kantele Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 @Sansei Haha, owszem jechałam wczoraj trasę Siedlce Warszawa ok. 11-12 a potem wracałam ok 18-19.... tyle, że w samochodzie Mogłeś jednak widzieć kogoś w ciuchach Cyklona bo sporo ludzi od nas z klubu tam się kręci po trasie (Cyklon mieści się w Wesołej). Wczoraj za to wieczorem (ok 21ej) zrobiłam sobie kółko Ursynów - Okrzeszyn - Wał Zawadowski - Most Siekierkowski - Sikorskiego - Ursynów w żwawym tempie górakiem... i za każdym razem jak jadę wałem po ciemku to podziwiam elektrociepłownię Siekierki. Ona w nocy wygląda jak jakiś kosmoport, nieprawdopodobna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Możliwe Jakieś fotki z tego nocnego kosmoportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Dziś 90 km szosy w tym 40 km z KTC reszta spokojne grupetto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Wczoraj: 104,5 km ze średnią 27,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Po dniu wolnym wreszcie fajnie noga podawała, wyszło 56km, AVS 34,2 km/h, i raptem 160m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Roboczy standard w miarę na sucho, a potem w "nagrodę" do dentysty i powrót w mżawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Pokręciłem dziś z bratem , mocno w górę i mocno w błocie. Jechaliśmy w nieznane , jadę za bratem i nagle On się zakopał do połowy koła , hamulec i postawiło mnie na przednim kole. Najciekawiej jednak było w górę , koło prawie w miejscu , zatrzymasz się to nie ruszysz Jutro będzie co czyścić , także zapodam fotki z tej "zabawy:. Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Dzisiaj treningowe 38km. Trochę wiało, więc i średnia niższa - 25,17 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dziś niestety tylko składanie, założyłem narrow wide pozbywając się tym samym przedniej przerzutki, plus wymiana amortyzatora na FOX 32 RL. Czekam z niecierpliwością na brakującą nakrętkę korby i jedziemy na pierwsze testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 @Sansei Nie mam zdjęć kosmoportu bo nie umiem robić dobrych zdjęć nocą, zresztą wożę ze sobą tylko telefon w nocy, czasem kamerę Virb ale one dobrych zdjęć nie zrobią czegoś takiego. Pozdr. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Mocna solóweczka na szosie -> 60km / 38.6kmh średnia Twoje nogi dzialaja na Festo Components?? Kurde. drugi @impa mutant.., robicie dla mnie tak absurdalne srednie, ze nie pojmuje. Byc moze moje niepojmwanie jest z tego, ze nigdy nie siedzialem nawet na porzadnej szosie a i mieszkam w sercu Beskidow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 @shotgun Jazda była w płastkim terenie w tę i nazad z kilkoma zmarszczkami. Mocno, ale nie w trupa na zwykłej szosie bez lemondki. tutaj masz ślad jakby Ciebie interesowało: https://www.strava.com/activities/681396818 W górach zależnie od podjazdów i przewyższeń na pewno było by dużo wolniej, ale nie będę próbował szacować o ile bo to bez sensu A czy rower szosowy sam jeździ? hmmm :- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Tu nie o to chodzi, ze sam jezdzi, ale ciezko porownywac 14kg ninera na oponach 54mm z porzadna szosa. Niestety moje opony Big Apple choc lyse sa strasznie ciezkie. Ciezko porowywac, skoro ktos robi 60km i 660 przewychy, jesli ja startuje z domu i robie te przewyche na 14km....Ciezko porownywac osobe trenujaca z osoba jezdzaca sporadycznie nie wnikajac juz w ich gabaryty...Ogolnie szacun za srednie, bo moj wpis w zadnym przypadku nie mial Was dyskredytowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dziś: 83,6 km ze średnią 29 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 przedwczoraj - bike atelier maraton psary (64km) wczoraj - mycie roweru, szejk łańcucha, serwis tylnej piasty i bębenka, reklamacja manetki rs pushlock :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 A ja dziś rower w bloki postawiłem, bo deszczem postraszyło. Kilka interwałów w miejscu nie zaszkodzi, a godzinka pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 zaczeliśmy w 7 osób styrałem się 89.5km / 2h16min25s / 39.4kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 @mess piękna jazda. Wczoraj 30,5 km szutrowo - asfaltowej trasy w poszukiwaniu dobrego dojazdu do lasu + 231 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 @mess zastanawiałam się, czy się nie pojawić na tej ustawce ale zapowiadane "żwawe" tempo mnie odstraszyło i chyba dobrze bo wczoraj miałam zdecydowanie zły dzień, bomba od samego startu, wróciłam do chaty tak styrana, że nawet kilkuset metrów do pełnej 50 nie chciało mi się dokręcić... Pozdr. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) @kantele, wczoraj już po 15km zostały właściwie 3 osoby ale mi też noga specjalnie nie podawała, więc się ujechałem nieźle. @supr_ck dzienx Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez mess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Dziś: 101,6 km ze średnią 31,5 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mi dziś noga średnio podawała , było czuć opór ale nie wyszło źle. Mam jeszcze nadzieję wieczorem dokręcić w drodze po odbiór paczki. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Roboczy standard i słuzbowo jeszcze prawie 10, ogólnie ładnie i ciepło, tylko ten niewygodny plecak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 724 km w 10 dni, to mój absolutny rekord. Dzień 1 - 40 kmDzień 2 - 130kmDzień 3 - 0 kmDzień 4 - 106 kmDzień 5 - 102 kmDzień 6 - 0 kmDzień 7 - 104 kmDzień 8 - 26 kmDzień 9 - 113 kmDzień 10 - 103 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi