parmenides Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Jaki to model bluzy brubeck i wierzchnie odzienia ? http://www.brubeck.pl/pl/content/koszulka-męska-3d-bike-pro-z-długim-rękawem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Wczoraj start w wyścigu ELITE RACE 2017 w WSÓŁ Sport Kielce. 5 km z czasem 8:12. 2 czas, 2 miejsce. Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Supr_CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Pierwsze metry na szosówce. Dookoła komina [emoji3] . Kilkanaście minut jazdy. Już widzę że lekko nie będzie. Zatrważający brak hamulców w porównaniu z hydrauliką. Ale cóż, mam nadzieję że to kwestia przyzwyczajenia. Pochwał sie z pierwszej jazdy,ja mojego attein'a jeszcze nie ruszam mimo ze dotarł z UK dwa tygodnie temu,musze poszukać serwis co mi naprawi szprychę do kół DT Swiss R24 ,rower przyszedł już z taką wadą fabryczna(dodatkowy rabat dostałem), brak pedałów jeszcze i wyjazd na miesiąc.Jaką wielkość ramy dobrałeś i do jakiego,przekroku,wzrostu?(mam obawy że mi zasugerowano za dużą).Czekam na wiesci z pierwszych jazd.Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2017 przez roberttrebor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Ja ostatnio tylko na stacjonarnym kręcę, bo mnie trochę rozłożyło, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Dziś: 74,9 km ze średnią 31,9 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Rekordowo krótko - 17 km. Na bocznych drogach był miejscami lód, więc się nie rzucslem. Dodatkowo przeczyścić 3. segment pancerza od tylnej przerzutki. Znowu jakieś farfocle blokowały działanie przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Wczoraj trenażer. 32,5 km w czasie 1:00:08. Śr. cad. 77, śr. hr. 153. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Parmenides OMG jedz więcej, bo straszna z Ciebie chudzina Ja wreszcie odebrałam Szkotka, po 3 miesiącach (tyle czasu zajęło Mavicowi rozpatrzenie reklamacji) ale za to z całkiem nowym Cross Ride'em z tyłu Więc musiałam wyjść w plener na rower po raz pierwszy od nie wiem kiedy Przedwczoraj nie zmusiłam się do jazdy P-Rem na Przyczółkowej bo dużo lodu, jechałam jezdnią. Oczywiście trąbili na mnie. Szkoda, że nie można powiedzieć takiemu pacanowi w puszce "jedź se sam tamtędy, jak chcesz, baranie". Wczoraj zdecydowałam się na powrót P-R-em - niezły trening core - większość ciągu P-R mega oblodzona, ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Dziś: 50,7 km ze średnią 27 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Dzisiaj tylko 17,6 km w terenie. Powrót wymuszony brakiem prądu w latarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Pierwsze w życiu 25km na szosie. Średnia mizerna, 20 km/h, ale trzeba się przyzwyczaić jednak. Wrażenia niesamowite. Potem jeszcze 10km mtb i wieczorny Kopiec Krakusa. Ogólnie fajny wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Małym góralem (26") po śniegu ponad godzinę,no ale po chorobie jakoś trzeba się rozkręcić :-) Edytowane 28 Stycznia 2017 przez roberttrebor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Dziś 33,5km z czego 14km po lesie, średnia prędkość 21km/h, średnia kadencja 93rpm, temperatura 2°C, jedna gleba w lesie Było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Wieczorne 17km po lesie, temperatura - 9, ale za wyjątkiem paluchów u nóg było cieplutko. Tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Około 20 (mtb)km przełaj(las,łąki,górki)z czego około 20 procent leśne ścieżki rowerowe.Niestety nie obyło się bez upadku a nawet dwóch,zdradliwy lód pod śniegiem.Jeśli ból piszczela i kolana ustąpi jutro powtórka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 59,4km że średnią 21km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dziś po dość długiej przerwie wreszcie spotkałem się z moim Specem, zafundowałem mu niezłe spa i już niedlugo ruszamy w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejT92 Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Smarowanie lozysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Wczoraj luźna jazda z sąsiadem ( nie jeździł prawie miesiąc) 50,5 km i 307 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dziś: 154,7 km ze średnią 26,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Wczoraj szosowa przejażdżka MTB. 37,6 km ze średnia 25 km/h, 276 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsw Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Wymiana napędu z 3x10 na 2x10. Nowy calutki napęd: kaseta, łańcuch, korba z zębatkami, przerzutka przód - wszystko xt <a href=https://zapodaj.net/f5d9f1aabe44b.jpg.html>20170110_190715.jpg</a> i przejechane 2km :-) Edytowane 30 Stycznia 2017 przez hsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 36km, że średnią 22.6km/h. 290m przewyższeń. Niestety smog zabija całą przyjemność z jazdy. Karbon oddany do Kalego na naprawę sprzęgła tylnej przerzutki, szosa po dzisiejszej jeździe wyczyszczona. Teraz 4dni przerwy. Czekamy aż syf z powietrza przewieje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Dziś pierwsze w tym roku skromne 15 km. Bliżej weekendu będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Zakończony pierwszy rowerowy miesiąc tego roku.... choć nieźle szło, to wygląda, że w tym roku o 10% dystansu mniej niz w tamtym o tej porze zrobiłem... może się jeszcze nadrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi