrzałem na to forum, wpisałem tekst z poradą w jednym z wątków ale chyba niepotrzebnie traciłem czas, bo rada zlekceważona. Wreszcie wybrałem się w teren, 64 km po Puszczy Bukowej 860m up, mocno rozmytymi przez ostatnie deszcze szlakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 58 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remigiusz1978 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Pochwalę się i ja: 142km średnią 19 km/h. Wiem, że nie najszybciej ale średnia liczona z przerwami na picie, sikanie i odpoczynek. To mój rekord jeśli chodzi o dystans. Pozdrawiam. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Remigiusz1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Dzisiaj 52km, średnia 23,3km/h, kadencja 85rpm, up 945m. Po południu 4km po działkach z córą na zabytkowym Wigry 3 + za Wigy 3 wczoraj solo 100km śr.29.5 770up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Wczoraj 62 km turystycznie wkoło jeziora Nidzkiego. Troche piachu, część ścieżek zryta przez pojazdy do przewoz drzew, tam gdzie trzeba było asfalt. Średnia koło 15 km/h W nagrodę koncert Leszka Możdżera w Praniu : ) Edytowane 23 Lipca 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 wczoraj miłe zaskoczenie pogodą wiec wpadło 52 km w dwie godzinki na luzie upajając się lekkim (w końcu!) wiaterkiem i pięknymi myszołowami (3 sztuki i boćkami szybującymi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Wczoraj/dzisiaj ustanowiłem swoje TOP2 dystansu jazdy non stop. 347 km ze średnią 21,4 km/h, przebijając 5000 km w tym roku. Trasa Bydgoszcz-Częstochowa. I jeszcze zaginione zdjęcie z TOP1 pobitego kilka dni temu, 482 km ze średnią 19,8 km/h. Trzy ostatnie wyjścia na rower to 1035 km... Brzmi dziwnie, ale tak jest. Zdobyłem mnóstwo gmin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 W ten weekend Pradziad, 381km i prawdopodobnie ok. 3300m UP. Było tak jak zawsze tj. grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4RUD3R Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 30,5km - głównie po lesie , średnia prędkość 14,62 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Dzisiaj 33,5km ze średnią 24km/h, kadencja 83rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 120 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 I okazuje się, że Pidzej jest kosmitą, a to na zdjęciu to jego statek kosmiczny Drogi autorze tego kosmicznego zdjęcia, czy zamieszczasz gdzieś jakieś dane dotyczące Twoich tras Jeżeli nie, to czy możesz z łaski swojej zdradzić parę szczegółów typu : czy przygotowujesz się jakoś specjalnie, co jesz, ile czasu zajmują Ci przejazdy, odpoczynek itp. ( oczywiście jeśli to nie tajemnica, której ujawnienie może doprowadzić do odkrycia Twojej planety ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Nie wiem co masz na myśli ale w sygnaturce jest ukryte supertajne hiperłącze. Prowadzące do mojego wielkiego, rowerowego świata. Ale to tak między nami, nie mów nikomu bo jeszcze wyjdzie na jaw że jeżdżę na energetyku z Biedry i to stąd taka moc Edytowane 23 Lipca 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Nie muszę nikomu mówić, wystarczy że sam publicznie się przyznałeś Nie czaję tego 0.10 - 10.35 - czy jest to przedział czasowy, a jeśli tak, to powinna być uwzględniana zmiana daty przy 19 godzinnej trasie ( rozumiem, że dochodzi przerwa na sen ). Możesz wyjaśnić ( należę do tzw. bystrzaków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi