FigoiFago Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Dzisiaj 16 km. Szyukuję się na tygodniowy urlop w okolicach Szczawnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 @ Pidzej Ty to jednak jesteś nie do zaje...chania Nadal nie mogę wyjść z podziwu dla niejakiej Amandy Coker, która wczoraj wykręciła 647 km ( tygodniowo 2,5 - 3 k km ) ze średnią 32,9 km ( Strava ) - że niby trasa płaska jak stół ? Przecież nawet na stacjonarnym 200 - 300 dziennie to byłby dramat dla większości... i tak się zastanawiam czy wszyscy zawodowi kolarze daliby radę machnąć te 600 + U mnie wczoraj skromne 53 według Stravy, a w praktyce pewnie nieco więcej ( o cały km ). Na marginesie : czy nie denerwuje was średnio działająca opcja autopauzy Chodzi mi głównie o spadek średniej prędkości podczas postoju - paradoks polega na tym, że rzadko się zatrzymuję, ale ostatnio się zdarzyło i po kilkuminutowym postoju średnia spadła o prawie 2 km/h ( oczywiście średnia nie jest najważniejsza, ale ... ). Nie mam pewności, ale wersja dla biegaczy / piechurów chyba działa lepiej, a jak Wy sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Wczoraj: 139,3 km i 3263m Dziś: 112 km i 2238m Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Dziś prawie 25 km z Wołkowyi przez Bereźnicę, Myczków, Polańczyk do Wołkowyi, 501up, podjazdy po kilka kilometrów. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 W piątek szosa. Tak wiało, że chciało zdmuchnąć z roweru. Ciężko. 74,6 km, 643 up ze średnią 31,3 km/h W sobotę luźna szosa. 58,7 km, 364 up ze średnią 27,6 km. Wczoraj baaaardzo wietrzna szosa. 67,9 km, 536 up ze średnią 31,1 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Dzisiaj 101 km. Cały czas pod wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ustrzyki Górne - Brzegi Górne w wariancie rozszerzonym bo musiałem wracać 2 km po aparat syna do samochodu, razem 12 km, w większości podjazd do przełęczy Wyżniańskiej, 404up. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wczoraj krótka testowa wieczorna szosa po zmianie ustawień kokpitu i siodełka. 28,8 km, 210 up ze średnią 30,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ustrzyki Górne - Brzegi Górne w wariancie rozszerzonym bo musiałem wracać 2 km po aparat syna do samochodu, razem 12 km, w większości podjazd do przełęczy Wyżniańskiej, 404up. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka ceszc michal...vezmi syna ..samochod..rowery a davaj sobotu 8.7 na domašu.. http://www.okolodomase.sk/ powozic sie na rowerze..placic nemusis nic..zadarmo...to jest taka impreza dla wszyckich.. lub juz jutre...miss kobieta http://www.missdomasa.sk/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @Humenne, dzięki za zaproszenie ale nie dam rady, jutro wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 skoda..pozdrawiam. http://www.okolodomase.sk/ newiem dla czego nefunguje...bloto asfalt lasz..minuly rok bylo przesz 1000 rowery. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Dzisiaj 171 km. Katowice - Strzelce Opolskie i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) skoda..pozdrawiam. http://www.okolodomase.sk/ newiem dla czego nefunguje...bloto asfalt lasz..minuly rok bylo przesz 1000 rowery. . Urlop mi się skończył niestety. Dziś dwie trasy, najpierw rezerwat Sine Wiry, fajne podjazdy, jeszcze fajniejsze zjazdy po kamieniach 55+, a później z Wołkowyi do Stężnicy, jeszcze lepiej, na zjazdach 69,8 km/h, jak dla mnie niebotyczna prędkość mając na uwadze że to rower górski a nie szosowy :-) Edytowane 6 Lipca 2017 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Normalny trening po lesie. Niestety Endomondo ześwirowało i nie zapisało wyniku (a byłby rekord). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Wczoraj z córką 24km ze średnią 13km/h, później roboczy standard 15km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 dzisiaj szosą do rowerowego- wymiana kasety (nareszcie!), 2 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Dzisiaj 51km ze średnią 23,5km/h, kadencja 90rpm. Poza tym odkryłem co mi stuka podczas jazdy bo już myślałem, że będę musiał jechać do sklepu na reklamację suportu. Okazało sie, że odkleił się magnes od czujnika kadencji od kory a ponieważ dodatkowo zabezpieczyłem go trytką to sobie tak latał i stukał o korbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 66 km na Gassy i z powrotem, tempo regeneracyjne bo jutro maraton PB w Wąchocku ale jest para po bieszczadzkich podjazdach:-) Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Dzisiaj 45km w zdecydowanej większości szutry, piachy i leśne dukty, średnia 21,3km/h, kadencja 85rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Rano wypad na działkę opcją terenowej trasy a potem z młodym tą samą trasą ale na dużej predkosći by zdarzyć na wyścig... i jeszcze wieczorny rodzinny spacer rowerowy po róznych alejkach miasta, parku i na miasteczko rowerowe... dzisna lekko 20 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Wczoraj brat mnie namówił na trasę. Z tym , że On był na miejscu i dopiero wtedy zadzwonił czy nie chce przyjechać W każdym razie uwinąłem się do Redy pociągiem a dalej rowerem. Lekko zbłądziłem i wyszło 30 km w jedną stronę , druga już normalnie i kolejne 20 , ale już bez endo bo w większej grupie a i bateria na wyczerpaniu była. Dziś wyczyściłem napęd po tej zabawie i nasmarowałem od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Dzisiaj 71.5km, średnia 24.2km/h, cross:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Dzisiaj 65km w peletonie ok 500 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Dziś 50 km po Wąchockich górkach, łatwo nie było. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Wczoraj (30), przedwczoraj (30) testowanie nowej kasety w szosie. Poprawa średniej prędkości na pewno -na 23 km/h. Wiatry nie chcą się zgadzać z opisem pogodynki googlowskiej... ale ogólnie jestem happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi