Sansei6 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Po za roboczym stnadardem wyskok z młodymi na godzinkę rowerków i ze starszym 4 km nauki taktyki walki na wyścigu, niemal jak w F1, próby wyprzedzania i blokowania... do pierwszego incydentu, tzn bólu u mnie jak jednak mnie obtarł Ale taka pogoda to super, tylko na dworze... jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dziś trochę pogrzebalem przy rowerze - wymiana opon, na przód poszedł Smart sam a na tył Rubena z przodu. Czyszczenie kasety i tarcz z przodu i próba oceny stanu zużycia, czyszczenie łańcucha i jeszcze raz kontrola przymiarem - ewidentnie wyciągnięty. Zostały gripy i klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dziś: 81,5 km ze średnią 29,6 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiszonyogor95 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dziś okropna bezczynność w oczekiwaniu m.in. na dętkę, po wczorajszym, niefortunnym "strzale" (nie miałem akurat zapasowych...). Zastanawiam się nad przejściem na tubeless w przyszłym roku... Jutro będzie wymiana dętki, dokładne mycie roweru i napędu i trochę drobnego grzebania przy sprzęcie, typu założenie spinki do łańcucha, wymiana linki przerzutki itp. itd. A potem w końcu powrót w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artifj1200 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Założyłem fajną torbę podsiodłową ;-) No i fajnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Trzy dni rowerowaniu po Krakowie i okolicy,odkrywając Kraków jakiego nie znałem,zaliczone 2 upadki ale ogólnie ok.Krakow to miasto w którym bardziej sie przyda MTB niz mieszczuch:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Wczoraj szosa. 40,5 km, 316 m przewyższeń ze średnią 29,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Jako że wczoraj zakończyłem swój sezon startowy, to od dziś pełen luz i rekreacja MTB w poszukiwaniu nowych tras - 34km, AVS 22,3km/h, 181m up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 253 km ze średnią 20,35 km/h. To mój rekord dobowego przelotu - wcześniejszy 201 km. Jestem szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Dziś: 75,4 km ze średnią 32,1 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Dziś 37km ze średnią 23km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Po za roboczym standardem, odwózka młodego na trening, troche krecenia w międzyczasie i powrót ciemną ciepłą nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 35km ze średnią 24,5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Wczoraj szosa. 46,2 km, 224 m przewyższeń ze średnią 31,1 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ostatnio mało się tu odzywałem ale tak: Przez weekend pękła setka 3 dni temu wieczorna 20 Wczoraj do i z roboty Dziś robota 2x i przed chwilą około 15 Trzeba by chyba wrócić do normalnych treningów Może jutro coś więcej wykręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Wczoraj umyłem rower. Po ostatnim wypadzie okazało się, że z tyłu tarcza na pająku z jednej strony się skrzywiła. Dziś smarowanie łańcucha i wymiana tarczy. Jutro w planie jakaś ciekawa wyrypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Dzisiaj tzn wczoraj z mom najlepszym kupilem okolo 50 moze wiecej km po ponidziu,widoki jaki jak pogoda super:-)(rower MTB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Po za roboczym standardem i jazdą z młodym na jego mecz ligowy to takie dzisiejszo/wczorajsze 40 km w ciemnościach i też po różnych wertepach przez mgły... a na koniec taka zjawa się ukazała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Wczoraj 52,3 km szosy, 259 m przewyższeń ze śrenią 29,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Generalne czyszczenie roweru, łącznie z nałożeniem na ramę wosku syntetycznego collinite ( a co, jak szaleć to szaleć), po czym cubuś odstawiony do Kalego na przegląd i pierwszy serwis rs1. W 3 miesiące przejechane 2300km. Teraz tydzień nad morzem i przesiadka na tubylcze dwa koła Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Dziś: 366,2 km ze średnią 29,8 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Myslałem, że po wczorajszo/dzisiejszym nocnym wypadzie i prawie całym dniu na lotnisku juz dzisnie pojeżdzę... a jednak takie małe 6 km rodzinnie po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Dziś: 366,2 km ze średnią 29,8 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka idź się schowaj,bo mi się odechciewa jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 (edytowane) idź się schowaj,bo mi się odechciewa jeździć A myślałem że działam motywująco na innych Dziś jeszcze powrót z PKP 43,9 km ze średnią 31,8 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Września 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Dziś: 366,2 km ze średnią 29,8 km/h I spód siedziska cię nie boli po takim dystansie? Mnie naparza już od samego patrzenia na te cyfry ~100/120km jest dla mnie już bardzo upierdliwe bólowo, ale i nie czuję absolutnie potrzeby jazdy dłużej by podnieść swoje możliwości. Macie zawzięcie, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi