Abermon Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 36km. W tym 15km po lesie. Hahaha dawno tak nie pływałem. Rower tańczył w błocku jak szalony. Na każdym zjeździe miałem oczy jak spodki, bo panowania praktycznie zero. Ale właśnie tego mi trzeba było. No i cieplutko się zrobiło. 12 stopni. Teraz pranie wszystkiego ze szlamu. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Dziś: 73,6 km ze średnią 26,2 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Dziś nieco ponad 20 km, niestety w połowie w silnym deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Wychodząc wczoraj do pracy mówię pogoda OK to jak wrócę to idę na rower. Wychodzę z pracy a tu pada deszcz. Z roweru nici. Został trenażer. 23,6 km, śr hr. 155, śr cad. 77 ze średnią 29,9 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Wczoraj: 100 km ze średnią 24,8 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Wczoraj znowu cały dzień padało. Trenażer. 24,1 km, śr. hr. 139, śr cad. 71 ze średnią 31,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Pogoda dzisiaj przepodła - cały czas pada 16km - trenażer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 25km dookoła Warszawy po nocy, wcześniej padało. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Dziś 30km ze średnią prawie 22km/h, z czego po lesie 10km. Powrót juz po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Wieczorne 24km. Mokro i zimno. Ale kilka fajnych podjazdów zrobione. Potem smarowanie łańcucha i czyszczenie jarzma siodełka. Założyłem do testów siodełko Charge spoon i pojawiły się jakieś trzaski. Jutro prawdopodobnie jazda do Myślenic i na Chełm, to zobaczę czy pomogło. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Dzisiaj 78km 19,47km/h. Kraków, Dobczyce, Trzemeśnia, Poręba, Myślenice, Świątniki, Kraków. Pogoda marzenie. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Dziś szosa z kilkoma ciężkimi podjazdami. Brakło baterii w telefonie i nie zapisało ze 20 km. zapisane 54 km, 663 m przewyższeń ze średnią 26km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Pokręciłem pierwszy raz od dłuższego czasu , bo dojazdu do roboty nie można nazwać kręceniem Coraz bardziej myślę o zakupie szosy ale jeszcze czeka mnie napęd w mtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Tylko 23km. W połowie drogi zaczęło dość mocno wiać, więc trochę w nogi weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Wreszcie słońce! prawie 60km szosą, dawno tyle nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Tydzień temu gleba i dość bolesne stłuczenie uda, mimo że w lesie, ale chyba upadek na korzeń ( całe szczęście, że nie na asfalcie, którego unikam, bo byłoby gorzej ), a dzisiaj standardowo las - 35 km ze średnią 25 km/h. Po drodze chyba z kilkanaście dzików przebiegających przede mną - gdyby to był spacer, to pewnie byłaby jakaś fota, a może nawet filmik, ale nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Runda warszawska część druga, tym razem 27 km ze średnią 19,5 km/h, w tym legendarny podjazd z Agrykoli na Plac na Rozdrożu. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Pojeździłem trochę po liściach, szutrach i asfaltach. Fajnie było i nawet słoneczko na chwile wyszło. A potem myłem rower z błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Wczoraj w pięknym słoneczku 55 km po lesie (było jednak sporo błota). Teraz czeka mnie 2 godziny czyszczenia roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Rano do pracy, po południu z pracy i z synem dalej po podwórku. Wyszło razem 25km, 8,5 rano, 16,5 po południu. Podwórko duże, nastukaliśmy tam ponad 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Miało padać, ale na szczęście jakoś deszcz się wstrzymał i pozwolił na bardzo fajną jazdę 29 km ze średnią 25,35 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Wczoraj taka luźna przejażdżka szosą z sąsiadem 29,2 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Dziś: 70,5 km ze średnią 27,1 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 65 km Dolinki Podkrakowskie. Nie ma jak Jura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Jakieś 22-23 km po Warszawie do pracy i z pracy, średnia jakieś 20km/h (przez światła na każdym kroku i najczęściej czerwone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi