Supr_CK Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Wczoraj przejażdżka z młodym na MTB. 16,9 km, 105 up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Dzisiaj 103 km W okolicach 90 km przycisnął ból brzucha... ale dotrwałem, nie musiałem lecieć na bok jak ten kolarz z giro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Dzisiaj cały dzień deszcz , po szkole akurat się uspokoiło , to pokręcone Trochę lasem , trochę ddr i trochę górek. Na jednym zjeździe w parku dobiłem 40 , na dole jakieś babki na rowerach już zaczęły na bok uciekać jak zjeżdżałem W sumie fajnie się dziś jechało. Jakoś tak siła w nogach coś ponad przeciętną , trochę wiatru ale przeszkodziło w nie najgorszym wyniku Przeglądałem stare wyniki i zimą średnia w okolicy 15 km/h Za to w tym roku dopiero jakieś 200 km Było trochę więcej , bo nie zawsze używam , ale liczę tylko te z endo. W poprzednim roku już było 1100 U mnie to w sumie tak , że jak poczuje słońce to nie chce mi się w innej pogodzie wyjeżdżać , ale zimą jak jeżdżę w mrozach to jakoś nic mi nie przeszkadza Trzeba kręcić ostro w wakacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Dziś: 85,9 km ze średnią 27,7 km/h Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Rano do pracy po porannej burzy... swietne powietrze, powrót z pracy i woeczorny wypad z najmłodszym i połowicą na działke, ale komary takie, ze szybki powrót, trochę terenowo, aż się kurzyło Szybkie tempo, ponad dyszkę wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Do pracy, z pracy, pętla Kopernika, kawałek Everestingu z Ultrakolarzem, razem 60+. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Dziś 52km, średnia prędkość 23,4km/h, kadencja 92rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Po za jazdą do i z roboty to smarowanie łańcucha i w sumie chyba tyle U nas jak zwykle ludzie nie pamiętają o rowerach i przecinają ddr bez sprawdzenia czy ktoś nie jedzie ... Ciągle czekam na paczkę z linkami i narzędziami , zamówienie złożone 1.06 i dalej nie jest skompletowane , termin ciągle się przesuwa a nic się nie zmienia Zawsze mam takiego farta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Do mnie nie doszła przesyłka ze szczotką do kasety i łańcucha, rozpłynęła się gdzieś. A piesi którzy przecinają ścieżkę bez patrzenia to chleb powszedni. Dziś jakieś 50 km wpadło dzielone na dwa odcinki, do pracy i z pracy. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Czerwca 2017 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 W środę bardzo wietrzna szosa. 61,9 km, 613 up ze średnią 30,4 km/h. Wczoraj szosa. 61,3 km, 525 up ze średnią 31,5 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 125 km. Trzynasta setka. Gorąco, ale bez tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Dzis bez roboczego standardu, aż kilak osób się zdziwiło w tym pani w sklepie z pieczywem, ale pod wieczór wyprawa z chlopakami do nowego wielkiego sklepu rowerowego, młody kupił sobie jakieś swiatełko pozycyjne, potem kręceni po mieście i na miasteczku rowerowym... to i ponad 10 spokojnie wskoczyło, aha i jeszcze trochę po piaskowo/kamienej dróżcce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Dziś: 106,7 km ze średnią 27 km/h Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Dziś: 85,9 km ze średnią 27,7 km/h Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ile przy tyz zwyzki?? Solo 64km sr.29.5 up 400m Edytowane 9 Czerwca 2017 przez pokerman9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Ile przy tyz zwyzki??623m Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yatar Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 59,4 km z średnią 21,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wczoraj szosa. Trochę podjazdów. 85,5km, 852 up ze średnią 31,1 km/h. Dziś szosa. Spokojnie. 64,1 km, 393 up, ze średnią 29,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wczoraj z bratem wieczorem zamiast siłowni wyszedł rower. Najpierw park w Wejherowie od około 18 , chcieliśmy wracać ale było coś koło 19:30 , także pojechaliśmy na osiedle na końcu miasta. Tam wjechaliśmy na piętrowy parking żeby sobie popatrzeć Potem grill , drugi park , już blisko domu , trochę posiedzieliśmy i w sumie powrót po 22. Na endo mam tylko 10 km zarejestrowane bo w parku w Wejherowie wyłączyłem i tak zostało Na zakup licznika jakoś mi się nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Regulacja hamulców w rowerze siostry i wyczyszczenie swojej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 U mnie dziś dużo się działo. Z samego rana ruszyłem po śladzie maratonu MTB w Olsztynie i do 42 km wszystko dobrze szło. Wtedy na jakimś badylu złamałem hak przerzutki. Do 'mety' jakieś 9 km a ja w jakichś krzaczorach (dosłownie). Chciałem coś zrobić aby móc jechać ale każde zatrzymanie to chmary, dosłownie dziesiątki komarów, much i gzów gryzących niemiłosiernie. Nie było opcji, trzeba się było cały czas ruszać. Okazało się że najszybciej i naj ekonomiczniej będzie zapytać wujka Google o drogę, bo po śladzie dalej nie było sensu się przedzierać. W efekcie drogę znalazłem, siodło opuściłem na maksa i trybem pod górkę na piechotę, po płaskim na rowerze biegowym a na zjazdach w pozycji dirt dotarłem do mety. Szybki telefon na Dworcową do Marbike i nowy hak założony. Sama trasa wymagająca, 692 up, średnia z 42 km ledwo 16 km/h. Niektóre podjazdy mordercze ale warto to pojechać, daje pojęcie jaką ma się formę. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Rodzinnie w skwarze na mecz ligowy młodego, potem w nagreodę za zwycieżtwo i pięknego gola kilka km rowerem do wielkiego M i powrót... na pewno ponad dyszkę wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Ja zakończyłem dzień kilkoma mocnymi interwałami na mazurskich górkach, w tym dwie rundy z synem w ramach symulacji maratonu na dystansie Hobby 8km. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wczoraj: 109,9 km ze średnią 25,8 km/h Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 47 km. po Załęczańskim Parku Krajobrazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Dziś szosa. KTC. 95,6 km, 639 up ze średnią 34,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi