Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) @ Ychu Droga do domu oczywiście pieszo, bo grill był bardzo udany Edytowane 7 Maja 2017 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Dziś: 130,8 km ze średnią 26,3 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Wczoraj wietrzna szosa. 86km, 721 up ze średnią 29 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_P Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 42 km i walka z wiatrem i pulsometrem. Dzięki temu ostatniemu już wiem czemu zwalniając na tym pierwszym tylko o 3km/h byłem po 20 minutach dętka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Czasem słońce czasem śnieg, ale wiatr cały czas, a jutro będzie zimniej, dziś roboczy standard plus mały bonusik, jutro minimum roboczy standardzik mimo, że będzie mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Wczoraj: 100 km ze średnią 25,4 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Po za roboczym standardem wypad z młodymi do fryzjera, potem ze starszym z młodych na jego angielski i wskoczyło w końcu ciut czasu by dodatkowo 16 km pokręcić ale w dużym wmordewidzie. Po powrocie rególacja nózki - cos sieco jakiś czas sama skrac - jest regulowana. I znow czyszczeni wolnobiegu, cossietam przycina... zobaczymy czy pomogło jutro... jescze centrowanie koła chyba przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Dziś: 124,5 km ze średnią 27,3 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Dziś szosa. 52,4 km, 263 up ze średnią 29,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_P Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 MTB na asfalcie 58,5 km w 2.44. I co najważniejsze czuję się tak, że jutro mógłbym znowu jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Wreszcie normalna pogoda. 102km że średnią 26,2km/h, 440m up. + rozgrzewka na mtb + rozjazd. W sumie wyszło 120 km. I co? I mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Wczoraj 8.8 km, czyli tyle co do pracy i z pracy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Wczoraj: 84,6 że średnią 27,5 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Wczoraj nareszcie normalny trening w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Coś mnie "połamało" i od zeszłego piątku nie jeździłam. Wczoraj nie wytrzymałam i wróciłam z roboty Veturilem. Szczerze? Dawno nie miałam takiej przyjemności z jazdy jak wczoraj tym nieuklużym ciężkim potworem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Dziś taka relaksacyjna przejażdżka MTB. 25,2, 254 up z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Dziś: 75,7 km ze średnią 33 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Roboczy standard, rano na speedzie, bo młodego trzeba było wczesniej do przedszkola, potem z nim trochę kręcenia po dzielni plus jakiś mały offroadzik z 6 km, i po obiadku jeszcze rodzinnie około 10 km, zobaczyc postępy na działce jednych z dziadków... w sumie troche posiedziane na siodełku, a pogoda całkiem niezła, po za wiatrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Tak na rozruszanie 16km ze średnią 24.2 km/h po wczorajszym bieganiu i przed niedzielnym wypadem coś koło 70km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Dzisiaj niepoprawnie, łamiąc zasady, korzystając z pogody... lajtowo chodniczkiem po 3 piwkach do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Akurat nie ma się czym chwalić - kolega kilka lat temu też wracał po piwku, a potem miał sprawę ( kosztowało go to ok. tysiąc złotych ) i rok zakazu jazdy rowerem. Szybka wieczorna czterdziestka ( z wodą, a nie piwem po drodze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 8.8 km. czyli tyle co do pracy i z pracy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WalutowyInwestor Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 40km z rana, pod wieczór mam jeszcze nadzieje na drugie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Wyjątkowo roboczy standard, w pracy zimno, to potem na słoneczku rozgrzałem się jadąc na mecz młodego, no i powrót plus nieco odbłacania roweru najmłodszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Pogoda dziś mega , także pojechałem sobie nad jezioro Trochę pobłądziłem , ale google maps i zapytana Pani pomogły trafić Nad jeziorem ludzie z wędkami , krótkie rękawy i takie rzeczy W drodze powrotnej nabrałem ochoty na schłodzone pepsi , idę do sklepu a tam całe pepsi wykupione Potem był jeszcze głód i ochota na grilla Kondycja nie najgorsza po zimie , bo w tym roku póki co mało jeździłem. Utrzymanie średniej w okolicy 2:30 na kilometr nie jest problemem , gorzej szybciej Coś chciałem jeszcze napisać , ale zapomniałem Romet daje radę Z oryginału dużo nie zostało , ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi