Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Sansei

Haha, owszem jechałam wczoraj trasę Siedlce Warszawa ok. 11-12 a potem wracałam ok 18-19.... tyle, że w samochodzie ;)

Mogłeś jednak widzieć kogoś w ciuchach Cyklona bo sporo ludzi od nas z klubu tam się kręci po trasie (Cyklon mieści się w Wesołej).

Wczoraj za to wieczorem (ok 21ej) zrobiłam sobie kółko Ursynów - Okrzeszyn - Wał Zawadowski - Most Siekierkowski - Sikorskiego - Ursynów w żwawym tempie górakiem... i za każdym razem jak jadę wałem po ciemku to podziwiam elektrociepłownię Siekierki. Ona w nocy wygląda jak jakiś kosmoport, nieprawdopodobna jest :)

Napisano (edytowane)

Pokręciłem dziś z bratem , mocno w górę i mocno w błocie. Jechaliśmy w nieznane , jadę za bratem i nagle On się zakopał do połowy koła , hamulec i postawiło mnie na przednim kole. Najciekawiej jednak było w górę , koło prawie w miejscu , zatrzymasz się to nie ruszysz :P

Jutro będzie co czyścić , także zapodam fotki z tej "zabawy:. 

k89qLKu.png

Edytowane przez Ychu
Napisano

Dziś niestety tylko składanie, założyłem narrow wide pozbywając się tym samym przedniej przerzutki, plus wymiana amortyzatora na FOX 32 RL.

Czekam z niecierpliwością na brakującą nakrętkę korby i jedziemy na pierwsze testy :)

Napisano

@Sansei Nie mam zdjęć kosmoportu bo nie umiem robić dobrych zdjęć nocą, zresztą wożę ze sobą tylko telefon w nocy, czasem kamerę Virb ale one dobrych zdjęć nie zrobią czegoś takiego.

Pozdr. M

Napisano

Mocna solóweczka na szosie -> 60km / 38.6kmh średnia

Twoje nogi dzialaja na Festo Components??

153342_597234.jpg

Kurde. drugi @impa mutant.., robicie dla mnie tak absurdalne srednie, ze nie pojmuje. Byc moze moje niepojmwanie jest z tego, ze nigdy nie siedzialem nawet na porzadnej szosie a i mieszkam w sercu Beskidow..

Napisano

@shotgun

Jazda była w płastkim terenie w tę i nazad z kilkoma zmarszczkami. Mocno, ale nie w trupa :) na zwykłej szosie bez lemondki.

tutaj masz ślad jakby Ciebie interesowało: https://www.strava.com/activities/681396818

W górach zależnie od podjazdów i przewyższeń na pewno było by dużo wolniej, ale nie będę próbował szacować o ile bo to bez sensu :)

A czy rower szosowy sam jeździ? hmmm :- )

Napisano

Tu nie o to chodzi, ze sam jezdzi, ale ciezko porownywac 14kg ninera na oponach 54mm z porzadna szosa. Niestety moje opony Big Apple choc lyse sa strasznie ciezkie. Ciezko porowywac, skoro ktos robi 60km i 660 przewychy, jesli ja startuje z domu i robie te przewyche na 14km....Ciezko porownywac osobe trenujaca z osoba jezdzaca sporadycznie nie wnikajac juz w ich gabaryty...Ogolnie szacun za srednie, bo moj wpis w zadnym przypadku nie mial Was dyskredytowac.

Napisano

@mess zastanawiałam się, czy się nie pojawić na tej ustawce ale zapowiadane "żwawe" tempo mnie odstraszyło i chyba dobrze bo wczoraj miałam zdecydowanie zły dzień, bomba od samego startu, wróciłam do chaty tak styrana, że nawet kilkuset metrów do pełnej 50 nie chciało mi się dokręcić...

Pozdr. Marta

Napisano (edytowane)

@kantele, wczoraj już po 15km zostały właściwie 3 osoby :) ale mi też noga specjalnie nie podawała, więc się ujechałem nieźle.

@supr_ck dzienx :)

Edytowane przez mess
Napisano

Mi dziś noga średnio podawała , było czuć opór ale nie wyszło źle. Mam jeszcze nadzieję wieczorem dokręcić w drodze po odbiór paczki.

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Napisano

724 km w 10 dni, to mój absolutny rekord.  :thumbsup:

Dzień 1  - 40 km
Dzień 2  - 130km
Dzień 3  - 0 km
Dzień 4  - 106 km
Dzień 5  - 102 km
Dzień 6  - 0 km
Dzień 7  - 104 km
Dzień 8  - 26 km
Dzień 9  - 113 km