no1 Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 141 km. Kraków - Rudno - Kraków - Rudno - Katowice 3000 km w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Wczoraj: 369,4 km ze średnią 28,8 km/h Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Tak właśnie spełniają się rowerowe marzenia! 1946 m n.p.m., 306km, 5006m UP https://imgur.com/a/6DNbT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 'bawiłam sie' naklejając naklejki na koła seryjne:) których mi zapomniano nakleić Myślałam ze niewiele zmienią w odbiorze całościowego roweru...ale.... Look zmieniły na zdecydowany + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Wczoraj z bratem wyjechaliśmy o 17 , wróciliśmy o 22. Pokręcone na Wejherowo , Redę , kalwarie i po drodze do domu jeszcze na kebaba Po kalwarii trochę ostrzejszych zjazdów , tym razem nie zerwałem tam łańcucha W Redzie z dość sporej góry dobiło 60 km/h bez kręcenia Dzisiaj wziąłem się za tylne koło , bo wczoraj stwierdziłem że trzeba by było skasować luz na bębenku. Rozebrałem piastę prawie do zera ( prawie ) Bo nie mogłem w żaden sposób odkręcić bieżni z bębenka. Próbowałem śrubokrętem i młotkiem , próbowałem zrobić sobie jakiś klucz do tego i nie szło za cholerę. Podjechałem do sklepu , żeby gość mi to odkręcił ale mnie rozbroił na miejscu Obejrzał i mówi , że za serwis bębenka weźmie 30 zł , mówiłem żeby tylko odkręcił bieżnie. Gość się za to bierze - spryskał jakimś penetratorem , wypłukując tym samym smar z bębenka ... Ale dobra , miał być serwis bębenka , tylko nie wyszło mu to za bardzo - odkręcić próbował tak jak ja - młotkiem i śrubokrętem. Po pierwszej próbie się poddał i mówi , że "Ja mam taki klucz w domu"... W końcu tego nie odkręcił a tylko wypłukał smar z bębenka Ja też sprawę już olałem i wpuściłem jedynie olej do bębenka , piastę poskładałem normalnie na smar i jeździmy aż bębenek się podda. Mając już zdjętą kasetę wyczyściłem ją razem z łańcuchem i tylną zmieniarką. Zaraz biorę się za smarowanie łańcucha i to będzie koniec na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Pany ponad 300km ?? ja się zastanawiam jak to 150km wykręcić Dziś tylko czyszczenie napędu i serwis piast w mtb na jazdę nie wystarczyło czasu,przyszedł deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Wczoraj: 71,6 km ze średnią 25,5 km/h Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Impa jest niezniszczalny... U mnie wykręcenie wkładu suportu. W środku pełno syfu. Po przeczyszczeniu mam nadzieję, że przestanie strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Dzień rozpocząłem od treningu na czarnej MTB w Wawrze, 30 km, średnia 18 z hakiem. Same korzenie i piach. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka A zakończyłem regeneracją z rodziną na dystansie 25 km. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 25,3 km. ze średnią prędkością 22,9 km/h i średnią kadencją 97. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4RUD3R Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Zmieniłem pedały dla lubej. Z niebieskich na czerwone, bo tamte nie pasowały jej kolorystycznie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Wczoraj: 109,6 km ze średnią 25,4 km/h Edytowane 17 Czerwca 2017 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Trochę mnie tu nie było Wtorek MTB. 29,3 km, 378 up ze średnią 25,1 km/h Środa szosa. 72,1 km, 743 up ze średnią 28,9 km/h Czwartek szosa. 91,9 km, 702 up ze średnią 33,2 km/h Piątek MTB. 23,3 km, 360 up ze średnią 17,4 km/h Dziś szosa. Walka z wiatrem. 103,1 km, 746 up ze średnią 31,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Dzisiaj 62.6km ze średnią 21.18km/h:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Takie tam kręcenie rodzinne po wertepach szukanie nowych ścieżek i 15 km wykręcone przy zachodzi słońca.. i jeszcze wlaka na kompresorze z dopompowaniem opon u młodego, mimo że mam przejsciówkę niech ten presty szlak trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 dzisiaj 37km głównie po lesie i szutrach, średnia 23,3km/h, kadencja 86rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 70 km na trasie Wilga-Góra Kalwaria-Warszawa, warunki mieszane, trochę asfaltu, trochę szutru, długi singiel wałem, cały czas #wmordewind, ale tempo fajne, średnia 24. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 115 km spokojnej jazdy z wizytą w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 66 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Wczoraj stuknęło 50000m UP w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Po za roboczym standardem wieczorny wypad z młodym na jego trening i podczas gdy on kopał ja kręciłem po wertepach i wciągałem nosem owady ochyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Dostałem dziś zamówioną paczkę i część rzeczy zamontowałem. Linki do przerzutek dostałem załamane , więc jedynie do wyrzucenia. Tym samym wymieniłem tylko hamulcową i żałuję , że wybrałem uszczelniane końcówki pancerzy , bo mocno upośledzają pracę hamulca. Nie jeździłem jeszcze , ale klamka nie chce wracać do końca bo szczęki nie mają siły ciągnąć linki Co do załamanych linek to pisałem do sklepu i ciekaw jestem co będzie , szczególnie że też dostałem 6 końcówek pancerza zamiast zamówionych 10 Pierwszy raz takie jaja w tym w sklepie. Reszta była ok , więc zamontowałem torbę pod ramę wraz z wyposażeniem - dętki , klucz 15 , multitool ze skuwaczem , łatki , trzy spinki i do tego pompkę zamontowałem na ramie na tryty Bo rama nie wspiera montażu dwóch bidonów. Do tego sprawdziłem stan łańcucha przymiarem , który też dzisiaj dostałem. Na kasacie widać zadziory a przymiar 0.75 nawet się nie przymierza żeby wpaść. Obcinaczki do linek również wypróbowane i nawet tną Wymiana linek do przerzutek musi poczekać , a szkoda bo chciałem zmienić wszystko razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Dziś roboczy standard 14km, a wieczorem 40km ze średnią 24km/h, kadencja 84rpm. Rozpocząłem 3 tysiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ggrzech Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Dziś pierwsze w karierze odkręcenie wolnobiegu i wymiana z TZ21 na HG37. Potem testowo 44 km w nieco ponad 2h - nie jest twardziej za to szybciej. Łańcuch KMC jeszcze dobry ale mam zamiar wymienić na HG71. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 wymiana z TZ21 na HG37 Dałeś 60 zł za wolnobieg 7s? Dlatego mam kasetę 7s kasetę to i za 30 zł dostaniesz z takim samym stopniowaniem albo i lepszym pod prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi