Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ostatnio kręcę maratony, w sobotę Vienna Life w Wilanowie, w niedzielę Nowy Dwór Mazowiecki z Poland Bike. Umęczyłem się ;-) W PB miałem jechać maxa ale sędzia się pomylił i zbyt wcześnie zamknęli trasę.

Prócz tego roboczy codzienny standard do pracy i z pracy, 25-30 km.

Edytowane przez michalr75
Napisano

Ciągle pada i nie chce przestać :( Nie pojeździ się. Wczoraj wyczyściłem całą szosę wraz z wymianą kółek w przerzutce i regulacją tylnej przerzutki, czyszczenie górala wraz ze smarowaniem łańcucha. Sprzęt gotowy do jazdy :) Teraz pogoda by się przydała. 

Napisano

Spoko kolego , u mnie wali 3 dzien z rzedu, rzeki ida juz znacznie wieksze, czekam az zaczna przebąkiwac w TV o alarmie przeciwpowodziowym.

Up, sorry, cos mnie tknelo i sprawdzilem w necie - juz sa przekroczone stany...

Napisano (edytowane)

Rano do pracy jeszcze się udało przemknąć i tylko relatywnie lekko zmoknąć, po pracy już w ścianie deszczu ale frajda, jak za dzieciecych lat kałuże itp. i przemoczony do suchej nitki... super i jeszcze długi weekend przed ;)

Edytowane przez Sansei6
Napisano

Pojechałem do lasu i uwaliłem rower błotem a następnie go wyczyściłem. Nie wiem czemu ale przy obu czynnościach miałem taką samą frajdę.

Dokładnie to samo,poza ostatnim punktem,frajdy w tym nie było  :no:  

Napisano

Wczoraj po południu czyszczenie szosy po porannej kąpieli, i jeszcze 41km ze średnią 27,4km/h

Tapnięte z Mate 9 pro

Dzisiaj poranne 51km że średnią 25,5km/h.

Tapnięte z Mate 9 pro