impa Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Dziś: 108,8 km i 1688m+gleba na jednym z zjazdów przy ok 64km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wczoraj 1,2 km trójkołowcem wokół wybiegu dla lam, więcej nie było sensu męczyć kolan;-) Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wczoraj majówka, czyli kwietniówka w stronę rynku stolicy sąsiedniego powiatu. Czyli 71 km w 2g 50m, z czego połowa to dość silny #wmordewind. Dziś nogi trochę czuję, ale nie jest źle. Szkoda, że prognozy na 3 maja nie wyglądają tak dobrze jak na 30 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Dziś około 30 km z czego 24 trzypokoleniowo, straszny wmordewind ale dalismy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wczoraj szosa.Częściowy przejazd z Pielgrzymką rowerową Warszawa - Kraków VeloMarathon 17. 126,1 km, 796 up ze średnią 28,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 23km ze średnia 26km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Wreszcie jakiś porządny weekend. W sobotę 86,5, w niedzielę 82, oba szosą, w poniedziałek tylko bajabongo po lasku z małżem 20 km ale mogę uznać, że weekend w siodle był udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich dawno mię tu nie było ale wracam do jeżdżenia na rowerze po bardzo długiej przerwie po operacji kolana . Wczoraj wykręcone 20km ale kondycji brak i średnia słaba . Pozdrawiam Edytowane 2 Maja 2017 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Witaj po przerwie, szybkiego powrotu do pelnej sprawności! A ja z młodymi dziś najpier spokojnie przez park, a potem "szkółka rowerowa" Po 12 km najmłodszy już padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 80 km,uwalony w błocie jak świnia,ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Dziękuje bardzo sansei6 . Dzisiaj pokręcone tylko 7km ale zawsze coś pogoda dopisuje to trzeba jeździć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Dzisiaj chciałem wyjechać ale wiało ta, że prawie łeb urywało. Za to doprowadziłem napęd do stanu używalności, wyczyściłem rower, nasmarowałem wszystko tak jak się należy. Może jutro w trasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Wczoraj: 100 km i 2012m Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Wczoraj delikatna jazda z sąsiadem. Musiał rozruszać kolano. MTB 16,5 km Dzisiaj wietrzna szosa. 50,5 km, 357m, up ze średnią 28,6 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Zamknąłem kwiecień z wynikiem ok. 1430km (dokładnie jeszcze nie wiem, uzupełniam statystyki). Otwarłem maj wycieczką do Poznania, 420,6 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Zatęskniłam za daleszyckim błotem i postanowiłam sprawdzić, czy na Skarpie Ursynowskiej i w Lesie jest choć trochę błota... jest Utytłałam się trochę, zaliczyłam jedną glebę, potrenowałam na pętelce XC i jest mi dobrze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Witam wszystkich dawno mię tu nie było ale wracam do jeżdżenia na rowerze po bardzo długiej przerwie po operacji kolana . Wczoraj wykręcone 20km ale kondycji brak i średnia słaba . Pozdrawiam Po przerwie spowodowanej kłopotami zdrowotnymi powrót na rower daje niezłego kopa. Powoli i głową trzeba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 41km ze średnią 27,2km/h. Szosa Tapnięte z Mate 9 pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Prawie 30 km 3- pokoleniowo i nie tylko na 3-majowym siedleckim przejeździe rowerowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dziś: 129,3 km i 2267m Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) 40,52 km średnia 26,5kmh na Author Versus 2000r. obecnie oponki Vittoria 1,5" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Maja 2017 przez tadeuszwlodarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dziś się działo - 130km, AVS 35,1km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Wczoraj 23 km po okolicy . Dzięki kolego crust staram się nie przesadzać ale ciągnie mnie do jazdy jak cholera tylko mam taki problem piekący ból łydek i nie wiem o co chodzi bo przed operacją tak nie miałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Temat znam, na dniach mam mieć zgodę lekarza żeby móc się ruszyć, jest wiosna i fantastyczne warunki do jazdy, ciężko będzie się powstrzymać ale traktuję jak trening dla psychiki takie trzymanie siebie za mordę. Jeśli masz na myśli "darcie" łydek to miałem, robiłem tak że po powrocie w siodło jeden dzień jeździłem a następny odpoczywałem i rozciągałem, jeśli coś bolało przerywałem. Daj sobie kilka luźnych jazd żeby się zorientować co i jak pracuje, po operacji na pewno są różnice w pracy całości. Dobrze by było żeby obejrzał Cię fizjoterapeuta, mógłby dobrać ćwiczenia usprawniające mięśnie, samemu trzeba być bardzo ostrożnym i lepiej w początkowej fazie wracania do ruchu odpuścić niż się popruć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam dzięki za podpowiedź dzisiaj nie jeździłem bo cały dzień padał deszcz i pracowałem do późna jutro po pracy wyskocze to zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi