Supr_CK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wczoraj długo okładane czyszczenie całego górala. Z całego roweru została rama, siodełko, amor i kiera. Dziś trzeba będzie to poskładać. Za oknem ciągle pada o cysty rowerek do domu i na trenżer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wczoraj oglądałem używaną kolarkę, którą być może zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmayday Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Wczoraj oglądałem używaną kolarkę, którą być może zakupię Tzn, kolarzówkę Edytowane 5 Października 2016 przez jmayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 (edytowane) W czasie sobotniej wycieczki stuknęło mi 100000m podjazdów w sezonie Edytowane 5 Października 2016 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Nie pamiętam, czy w takim wietrze, deszczu i chłodzie (wszystko na raz oczywiście - chodzi o sumę) już jeździłem w życiu jak dziś rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odebralem egg beater 3 z serwisu 7anna. Wymienione oski, sprezyny oraz lozyskowanie. Przykrecone i czekaja az przestanie padac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Wczoraj poskładałem rower. Za oknem ciągle pada... to wciągnąłem trenażer schowany na wiosnę. Przejechane 20,5 km, ze średnią 315 k/h, śr. hr.154, śr. cad 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Wreszcie koniec ulew. Zimno, ale na rowerze ciepło:) Dziś szybkie 58 km asfaltem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Wczoraj nie padało. Padło na szosę. przejechane 42,8 km, 320 m przewyższeń ze średnią 29,5 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Dziś w końcu udało się coś pokręcić 18,5 km ze średnią 19,3 km/h. Niestety przeszkodził ciągle spadający łańcuch, w najbliższe dni będzie trzeba zdiagnozować problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Dziś czyszczenie napędu i takie szybkie przetarcie całego roweru wilgną szmatką z resztek błota, piachu i kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Wieczorna jazda i 40km przejechane Edytowane 7 Października 2016 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Dziś: 72,8 km ze średnią 25,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wczoraj trenażer. 24 km, śr. hr. 143, śr cad. 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 dom-wg-kamesznica-pod baranią górą-hala radziechowska-suchedla-matyska-dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dzisiaj z rana: szosa, 76 km. Jutro planuję powtórkę. Byle nie padało, to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dziś: 170,7 km ze średnią 27,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Póki co, zjadłem owsiankę A teraz żeby nie było, kierunek Lasek Wolski, choć mygła za oknem nie nastraja pozytywnie. Grunt że nie pada. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Po raz pierwszy w życiu przejechałem się rowerem szosowym. Choć nawet słowo przejażdżka, wskutek pewnych problemów technicznych, jest tu na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dzisiaj z rana: szosa, 76 km. Jutro planuję powtórkę. Byle nie padało, to będzie dobrze. Powtórka zrobiona. Trochę krócej - 62 km. Ale zawsze. Też szosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dziś: 101,7 km ze średnią 25,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Wieczorem 22,5km ze średnią 24km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dziś wreszcie, po tygodniu niejeżdżenia, niecałe 30 km. Deszczu wy#$%dalaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Wczoraj szosa. Przejazd w parze. Jakoś dziwnie się jechało, pogoda z rana taka nie za specjalna. Miało być więcej. 49,6 km, 236 m przewyższeń ze średnią 28,3 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Dziś z rana 40km (głównie las) ze średnią 21,5km/h. Półtora tygodnia absencji robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi