Mod Team bogus Napisano 30 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Dzisiaj zamontowałem nowe części, kilka śrubek do roweru. I co najważniejsze wróciłem do życia na forum i do kręcenia kolejnych kilometrów w ostatnim czasie. Do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Już myslałem, że dzis nic nie będzie ale udało się samotnie 15 km... mało czasu było i wiatr spory w nos...ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 30km ze średnią 25,77 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 szosa, 6 osób, 251km, średnia 34.5kmh, tętno 132ud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Uprałem sobie paski od kasku, a jak wyschły to jeszcze skoczyłem na 20 km do lasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Dziś: 204,7 km ze średnią 27,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2016 (edytowane) Wieczorem zrobione 14,1 km ze średnią nieco ponad 15 km/h. Edytowane 1 Października 2016 przez bogus92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Wczoraj lajcik z sąsiadem 40,5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 71km, 18.54km/h, Kraków, Polanka, Myślenice, Pasmo Barnasiówki, Sułkowice, Krzywaczka, Skawina, Kraków. Teraz lodowaty Złoty Bażant na tarasie. Smakuje jak nigdy Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 30km na Mazurach, okolice Miłuk, Marcinkowa i Purdy, dalej wokół jeziora Serwent. 90% trasy drogami leśnymi, dużo piachu, podjazdów i zjazdów, umordowałem się jakbym zrobił dwa razy tyle. Jako ze zwinęli mi ostatnio moja Konę to byłem zmuszony odkurzyć starego Treka 820 na stalowej ramie ze sztywnym widelcem, komfort jazdy niestety in minus ale skoro jest do dyspozycji to trzeba jechać. Pozdro. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Dzisiaj 36km ze średnią 25,68 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Rodzinnie 12 km terenowo... młody w końcu zaliczył pierwszy tysiąc w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniak87 Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 /post_testowy/ 3,27km, 25 minut, średnia prędkość 8km/h, maksymalna 23km/h, teren: asfalt, szuter, błoto, droga utwardzona, pod górę i z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Wczoraj 102 km. Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Dziś: 169,8 km ze średnią 27,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Wczoraj wyjazd szosą w celu zrobienia paru długich i ciężkich podjazdów. Na początek jakiś frajer wyjeżdżając z bocznej ulicy prawie mnie do rowy zepchnął. Po długim podjeździe nogi spięte i tak mi z nerwów drżały, że myślałem że koło pokrzywiłem omijając debila kamienistym poboczem. Miał być lajcik a okazało się, że pobiłem sporo PR. W sumie 41,2 km, 459 m przewyższeń ze średnią 28,6 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Dziś z uwagi na obfity deszcz udało się tylko umyć i nasmarować Speca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Co z tego, że łało, roboczy standard musi byc, tylko przez park trudno się brodziło, za miekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Wczoraj tylko serwis piasty w tylnym kole. Wszystko rozkręcone, wyczyszczone, nasmarowane i skręcone. Biorąc pod uwagę że za oknem pada deszcz, najwyższa pora wyciągnąć trenażer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmayday Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) W sobotę wycieczka ze starem w Szklarskiej Porębie (później Jakuszyce, Skalno i w kierunku Świeradowa). Kolega z pracy ustalił trasę i odstawiał mnie na każdym podjeździe. Około 59km, w tym 1150m podjazdów. Świetna trasa i jednocześnie pierwsza moja tak ciężka - tylko przekonała mnie do zakupu SPD. Edytowane 4 Października 2016 przez jmayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 W niedzielę ostatni planowy maraton w sezonie - MTB Cross Maraton Chęciny. Znów okazało się, że mam niewystarczające umiejętności techniczne na tę trasę. Była o wiele trudniejsza i bardziej wymagająca niż w zeszłym roku. 48km jechałam prawie 4h, na metę dojechałam kompletnie uchetana. Prawie 1300 m przewyższeń, dużo długich wspinek, strome trudne zjazdy... cudowne okolice, piękna pogoda... mimo wszystko jest to moja ulubiona trasa z cyklu, było cudownie! No i obroniłam 4 miejsce w generalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Roboczy standard ale i dyszka służbowo, niezły wiatr, można się było na niego kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Dziś: 75 km ze średnią 27,6 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Nadzorowalem pompe w piwnicy po 2 dniach ustawicznych opadow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 18,5 km po Warszawie, do pracy i z pracy, z pracy pod totalną wichurę. Niestety mój wysłużony Trek nie bardzo chciał jechać więc umordowałem się jak koń na westernie. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi