Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj trenażer. 45 km  w czasie 1:27:10. śr cad 78, śr hr ? niby 138 ale chyba mi pulsometr świruje - ma takie dziwne skoki. jazda w jednym rytmie a tu skoki o np 20 uderzeń. Wymieniłem baterię bo myślałem że to mo że być powodem a tu dalej zonk :(

Napisano

Rano przy -9C i lekkiej zadymce, troche kręcenia po parku, po pracy ciut zabawy z młodym juz przy -10C, potem obijanie sniegu z roweu przed wstawieniem do piwnicy itp... czasem trudno całkiem oczyścić wszystkie zakamarki... ale jak nawet gdzieś zostanie czysty śnieg lepiej niż solanka ;) 

Napisano (edytowane)

-12 C z silnymi opadami śniegu i wiatrem zaliczone, ślisko ale świetnie, bialutko. Dużo uślizgów, bo na jezdni pod śniegiem, w wielu miejscach lód i całe płaty pokrywy śnieżniej przesuwały się na tym lodzie... 

Edytowane przez Sansei6
Napisano

Wczoraj 29 km w -7°C, dziś 22km w -6°C. Powietrze dość mocno daje się we znaki przy szybszej jeździe.

Wczoraj bateria w sakwie miała temperaturę 3°C i telefon przed domem zgasł przy ok 45%, dziś przy takiej jak na zdjęciu wytrzymał. Mocny jest, nie naśladujcie, szkoda telefonu :)

81787a8ed4a19a61599f293a6fe77ffc.jpg

Napisano

29 km ze średnią 24 km/h z #wmordewind przy -4°C. Na zakrętach szukałem strumieni powietrza jak jakiś skoczek narciarski...

Jutro chyba przerwa, przy średnim wietrze 50 kmh nie ma sensu jechać.

Napisano

Dziś mały serwis przedniego koła, zebranie info o klockach hamulcowych i szukanie gdzie by tu można takie kupić, dodatkowo skracanie łańcucha, czyszczenie starego i smarowanie itp. w sumie miła godzinka zleciała