siemalysy Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Dzis wymiana klocków (przód+tył), wymiana tylnej tarczy, wymiana opon, smarowanie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) Ach znów nie zdążyłem przed północą dodać Wczoraj: 60 km ze średnią 26,4 km/h Edytowane 15 Lipca 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 troche zabawy przy rowerach przed jutrzejszym planowanym wypadem poza miasto :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Dzisiaj jak zwykle rowerem do i z pracy. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Dzisiaj 13km z córą w spacerowym tempie, a wieczorkiem pierwszy raz udało mi się zrobić 41km ze średnią 24km/h. Mój tyłek nie przyzwyczajony jest do tak długiej jazdy Ale będziemy nad tym pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 25 km znow w ekstremalnym terenie, 20 minut wyciagania traw z roznych elementow napedu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 (edytowane) Nakręciłem trochę , bardzo leniwie po grillowaniu ale się ruszyłem W każdym razie trzeba kręcić dalej bo słabo póki co to wygląda. Edytowane 16 Lipca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 fajne rowerowanie w deszczu po lokalnych sciezkach z fragmentem bezdroża,około 30km nasilający sie deszcz przerwał zaplanowane dłuższe .... ale i tak fajnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Wyszło tylko zdemontowanei rowerów z wieszaka rowerowego na hak i wieszaka i takie tam ogólne oględziny sprżetu czy jest ok... nie było jakosza bardzo sił na jazdę po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Wczoraj: 202,1 km ze średnią 25,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Wczoraj wieczorem 57,69 km po lesie ze średnią 25,58 km/h - standardowo bez postojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Wczoraj: 202,1 km ze średnią 25,9 km/h Pewnie tam gdzie mieszkasz to w miare normalne, ale u siebie nie obrabiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Dziś 28km ze średnią 23km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Forma rosnie dzis 40 km znow przedzieranie sie przez roslinnosc. Teren ekstremalny , uwaga jest plaga kleszczy! Mialem ze 30 kleszczy na dresach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 @BulletTime Bo pewnie nie nosisz dresów z 3 paskami, wtedy nawet kleszcze uciekają Dziś 124 km głównie asfaltem, średnia 23 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Dziś: 93 km ze średnią 24,4 km/h Pewnie tam gdzie mieszkasz to w miare normalne, ale u siebie nie obrabiam... co miałeś na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 28km ze średnią 25km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Dziś: 93 km ze średnią 24,4 km/h co miałeś na myśli? Okolice Koszarawy, Korbielowa, Jelesni - ogolnie Beskidy, gdzie sie nie rusze to przelecze....Inna sprawa Ty szosa, ja nie szosa, w sensie sztywny niner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 krótka wypad poza miasto w rzęsistym deszczu,mycie roweru :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Wczoraj ŚLR w Pińczowie. Sporo przewyższeń jak na tamtą okolicę, bo prawie 900m na 50km trasie. Było ciężko bo mocno interwałowo a jeszcze deszczyk popadał i zrobiła się śliska i kleista maź a w niektórych miejscach glinka. Nie udało mi się po zawodach wyczyścić roweru z tego, chyba muszę dziś usiąść ze ściereczką i wypucować. Było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Wybrałem się dziś jakimś szlakiem rowerowym. Było całkiem nieźle , choć średnia dość nisko. Poprawiłem nie chętnie działającą trójkę (wreszcie się za to wziąłem) i znów napęd do czyszczenia ... Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Póki co to namordowałem sie by wrzucić rower do auta, przy walnietym siłowniku klapy, samemu to wkurzajaca sprawa, gdy klapa na łep leci, rower nie chce do środka i jeszcze światełku znów ułamałem brrr... aha i naprawa piszczącego amortyzatora podsiodłowego w żony torpedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Póki co to namordowałem sie by wrzucić rower do auta, przy walnietym siłowniku klapy, samemu to wkurzajaca sprawa, gdy klapa na łep leci, rower nie chce do środka i jeszcze światełku znów ułamałem brrr... aha i naprawa piszczącego amortyzatora podsiodłowego w żony torpedzie.Na to są Panie patenty. Bierzesz sobie kij od szczotki i blokujesz Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Włąśnei nie miałem takiego patentu i w tym problem. A jendna sie jeszcze udało pokręcić z młodym ponad 12 km ale na speeedzie i terenowo, w tym pobiłem swój rekord prędkosci na twardym 51,8 km/h to juzchyba mój totalny max na MTB i terenowych oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Wycieczka do Deca po sprzęta. Wybór padł na szosę. Triban 520 uzupełnił mój garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi