Sansei6 Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dziś jakoś wyszło, że pędem roboczy standard, a wieczorkiem uzbrajanie Hezagona X2 w błotniki, oświetlenie, uchwyt na bidon, torbę i co tam jeszcze przyszlo... tylko popełniłem błąd w zakupie nóżki - nie z tej strony otwory montażowe i chyba pojdzie do zwrotu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 32 km po Warszawie wieczorem. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dziś: 50 km ze średnią 27,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Mtb park:-)około godziny po prawie tygodniowej przerwie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Wczoraj trenażer.23 km w czasie 43:07 z średnią 2,3km/h, śr. cad.72, śr.hr. 147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Wczoraj trenażer.23 km w czasie 43:07 z średnią 2,3km/h, śr. cad.72, śr.hr. 147To prawie stałeś w miejscu z taką średnią Edytowane 6 Grudnia 2016 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Rano do pracy w śnieżycy...po południu na zamarzającym podłożu, tylko coś linka od licznika przerywa... ale za to przetestowany nowy nabytek - światełko na tył Walle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Dzisiaj również trenażer. Trochę siły i rytmu. 26 km w czasie 59:02 ze średnią 26,4 km/h, śr cad. 68, śr.hr. 136. @michalr75. Rzeczywiście średnia powalająca. Normalnie mój rekord . Coś mi zjadło 9 bo miało być 29,3 Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Supr_CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja też ostatnio trenażeruję. Na szosę nie chcę iść bo ślisko ale do lasu bym sobie pojechała ale cały czas nie mam górala, w serwisie stoi bez koła Na szczęście dostałam info, że Mavic uznał reklamację i teraz Harfa czeka na nową piastę dla mnie, ponoć "w tym roku" jeszcze będzie, grrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Dziś: 57,5 km ze średnią 29,4 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Dziś 35km z czego 15km po lesie. Średnia prędkość 20,5km/h, średnia kadencja 84rpm, temperatura 1,5°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Wczoraj już mi się nie chciało jechać na trenażerze - ileż to można. Musiałem wyjść na dwór. Wyszła taka mała przejażdżka po lesie - 22,4 km ze średnią 24 km/h, temp. -3 st. C. Fajnie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Dziś: 60,7 km ze średnią 28,7 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Wczoraj znowu trenażer. Rytm. 35 km w czasie 1:00:36 ze średnią 34,7 km/h, śr. cad. 70, śr. hr. 143. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Roboczy standard wzbogacony o ekspresowe tempo po 60 jajek i szybki powrót z nimi, czas gonił, ale przetrwały, bo wrazie czego odpowiadałem....swymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Dziś wsiadłem po raz pierwszy na rower od 6 listopada. 52 km, w jakieś 2h. był cholerny wiatr, i kurtka mi robiła za żagiel :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Dziś 33km z czego 14km po lesie. Średnia prędkość 21km/h, średnia kadencja 84rpm, temperatura 11°C. Na koniec trasy ulubiony przez wszystkich cyklistów #wmordewiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Dziś: 201 km ze średnią 27,9 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Grudnia 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch a potem w drogę Oczywiście endo musiałem wyłączyć przy odbieraniu telefonu także trochę mniej naliczyło. Wyjeżdżając padał lekki deszcz , w drodze powrotnej gdy tylko wyjechałem z tunelu nagle jak na innym świecie - deszcz jak cholera. Postanowiłem jechać koło stadniny - kawałek asfaltu i dalej piasek wiadomo co było dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Roboczy standard, tylko dziś z niesamowicie mocnym i zimnym wiatrem w oczy.... a wieczorkiem smarowanko napędu, bo dawno już nie było i czas już był najwyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Po przerwie 30 km w 1:08. W końcu był czas i pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Leczenie kolana ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Dziś: 79,7 km ze średnią 26 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 W stolicy ostatnio pogoda na rower bywa w poniedziałki, więc dziś zaliczyłem wszystkie większe warszawskie podjazdy. Dynasy, Tamka, Plac na Rozdrożu, Belwederska, podjazd pod Nowe Miasto. Wyszło niecałe 27km, średnia mizerna ale forma jest, nawet się nie zmęczyłem specjalnie mimo tygodnia przerwy w jeżdżeniu. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Odebrałem szosę z przeglądu gwarancyjnego, istnieje szansa, że jeszcze w tym roku pojeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi