Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wieje dziś masakra , oczywiście w pysk bo jak by inaczej ...

8JtAep7.png

Może wieczorem będzie lepiej to by dokręcił.

Wykręciłem życiówkę, 412 km

Impa , masz konkurencję :D 

Napisano (edytowane)

Regulacja zacisku hamulcowego SLX 675 okazało  się, że jednego tłoczka   nie można wcisnąć

Po rozebraniu zacisku, przyczyną był obłupany kawałek  tłoczka ceramicznego(od spodu) co powodowało brak możliwości wciśnięcia go na miejsce.

Chcąc nie chcąc wymiana zacisku na nowy.

Edytowane przez vpablov
Napisano

Chyba nowe drogi dziś wyznaczyłem :D Podjazdów było sporo + interwały , trawa do kierownicy i do tego ostro na zjazdach. Później trochę po asfalcie w Rekowie i Redzie.

65c58Yx.png

• Mod Team
Napisano

Podejścia są różne - mi np. muzyka podczas jazdy do niczego nie jest potrzebna ( niegdyś muzyk amator ), bo wolę słyszeć co się dzieje dookoła ( ptaszki itp. ), a posłuchać to sobie mogę w domu.

Napisano

Jak wieje wiatr, albo dość szybko siezasuwa, to tych ptaszków za bardzo nie uświedczysz, tylko szumi w uszach, a tak to i uszu nie przewieje i mozna coś miłego dla ucha, jak kto woli, oczywiście bez przesady z głośnością, ale o tym był już temat ;) Jak kto woli ;) 

• Mod Team
Napisano

@ Sansei6

Z tymi ptaszkami to taki żarcik, bo przy średnich w granicach 25 km/h raczej ich nie słucham - chodzi bardziej o kwestie bezpieczeństwa ( paradoksalnie nie jeżdżę po mieście, ale rozp ... mnie np. ludzie trzymający smartfona podczas jazdy ).

Napisano (edytowane)

No i wymarzona życiówka. Pierwsza setka i to w ekstremalnej temperaturze 31 stopni. Tyłek i ręce wytrzymały.

b828e29ccd1e77b423f9e78aa6d5dcb0.jpg

Edytowane przez Abermon
Napisano

Ostatnio brakowało czasu żeby cokolwiek napisać. Dziś to postaram się nadrobić [emoji4]

W czwartek założyłem czujniki garmina i podstawę na mostek w moim rowerze. Zmieniłem licznik w żony rowerze na Sigme 16.12 STS CAD.

W piątek wieczorem 25 km po lesie.

Dziś z kolei rano 24 km po nadmorskich ścieżkach. Wieczorem dołożyłem 17 km z żoną.

Wysłane z mojego SM-G925F