provayder Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Wczoraj dom-praca-dom nieco wydłużoną trasą wyszło 17km ze średnią 23km/h a wieczorkiem dodatkowo 33km celem obadania nowej trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszmyd Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Po pierwsze muszę podkreślić, że cieszę się z faktu, że jest nas tak dużo i że wspólnie motywujemy się do rozwoju naszej pasji. A mówią, że Polacy są w stanie działać razem tylko na wypadek wojny. Moją uwagę zwrócił turniej Kocham To ! w którym można wygrać tylko za to, że powiecie co kochacie najbardziej Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Dziś już płuco lepsze, 62km, AVS 32,4km/h, 370m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 (edytowane) Zmiana standardowych kół w lazaro na nowe. Niewielkim kosztem prawie 500 g na wadze mniej. Koła to obręcze rodi scorpion 32 otwory, szprychy sapim 2 mm, i piasty przód novatec 751 sb, a tył 802 sb Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lipca 2016 przez jakac93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Wczoraj: 123,3 km ze średnią 28,3 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 W deszczu na małych kołach,zjazdy i podjazdy,troche asfaltu na sciezkach rowerowowych.Lało okrutnie ,taka pogoda moze wydawać sie nie rowerowa ale dawała duzo frajdy zwłaszcza ze ciepło.Przemoczony do suchej nitki,najpierw kompiel w wannie zaliczył rower a ponim ja,hehe fajnie było:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Wczoraj zamontowałem bagażnik w żony rowerze. Wieczorem wspólne 28 km. Dziś pada. Może wieczorem uda się pokręcić coś. Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Dzisiaj 59,3 km szosy ze średnią 28,7 km/h. Tylko tyle bo złapała mnie burza i powrót do domu busem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Wczoraj i dziś dom-praca-dom z nadłożonymi kilometrami, razem jakieś 35km. Dziś o mały włos byłby mokry etap, ale burza szybko przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Skończyłem wyprawę Elbląg => Białystok i 800km w nogach [emoji1] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Pół dnia dziś padało. Udało się jednak pojeździć chwilę. 12 km wieczorem po okolicy. W drodze powrotnej zajechałem na zachód słońca. Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Całkiem fajne zjazdy , choć nie było ich za dużo. Podjazdów też kilka było , a na nich interwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 3 jazda po przerwie, tętno wrociło do normy Zdecydowałem się też na kilka mocniejszych depnięć, wyszło 54km, AVS 31,2km/h, 320m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Dziś moja trasa leśna - dojazd ścieżką, dwie pętle w lesie i powrót ścieżką z dwoma podjazdami. W sumie 28km ze średnią prędkością 23km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Rano 1,5h rodzinna przejażdżka z przyczepką (zanosiło się na deszcz ale jakoś nam się upiekło) a po południu ja sama na szybszą rundkę i po 15 minutach oberwanie chmury, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam taka usyfiona Ale w sumie przyjemnie no i dodatkowy trening poślizgów W sumie dziś 3h na bajku, cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Pierwszy raz w życiu rowerem w górach! Wczoraj: 150,6 km że średnią 21 km/h i 2371m w górę Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 31km ze średnią 22km/h. Rejon Soliny i Myczkowiec. No Pany, jest tu gdzie podjeżdżać w wersji xl Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Wczoraj ruszylismy rodzinnie, a dopiero dziś wrócilismy... były przygody, ukrywanie sieprzed ulewą i spotkanie nocne u znajomych... dystans nie wielki, nbo nie bnył on celem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Wieczorem około 20km po sciezkach rowerowych zakończone w ogródku piwnym:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Wczoraj na luzie 37,6 km szosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) Dziś interwały na podjazdach , w dół też było całkiem fajnie Jeden podjazd był prawie pionowy i 28 t na kasecie jednak było za ciężkie , za to w dół szło bardzo dobrze. Popracowałem nad techniką i biorę zjazdy , o jakich kiedyś bym nawet nie pomyślał W Wejherowie był jakiś festyn , tam też się pojawiłem. Z jazdą kiepsko - co depnie to hamowanie , także wyłączyłem endo i się tam pokręciłem chwilę. Zaliczyłem też kilka podjazdów i zjazdów po schodach W miejskiej dżungli może się przydać Jeszcze coś chciałem pisać , ale zapomniałem Trochę było tych schodów Zaliczyłem je około 5 razy w obie strony. Edytowane 31 Lipca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Zrobiłem sobie brelok z czterech różnych łańcuchów : HG40, HG54, ConneX 804 chyba oraz Campa c10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 2h MTB dla odmiany i 360m up z nastawieniem na ostrzejsze podjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) Dziś trochę inna leśna trasa - wyszło 30km ze średnią 22km/h. Jestem super zadowolony bo udało mi się zrobić w tym miesiącu 500km. Rowerowanie mnie wciąga Edytowane 31 Lipca 2016 przez provayder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Dziś: 106,7 km ze średnią 22,2 km/h i 1558m w górę Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi