Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O matko.

Mój VMAX w tym roku na szosie na Tatra Road Race to było 69 po mokrym asfalcie i włosy mi już ze strachu stały dęba na karku. Ciekawe, ile by było po suchym :)

M.

Napisano

Dziś zamontowałem nowe graty, które mi przyszły, tj. korba SLX, zębatka Argon Components Narrow Wide 36 T, amortyzator FOX 32 RL. Trzeba jeszcze wszystki wyregulować i będzie elegancko ( szkoda, że nie mam czasu i muszę czekać z testami do poniedziałku...).

Napisano

Trochę pokręciłem w lekkim deszczu , nasmarowałem łańcuch i chyba tyle.

F5zE3bi.png

A no, 87 to już sporo, mi na razie budzik pokazał 77, ale nie mam już lepszej górki na takie zabawy.

Mi pokazał okolice 55 i też lepszej górki nie mam :( 

Napisano

# godziny z dzieciakami na rowerach, dystans ledwo 24 km, śmiech jak na tyle czasu, no ale najmłodszy zaniżał tempo, no i jeszcze przystanki ;) Ważne,z e piękny dzień na dworze spędzony, ja jeszcze potem dorzuciłem kilka km szybciej ;)

Napisano

Dzisiaj na wspolny rower zabrałem ze znajomym niespełna 9 letniego syna przyjaciół,mimo ze od zeszłego roku nie zrobił nawet 100 metrów na rowerze dawał radę,dystans około 15 km:-).Tylko dlaczego te dziecięce rowery sa takie ciężkie?wrrrrrr

Napisano

Przez 7 dni zrobiłem 480 km. Rekordzik średniej na 130 km - 22,43 km/h. Wiem że dla was ścigantów to nic, ale ja jestem z siebie po prostu dumny :)

Napisano

Dzis z młodym w upale na jego sparing kopanej, w sumie to wczoraj, już i jeszcze w drodze do Stolicy widziałem kogos na trasie i tak w pierwszej chwili myslałem, czy to nie Kantele, nie wiem czemu, ale mozę ktosz forum jechał trasę Warszawa - Siedlce na pewno po 14-tej?!