goTomek Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Zmieniłem opony i klocki w szosie Conti Ultra Sport 2 -> Schwalbe Durano, koła lżejsze o 80g każde Klocki Tiagra 4700 -> SwissStop Full FlashPro GHP2, zapomniałem zważyć, ale mam nadzieje że będą lepiej hamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitSzostak Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Katowice - Rudziczka - Orzesze - Katowice 79 km Piękna zima na rower, tylko ślisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Wczoraj takie małe wieczorne MTB. 15,8 km, 262 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Wieczorne 26km w masakrycznym smogu krakowskim. Czym Ci ludzie ku..a palą w piecach? Wyjechałem za rogatki miasta w stronę Wieliczki, Baryczy i Kosocic - tam to jest smród. Czekają barany aż się ściemni, żeby dymu czarnego nie było widać i ładują śmieci do pieców. A cały ten syf spełza w dolinę Krakowa Brak słów. Odbiera przyjemność z jazdy. Czekam na wiatr. ps. Pierwsza jazda z Knog mr chips. Jeśli ktoś ma do odżałowania 130 zeta na tylne światło, to polecam. Coś niesamowitego. Tapnięte z s7 edge Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Abermon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Coś niesamowitego Wyobrażam sobie Mam w szosie Mini Chippy i też dobrze daje, ten musi być petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Wczoraj wieczorne MTB. 23,2 km i 447 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Wczoraj Pętla Warszawska wieczorkiem, 27 km z Pragi przez Gocław, Mokotów, Centrum na Pragę. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Dzis niemal stanadardowy roboczy dystansik, ale pod praca mnie zaskoczyło.... mino pewnych przeszkód w tym roku pewien plan się udało zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wczoraj 3 godziny czyściłem rower. Jeśli jeszcze raz będzie dwie godziny jazdy i trzy godziny czyszczenia to ja dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Niby roboczy standard, ale na takim jaju to jeszcze w zyciu nie jechałem. To, że nie ma hamowania to jasna sprawa, ale żeby nie było przyspieszania, nawet na wyższym biegu i skrecania... ale za to adrenaliny nie brakowało... rano naprawdę kolce by się przydały na ten czarny lód (padał zamarzający deszcz)... kolejne cenne rowerowe i nie tylko doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wczoraj jeszcze sucho więc runda nocna po Warszawie z podjazdami Bednarską, Oboźną i pod Plac na Rozdrożu. Dalej do mostu Siekierkowskiego, ale tam nie ma co jeździć, pod mostem mega smog, nie było czym oddychać. Wyszło 29,6 km. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Dziś: 100,1km ze średnią 23,9 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Dzisiaj gleba, dokładnie na tym zakręcie: https://www.google.pl/maps/@50.094305,19.9110843,3a,75y,107.48h,85.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4BVek6Hq3Es5dgQVO0j8fg!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl Straty prawdopodobnie niewielkie: wygięty koszyk na bidon, jeszcze bardziej obdarty róg i obite kolano. Fatalnie tak gleba w Wigilię Ale wracając chciał mi przebiec drogę czarny kot, na szczęście w ostatniej chwili się zatrzymał To chyba dobry omen Edytowane 24 Grudnia 2016 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Wczoraj czyszczenie całego roweru. Dziś małe Wigilijne MTB. 21,5 km i 294 m przewyższeń. Z rana było bardzo ślisko. Łyżwy by lepiej pasowły niż rower . Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Dzis tylko otrzymanie gadżetów rowerowych od Mikołaja aż by się chciało je wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Czwartkowa nocna przejażdżka zakończyła się znienacka dość nieoczekiwanie... Teraz jakieś 3 miesiące przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Nawet nie gadaj Rower cały? Tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 A tam noga, rower pokaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) @goTomek szybkiego powrotu do zdrowia Dziś: 114 km ze średnią 24,9 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Grudnia 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Po raz enty wprowadzasz we mnie przerazenie.... Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Przyjemne wieczorne 26km. Temperatura -1, ale sucho i mniej pizga. Tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Rano niesamowita walka z wiatrem, aż zatrzymywał, chwile tylko miałem z wiatrem i to była prędkość na lekko... ale głownie wiatr biednemu w oczy Po południu już złapałem słabsze porywy, za to ciepło i mokro, aż opony błoto wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Dziś: 205,8 km ze średnią 25,7 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Wczoraj Pętla Kopernika x10 po nocy. Z dojazdem i powrotem wyszło jakieś 33km. Tak przy okazji, mimo skarpet narciarskich paluchy miałem zgrabiałe, pytanie więc do długo dystansowców - co Wy zakładacie że Wam nogi nie odpadły po 100 albo 200 km? Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Wczoraj 36km z czego 16,5km po leśnych duktach. Średnia prędkość poniżej 20km/h, średnia kadencja 83rpm, temperatura 3°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi