Waza Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) Wczoraj bezdeszczowo i nawet z niezbyt silnym wiatrem, więc na szosie przyjemne 98km w dobrym towarzystwie. Wiatry nie chcą się zgadzać z opisem pogodynki googlowskiej... W moich rejonach, krótkoterminowo świetnie się sprawdzają prognozy Norwegów: https://www.yr.no/place/Poland/West_Pomerania/Szczecin/ Sorki za offtop, ale to z chęci pomocy @lederfox34. Edytowane 10 Lipca 2017 przez Waza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Wczoraj Łysa Góra (ta w Czechach ), 341km i 3701m UP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Wczoraj bezdeszczowo i nawet z niezbyt silnym wiatrem, więc na szosie przyjemne 98km w dobrym towarzystwie. W moich rejonach, krótkoterminowo świetnie się sprawdzają prognozy Norwegów: https://www.yr.no/place/Poland/West_Pomerania/Szczecin/ Sorki za offtop, ale to z chęci pomocy @lederfox34. Dzięki i zazdroszczę rejonów (chyba.. ) u mnie szał radości- wiatr niby 8km/h a w rzeczywistości zwykle powyżej 24... Również sorry za off.. edit Poszłam wyczyścić rowery. O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Wtorek: 53 km Środa: 150 km Piątek: 150 km Sobota: 105 km Niedziela: 200 km Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Dzisiaj razem z żoną, 117 km na rowerze MTB, choć cały czas PO TWARDYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Dzisiaj 33.2km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Gorąco, parno, trochę jeżdżenia we 3, koło 15 km, ale najważniejsze, że młody dziś odebrał swoją kartę rowerową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Rano do pracy 10 a po południu 60 z kumplem. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 @ impa Coś słabo jak na Ciebie, ale za te niedzielne 200 km dostajesz rozgrzeszenie od samego @ Pidzeja @ slaweuszek A co to za przyjemność walnąć setę MTB po twardym Ale też Cię rozgrzeszamy prześwięcając pompką rowerową zamiast kropidła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 To był taki WYPAD NA KABABA, jednak droga zbyt dziurawa aby jechać NA SZOSIE - ale dziękuję za rozgrzeszenie. Obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 W środę szosa. 56,3 km, 508 up ze średnią 30,2 km/h. Przerwa do soboty Sobota. Delikatne MTB. 27,2 km, 176 up Niedziela. MTB. Rozkręcanie nogi. 50,7 km, 433 up Wczoraj wietrzna szosa. 56,6 km, 565 up ze średnią 29,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dzisiaj 32 km w przerwie między opadami deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dzisiaj pogoda deszczowa i burzowa, więc jazdę sobie darowałem.Za to znalazłem czas na czyszczenie łańcucha, korby, kasety, bo ostatnio trochę zaniedbałem.W dodatku kupiłem taki stojaczek serwisowy (Decathlon 49,99zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Urlop, więc 40 km przejechane, później pełny serwis roweru łącznie z amortyzatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Z młodymi rano w upale, potem ulewa przeczekna na działce iu jeszcze z młodym starszym na trening itp.. znów tylko koło 15 km zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Dziś wpadło 45 km, rano do pracy 13, reszta z pracy okrężną drogą. Przez brak opadów regeneracja kuleje, szkoda mi pogody na nie jeżdżenie ;-) Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Wczoraj szosa. 76,3 km, 622 up ze średnią 31,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dzis z młodymi pół dnia na rowerach ot takie szwendanie się... i przyśpiszony powrót przed burzą Ze 20 może wpadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dzisiaj 102 km. Katowice - Bukowno i z powrotem. Przebiłem 4000 km w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 55 km, 495 up. po Pienińskim Parku Narodowym: https://www.strava.com/activities/1080148547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Dziś 57 wpadło,10 rano i reszta po pracy. Przekroczyłem 3,6k w tym roku. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Wczoraj szosa. Trochę górek. 47,6 km, 494 up ze średnią 29,8 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Wczoraj/dzisiaj udana próba bicia rekordu jazdy non stop. 482 km ze średnią 19,8. Katowice - Kisielice (woj. Warmińsko-mazuskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Wczoraj wieczorem wyrwałem się na rower po kilku dniach przerwy z okazji remontu Obskoczyłem miasto , zaliczyłem fajny zjazd z kalwarii i drugi koło szpitala Chyba pierwsza jazda na rowerze w okularach przeciwsłonecznych a na pewno pierwsza w nowych Na jednym ze zjazdów spojrzałem gdzieś w bok i za późno zauważyłem krawężnik. Przód podrzuciłem , ale tyłu już nie zdążyłem i wjechałem na niego normalnie. Zdziwiłem się , że nie ma kapcia i jechałem dalej. W pewnym momencie sprawdziłem na wyczucie ciśnienia w kołach i tył okazał się być bardziej miękki niż przód Zawsze pompuje 2.0 tył i 1.8 przód więc wiedziałem , że będzie kapeć. Schodziło na tyle wolno , że spokojnie jeździłem dalej , jak dojechałem do domu powietrza wciąż było sporo. Rano doglądam rower a tam kapeć. Typowe przecięcie od dobicia do obręczy. Wziąłem się za klejenie , bo chciałem wypróbować park tool-a gp2. Dla pewności nałożyłem trochę kleju i złożyłem wszystko razem. Chwile powietrze było , ale jak rower stał u brata z godzinę to zeszło. Znów wyjąłem dętkę i okazało się , że łatka się obsunęła z pęknięcia Starą dętkę wywaliłem i założyłem nową accenta i jest spokój Napompowanie małą pompką authora wywołało pot na czole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Dziś sporo kręcenia z młodymi, na działkę, do fryzjera , na gokardy, do znajomych, którym zrobiłem w rowerach czyszczenie i smarowanie napedów i wspólny wypad na miasteczko rowerowe... ze 20 km spokojnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi