Supr_CK Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dziś szosa. Trochę przewyższeń. 40,9 km, 409m up ze średnią 27,6km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Rano 7km mtb, przecięta opona tył. Racing ralph dokonał żywota. Wieczorem 31km, 320 metrów up, szosa. Tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Z pracy i do pracy a później jak dziecko miało trening krótka runda po Warszawie z podjazdem Oboźną. Razem prawie 40 km. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Edytowane 21 Marca 2017 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dziś standardowy trening prawie 31 km że średnią 24,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Roboczy standard... ale rano w strugach deszczu i nawet mi się podobało jak z daszka/daszku kasku skapywały kolejne krople... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dziś: 108,8 km ze średnią 28,4 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dziś z kumplami trochę pojeździliśmy po okolicy. Jeden na szosie , pewny siebie stwierdził że będziemy go gonić Wlekli się , więc zaproponowałem żeby ciut przyspieszyć - nie mieli nic przeciwko , ale jak dałem buta to z tyłu było słychać "my jednak nie chcemy zapier**lać" W Orlu jakiś pies się błąkał , starszy gość wychodzi ze sklepu i zaczyna się na nas drzeć bez powodu , twierdząc że to nasz pies bo z nami przyszedł. Nie ważne , że wyszedł ze sklepu jak pies już tam był i nic nie widział , ale "osiedlowy monitoring" działa Nie dał sobie nawet powiedzieć jak mu tłumaczyłem że pies przyszedł od strony kościoła , bo On ma bezwarunkowo rację Jakakolwiek odzywka to pyskowanie , groźby policją - równoznaczne z marnowaniem czasu na głupoty z kimś kto i tak polegnie w tej walce Zapewne przed sklepem były kamery , ale szkoda tracić czas na policję i jakieś śmieszne filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dziś szybka rundka szosą i test nowych butów. Trochę pizgało. Zrobione 29,7 km, 139 m up ze średnią 30,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Wczoraj: 116,5 km z średnią 25,3 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Dziś tylko 15 km że średnią 26,3 km/h ( mało czasu ale coś trzeba było pokręcić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 No to otwieram dzień Pierwsza 50 km trasa w tym roku ( 10 jazda w tym sezonie ) - głównie las i pola, oczywiście standardowo bez postojów. Według licznika średnia 23,6 km, a według Stravy 22,8 km. Po drodze incydenty z nieupilnowanymi psami ( przerabiam to regularnie ) : najpierw bluzgi bo pies się rzucił, ale jak usłyszał nasilającą się litanię po łacinie furmańskiej, to zrezygnował ( jakiś wyżłowaty ), a potem dwaj psi bracia w typie Leonbergera, więc tu już bluzgów nie było.Na koniec szczurowaty York ( skąd to się bierze - tu przypomina mi się jakaś parodia disco polo " ja nie chcę York'a " ) i opieprz właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Dziś remont kapitalny roweru cioci, pacjent żyje i ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Wczoraj MTB po szosie. 41,4 km, 351 m up ze średnią 25,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Warszawa-Powsin-Gassy-Warszawa, razem 60km, powrót pod porywisty wiatr. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Wczoraj: 68,5 km ze średnią 25,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 (edytowane) 48 km w 2h 08m. Około 1/3 na szutrze. Większość trasy #wmordewind... W praktyce wiatr boczny, który mnie zdmuchiwał. Edytowane 25 Marca 2017 przez Rafix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Dziś pierwsze w życiu 100 km rowerem na trasie Kraków-Skawina-Spytkowice-Liszki-Kraków. Pod koniec trochę odcięło prąd, ale jestem dobrej myśli, że w przyszłości będzie lepiej. Pozdrawiam kolegów z trasy, o ile są z tego forum, z których jeden mnie objechał na górce gdzieś koło Czernichowa i to nie na szosie (ale wstyd, ale przynajmniej wiem, że jeszcze sporo pracy przede mną), oraz drugiego z którym się minąłem za Skawiną i za Liszkami - widocznie też walnął konkretną trasę tylko w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Teścik FTP, duża część z wiatrem ale średnia - 217 watów Tyle jeszcze nigdy nie wykręciłam. Powrót we wmordewindzie, jak to z Gassów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Dziś najdłuższa moja trasa - 50km z czego jakieś 20km po lesie a pozostałe 30km z #wmoredewind. Średnia prędkość 20km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 (edytowane) Dzisiaj w południe 14km mtb, okolice Kopca Krakusa, wieczorem 40km że średnią 24.7km, 225 metrów up, szosa. Edytowane 25 Marca 2017 przez Abermon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Wycieczka do Rzeszowa okrężną drogą, ok. 273km. Było grubo A i zepsuł mi się BB7, myślałem że to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wczoraj 30 km a dzisiaj 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 40 km na trasie Warszawa-Brwinów, cały czas #wmordewind. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 wczoraj baaaardzo wietrzna szosa. Mieliśmy w grupie jednego zgona. 139,9 km, 873m up ze srednią 25,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 62km ze średnią 24,9km/h. 270 metrów up. Tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi