Ychu Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie plaga, tylko gapiostwo zony, Tutaj może tak , ale u kumpla weszli na podwórko i sobie wzięli , u drugiego tak samo. U mnie też weszli ale wszystko było zamknięte a jeszcze usłyszałem i wyszedłem to uciekli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Dziś 34 km. Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Wczoraj 65,7 km szosy ze średnią 26,1 km/h i 648 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Wczoraj dom-praca-dom nieco wydłużoną drogą - razem 20km ze średnią o dziwo 26km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Wyjechałem , ale zastał mnie deszcz i do tego z bliżej nieokreślonych powodów przestało rejestrować. Coś mam ostatnio trochę lenia , albo to pogoda robi. Zanosi się na jesień , przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 i do tego z bliżej nieokreślonych powodów przestało rejestrować. Telefon? Chmury panie kolego, zbyt gruba warstwa chmur skutecznie blokuje sygnał GPS z satelity tym bardziej, że antena w takim telefonie praktycznie nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 31km, na powitanie Krakowa. Głównie po mieście, ale i 5km singielka w lesie udało sie przemycić. Potem czyszczenie napędu, zapodanie pierwszy raz rohloffa (oj chyba będę z niego zadowolony- napęd extra cichy) . Kubuś gotowy na mazurskie szlaki. Po Bieszczadach bedzie trochę płasko, ale myślę, że nie mniej urokliwie Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Takie tam nocne 52 km z czego udało się sporo na jakichś nie oswietlanych ścieżkach polno/lesnych tylko z własnym szperaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Wczoraj roboczy standard 15km ze średnią 23km/h. Powrót z pracy niestety bez Endomondo, po ok. 1,5km postanowiło się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Wreszcie dziś pogoda kolarska, fajnie pośmigane po terenie 51km, AVS 20,7km/h, 460m up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Wczoraj 4km. W pionie Było grubo http://pidzej.bikestats.pl/1498854,Operacja-Gorce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziś trochę jazdy po lesie trochę po ścieżkach, w sumie wyszło 34km ze średnią 23km/h Po powrocie czyszczenie napędu i oliwienie łańcucha, żeby sprzęt był gotów jak wrócę z urlopu Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez provayder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Kręcenia nie było przez ostatnie dni. Padało na północy pół czwartku i cały piątek. Dziś powrót do centralnej Polski. Opłukałem rower, wyczyściłem napęd. Zrobiłem szejk łańcucha w benzynce, po wszystkim naoliwiłem łańcuch. Rower przygotowany na jutro Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Dzisiaj 28.9 km, średnia 19.76km/h. Widziałem żubra (tylko jednego:)) w Puszczy Noteckiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Wczoraj roboczy standard 15km ze średnią 23km/h. Powrót z pracy niestety bez Endomondo, po ok. 1,5km postanowiło się wyłączyć. dlatego endomondo warto zamienic na stravę Dziś mieszana 40tka,miało być czyszczenie napędu ale nie miałem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Wczoraj: 212,2 km ze średnią 28,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Dziś 55 km w terenie. Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Wczoraj łącznie 41,9 km szosy i terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Dzisiaj 29 km mazurskich lasów. Bajka. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Myslałem, ze dziś już rowerowo nic nie będzie *było duzo pieszo przez lasy), a jednak z młodym wyskoczył jeszcze mały wypadzik, w tym dobicie moich opon do 3 barów, hmm za dużo nie co... wiem, ale juz nie 3,6 jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Trening do mojego pierwszego wyścigu mtb, 24km że średnią 18km/h i 330m w górę (w pionie) Jest moc! Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Fajnie dziś pośmigane, najpierw z wiatrem, potem boczny który raz mie walną że omal nie leżałem, powrót na zachód czyli wmordewind. Wyszło 79km, AVS 32,5km/h, 470mup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Dziś: 130,8 km ze średnią 26,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Dzisiaj znow samotne rowerowanie,no ale wtedy moge sobie pobrykac i znow było troche podjazdów i zjazdów plotnokamiemistyc,rower po 4 godzinach ostrej eksploatacji poszedł do kompieli,wyczyszczony rowniez caly napęd kaseta i łańcuch błyszczy sie jak nowy jutro rano smarowanie napędu i części ruchomych:-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Wczoraj 100 km szosy z KTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi