pokerman9 Napisano 1 Stycznia 2017 Napisano 1 Stycznia 2017 podsumowując 2016 na mtb dystans -3,212km wyjazdów - 98 zaczynając ten roku ,po sylwestrowej nocy 16km ze śr. 22km/h szczęśliwego Nowego Niech Wam noga podaje Cytuj
pawel2208 Napisano 2 Stycznia 2017 Napisano 2 Stycznia 2017 Kurcze ja bym chyba nie wytrzymał i te 8 km jeszcze przed końcem roku wykręcił Statystyki z ciekawości sprawdziłem dopiero w Nowy Rok, więc tak zostało Cytuj
kantele Napisano 2 Stycznia 2017 Napisano 2 Stycznia 2017 ha, to i ja się pochwalę W plenerze 7961 km, jeśli doliczyć trenażer to 8636. Niby dużo... ale zawiedziona jestem bo przez ciągłe w tym roku choroby nie jeździłam tyle, ile bym chciała.W zeszłym roku było sporo więcej km. Za to przewyższeń aż 27,276 m, to jest o ok. 1300 więcej niż w poprzednim roku To dzięki startowi w Tatra Road Race (bo mniej więcej 1300 wyniosły przewyższenia na tym wyścigu). Jak na starą babę z nizin z robotą i dzieckiem to chyba nienajgorzej... Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę! Marta Cytuj
Sansei6 Napisano 2 Stycznia 2017 Napisano 2 Stycznia 2017 I rozpoczęty nowy rok, nowym roboczym standardzikiem Może na nowy rok przydało by się ten temat założyć "od nowa"? Cytuj
impa Napisano 2 Stycznia 2017 Napisano 2 Stycznia 2017 Dziś: 70,5 km ze średnią 25 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Abermon Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 33km średnia 15km/h. Połowa dystansu to zabawa w lesie, reszta na śliskich dojazdach Tapnięte z s7 edge Cytuj
FigoiFago Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 Dzsiaj pierwsza jazda na rowerze od około miesiąca. Zrobiłem aż kilometr... Cytuj
Sansei6 Napisano 5 Stycznia 2017 Napisano 5 Stycznia 2017 I pierwszy raz w tym roku roboczy standard przy -11 C zaliczony, a do tego sliny wiatr, czyli jakby prawie -20 C było, tylko coś przerzutki pozamarzały i jak nie pedałuje, to mi łańcuch zrzuca... Cytuj
Pidzej Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 Podsumowałem ubiegły, bardzo udany sezon. Nie żebym liczył na to że ktoś to przeczyta, ale jest szansa że chociaż oglądnie 12, z wielkim trudem wybranych przeze mnie zdjęć http://pidzej.bikestats.pl/1544139 Cytuj
Ychu Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 Wczoraj wyczyściłem trochę sprzęt - tylne klocki z błota i napęd z syfu i do tego smarowanie łańcucha oraz sprawdzenie ciśnienia w kołach - z przodu spadło do 1.1 bara a z tyłu było coś około 1.5 jak dobre pamiętam. Także w oba koła trochę wpuściłem Przód do 1.5 , tył do 1.9. Dziś za to wyrwałem się na jazdę , no i powiem że było całkiem fajnie Co prawda z latania bokiem już wyrosłem ale jednak jedzie się inaczej niż w lecie. Tylko raz zaliczyłem lekki uślizg przedniego koła na hamowaniu, ale gleby żadnej nie było Na podjazdach można sobie ciekawie pokręcić kołem w miejscu Temperatura -5 więc ciepło Zrobiłem też "podsumowanie" poprzedniego sezonu Co mnie zdziwiło to to , że zaliczyłem tylko 119 jazd w tamtym roku Było ich ciut więcej , ale na dystanse rzędu 5 km nie używam endomondo. A tutaj dzisiejszy trening Mam też do wrzucenia sporo zdjęć na forum , może się w końcu za to wezmę Cytuj
Abermon Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 Dzisiaj raptem 11km, ale jednak trochę chłodno. W jedną i drugą stronę z wyjazdem na Kopiec Krakusa. Za to czyszczenie roweru, woskowanie ramy, czyszczenie łańcucha, wymiana klocków tył. Potestuję metaliki Force z radiatorem. Cytuj
MaciejT92 Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 mam pytanie, czy jazda w śniegu na rowerze crossowym to nie proszenie się o glebe ? mam na mysli zaśnieżone chodniki Cytuj
Abermon Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 mam pytanie, czy jazda w śniegu na rowerze crossowym to nie proszenie się o glebe ? mam na mysli zaśnieżone chodniki Dajesz czadu. A nie wiesz, że na rowerze nie wolno jeździć po chodniku? Cytuj
Rafix Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 mam pytanie, czy jazda w śniegu na rowerze crossowym to nie proszenie się o glebe ? mam na mysli zaśnieżone chodnikiŚnieg nie jest zly, jeździłem nawet na Schwalbe Road Cruiser 700x40 (to są raczej głównie na twardy i lekki teren). Pod górkę w terenie się drapał trochę. Najgorszy jest zmrożony śnieg i lód. Na to to są tylko opony z kolcami albo czołg. Już jechałem po dupie na czarnym lodzie tuż przed domem na końcu trasy .... Cytuj
FigoiFago Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 Dzisiaj tylko 1,7 km :/ Może jutro uda się więcej. Cytuj
Rafix Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 A zapomniałem napisać o sobie 35 km w około 1,5 godziny na spokojnie w temperaturze -6,6°C i lekkim, odczuwalnym wietrze. W sumie to był test opon bardziej agresywnych, i sam nie wiem, czy przez nie ciężej się jedzie, czy przez mróz, czy przez kilkudniową przerwę. Cytuj
Supr_CK Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Dziś pierwsza przejażdżka po chorobie. 2 tygodnie przerwy. Ale mi się chciało tego roweru Krótkie 9,4 km w -16 stopniach. Było zimno ale fajnie. Cytuj
michalr75 Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 25km w Warszawie, z Pragi nową ścieżką nad Wisłą na Tarchomin i powrót przez most północny i dalej wzdłuż Wisły do świętokrzyskiego. Było jakieś -12, zmarzły mi palce stóp, termika ciała dobra, uślizgów o dziwo brak, mimo miejscami zmrożonego i nierównego śniegu. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj
impa Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Serwis/wymiana sterów na nowe oraz smarowanie łańcucha Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj
impa Napisano 8 Stycznia 2017 Napisano 8 Stycznia 2017 Dziś: 72,2 km ze średnią 25 km/h Oraz wymiana linki przerzutki+kawałek pancerza Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ychu Napisano 8 Stycznia 2017 Napisano 8 Stycznia 2017 Zauważyłem jakieś jaśniejsze miejsce na oponie, jak się okazało to klocek ocieral [emoji14] Nie ruszane z dwa miesiące i dopiero zaczyna ocierac Szybka regulacja i po kłopocie Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj
provayder Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Pierwsze kręcenie w tym roku. Niestety z powodu awarii tylko 5km ze średnią 12km/h. Najpierw puściła śruba od jarzemka, a zaraz potem okazało się ze mam kapcia z tylu. Cytuj
Sansei6 Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Roboczy standard, ale przerzutki coraz bardziej szaleją... wystarczy,z ę chwilę nie pedałuję i już im samowolka odbija Cytuj
impa Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Dziś: 100 km ze średnią 24,5 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Supr_CK Napisano 10 Stycznia 2017 Napisano 10 Stycznia 2017 Wczoraj trenażer. 31,2 km w czasie 1:00:13, śr. cad 75, śr. hr. 146 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi