provayder Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Dziś 36km z czego 15km po lesie. Średnia prędkość 21km/h, średnia kadencja 86rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Odpowietrzyłem tylny hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Roboczy standard, potem z łodym odprowadzenie najmłodszego na angielski i wyprawa do rowerowego, który okazal sie być właśnei zamknięty z racji remamentu, no to do innego... w sumie koło 20 km a dziś wiało strasznie... a jak trudno jest dobrac rame Krossa dla młodego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Wiosna, to trzeba jeździć 52,5 km po płaskim, śr. 26,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 36,3 km ze średnią 26,6 km/h i to w takiej mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Dziś: 50 km ze średnią 25,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieli Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ech.... ja dzisiaj tyko 20km za to skutecznie eksploruję nowe ścieżki w lesie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Miałem dzisiaj odpuścić, bo dość mocno wieje. Poszedłem do garażu, żeby coś przy rowerze podłubać i musiałem wsiąść 22km udało się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wczoraj w nocy pierwsza jazda po lesie przy świetle "księżyca". Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Dziś 120 km wietrznej szosy, 746 m przewyższeń ze średnią 28,7 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 28,5 km w silnej mgle z widocznością taką, że o mało co komuś w podwórko nie wyjechałem (myślałem, że to krzyżówka). Wystarczyło go przetrzeć ręcznikiem i się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Odebrałem rower z serwisu po wymianie ramy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Dziś: 50,1 km ze średnią 25,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wczoraj odbiór butów SPD, montaż bloków. Dziś test 13km po Warszawie po ciemku, dałem radę bez gleby, mimo że to pierwszy raz w życiu Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Roboczy standard rano i wieczorem w niezłej mgle... a w ciagu dnia jeszcze dyszka wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Pogoda super, bez wiatru, trochę mglisto. 23km bez spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Dziś: 87,5 km ze średnią 25,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Dziś luźne 52,1 km w bardzo gęstej mgle ze średnią 24,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 35km, 17km/h. Połowa po lesie. Piękny dzwon na zakończenie. Zjeżdzałem da dupsku, razem z rowerem dobre 15 metrów. Na szczęście grząskość terenu uchroniła przed większymi szkodami. Było tylko prostowanie kierownicy. Na koniec wizyta na myjni samoobsługowej. Ciuchy się piorą, więc trzeba zaplanować coś na jutro Tapnięto z S7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Dziś: 120,5 km ze średnią 24,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcher Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Wczoraj 50 km ze średnią 25 km/h,przy temp.0,6-2 stopni i wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 W sobotę 35 km po lesie. Powrót po zachodzie słońca i przy bardzo gęstej mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Do pracy po ekstremalnej szklance, fota tego nie oddaje (jedna z głównych ulic mego miasta wifdoczne są grube grudki przymarzniętego lodu, to nie jest błoto posniegowe itp. to jest śliskie ), ale błyszczało jak szklanaka, zwłaszcza w świetle aut, które poeuszały sie 15 km/h... jeszcze nie jechałem na takiej na całej trasie do pracy owszem bywały odcinki, ale żeby całą... w moim mieście władze przyznały się do gapiostwa... a nawet ja prognozowałem oblodzenie, choctakiej szklanicy sie nie spodziweałem, a oni zignorowali ostrzeżenia krajowe i miedzynarodowe, to wyszło nie posypane lodowisko, piaskarki wyruszyły o 7 nie maisto, jak już większość stała w korkach i one też utkneły... tylko ja sobie śmigałem łapiąc gdzie tylko się da śnieg, super, była adrenalinka i kilka uślizgów na zwalnianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Zrobiłem dziś 48 km i na tym dystansie 2 bęcki. Ślisko dziś jak na początek zimy przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Dziś tylko przeczyściłem linkę i pancerz nad tylną przerzutką. 2 ostatnie przejazdy działał wolno jak czołg, teraz jest jak nowy. Dziś odpoczynek po tygodniu, w którym jadąc dzień w dzień zrobiłem w sumie ok 210 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi