Arni220 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Fajne interwały sobie porobiłem do niepełnego odpoczynku. 78km, AVS 32,0 km/h, 170m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Roboczy standard, potem z 10 kg plecakiem w upale latanie od optyka do optyka, na działking, na iminieniny i powrót do domu, na szybko, bo naprzeciw pożar...ależ dzień w tempie i pocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Dziś całkiem spoko dystans , pierwszy raz od kilku dni taka wyprawa. Pogoda ostatnio średnia to i rower nie wygląda ciekawie , jutro chyba zajrzę do przedniej piasty bo od nowości nie zaglądałem i słychać strzelanie z okolic przedniego koła jakby szprychy były luźne , także w razie konieczności centrowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Wczoraj trochę podjazdów, terenu. Łącznie 51 km i 474 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Serwis przedniej piasty. Nie było tam zbyt czysto , ale na sucho nie szła. W kole znalazłem dwie luźniejsze szprychy i luźny był też odblask , także może jutro podjadę z tym na centrownice. Nakrętka kontrująca rozdzieliła się od konusa ( jakoś dziwnie miałem razem ) i mogłem fajnie skontrować piastę , ale przez przypadek dotknąłem tarcze smarem , także przeleciałem ją płynem do szyb i spłukałem. Pierwsze hamowanie masakra , jak niedotarte klocki ale po kilku mocniejszych siła powróciła. Konus też postanowił się rozpaść. Używa ktoś tutaj hostingu " Imgur " ? Bo zastanawiam się czy tylko mi się coś zepsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Dziś: 115,5 km ze średnią 32,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 A ja na luzaku, 80km, AVS 29,6km/h, 510m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Dziś: 85,5 km ze średnią 27,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiolka Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerkiem:) Wczoraj na poprawę humoru jakieś 30 km, mała wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Po 3 dniach wymuszonej przerwy (juznie pamiętam kiedy tak długo nie jeździłem), choć roboczy standard, póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dostarczylem przednie koło do centrowania a w zasadzie cały rower bo nie chciało mi się nieść samego koła. Do poniedziałku jestem bez rometa , ale brat ostatnio przyjechał na jakiejś szosie i stoi sobie w domu , to może się wyrwe i zobaczę jak to jedzie Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Trochę terenowo pośmigane, 75km, AVS 21,3km/h, 725m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 35km spokojnej jazdy ze średnią 26km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dziś: 105,7 km ze średnią 28 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijanka96 Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Namawiam dziewczynę do jazdy na rowerze, a dzisiaj pierwsze zalążki (Kraków-kolna-Kraków=30km) do dalszych wspólnych wypraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Nocny wypad w ciemne rejony na Perseidy i 40 ujrzanych z czego 8 naprawdę mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Wczoraj wieczorem 25 km w terenie. Założyłem też podsiodłówkę. Długo jeździłem bez, mając wszystko co potrzeba w razie "W" w plecaku. Ale nie zawsze na krótkie akcję chce mi się zabierać plecak powróciłem do podsiodłówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Wczoraj 75,6 km wietrznej szosy ze średnią 27,9 km/h i 690 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 25 km po lasach, sporo hopek i podjazdów, ale banan na gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Szosowo 55+3km, AVS 33,0km/h, 242m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Dziś: 234,7 km ze średnią 28,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Dziś przejażdżka z synem 11,8 km i dodatkowo na luzie z sąsiadem 30,7 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj był dzień odpoczynku przed planowaną na jutro trasą (Poronin - Bukowina - Czarna Góra - Trybsz - Nowa Biała - Łopuszna - Nowy Targ - Ludźmierz - Zaskale - Szaflary - Bańska N. i W. - Sierockie - Ząb - Poronin), ale udało mi się zrobić jedną rzecz... W moim Peugeocie męczę się ze starym, badziewnym siodełkiem Selle Royal, które jest moim zdaniem za szerokie. Jednak w przebłysku geniuszu przypomniałem sobie, że w Unibike'u mam węższe siodełko FSA, które nawet na dłuższych trasach było w porządku. Szybka przekładka zakończyła się powodzeniem, zobaczymy czy tyłek będzie mi jutro dziękował Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Ros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Dziś był fajny dzień. Przed południem zapakowałem rowery na dach i pojechaliśmy z żoną do Olsztyna :-) Trasa była zaplanowana, może bardziej tu pasuje, że znaleziona w necie. Sam zrobiłem tylko ślad .gpx na podstawie mapy i opisu. Przejechaliśmy 42 km po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej w tempie dośc lajtowym. Fajne widoki, momentami długie podjazy i szybkie zjazdy. Byłem tam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Trafiliśmy z datą kiepsko bo spowolniły nas pielgrzymki, na które trafiliśmy po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Po jednodniowej przerwie (infekcja), 35km (z czego 20km w deszczu) i prawie dwie godziny krążenia po puszczy boreckiej. Jazda bez celu po lesie, wertepach i zaroślach. Wydostawałem się z lasu przy pomocy GPSu, bo tak namotałem. Piekne tereny, aż żal wracać do Krakowa, choć już teskno za podjazdami Tapnięte z mojego Mate 8 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Abermon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi