Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wycieczka (pogórzami) do Tarnowa, 135km.

Nie dosc, ze @ipla robi mi siano z mozgu wyjazdami to jeszcze Ty doszedles. Wstydz sie. Kiedy relka na stronce???

Napisano

Ostatnio prawie codziennie mycie roweru ;)

Bo jeszcze pełno piachu (sól już chyba spłynęła) i popaduje więc jest cudowny warun na ścieranie elementów napędu  :bye2:

Dziś lajtowe 2h, wreszcie bez zimowej kurty 

Napisano

Jak strasznie wiele to się jedzie z wiatrem i wraca PKP ;) Wczoraj znowu do Tarnowa, tym razem krajówką. Na wjeździe do miasta średnią 32 miałem :) A z całej wycieczki 31 wyszło.

Napisano

Ja to myślę, że moglibyśmy iść w zawody, czy bardziej piździ w Kieleckim czy w Warszawskim ;) Bo mam wrażenie, że u nas to ciągle piździ a momentami to już tak piździ, że wolę trenażer... (np. wczoraj). Ptaki zawraca w locie a rower wyrywa z ręki.

Napisano

35,5 km i wczoraj i dziś. Ta sama trasa tylko o przeciwnej pętli.

Średnie 25,6 i 25,7 km/h. W ciepłe i lżejszych ubraniach jest lepiej.

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

Napisano

@kantele. W sumie to w zeszłym tygodniu pizgało wszędzie jednakowo, ale to powiedzenie "piździ jak w kieleckim" było adekwatne do wczorajszej pogody :)

Dziś takie małe pyr pyr pyr z sąsiadem po lesie. Zrobione 15,3 km i 177 up.

Napisano

Dzisiaj rano 17km 25km/h, po południu 51km 24.8km/h 310m up

Żal było nie wykorzystać tego słoneczka, więc urwałem się z firmy o 15:30. Dezercja pełną gębą[emoji16]