provayder Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Dla mnie lipiec zaczął się całkiem dobrze. Najpierw 18km do pracy i z powrotem, później 12km z córą spacerowym tempem do brata i z powrotem, i do tego 22km ze średnią 26km/h W sobotę do lasu 23km w godzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Dziś tylko 10 km. Rama wydaje takie odgłosy, że strach jeździć. Czeka mnie wymiana ramy. Liczę na to, że do przyszłego weekendu ogarnę ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Rodzinnie po lasku godzinkę jazdy terenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 były plany rowerowe ale deszcz mnie zniechęcił ,teraz juz spoko to pewnie wyjdę na jakas godzinkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Nocne 10 km z młodym, zobaczyć czy miasteczko żyje... raczej śpi i trochę laskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 popatrzyłam sobie na mój piękny rower, aczkolwiek bez łańcucha, bo sama go nie umiem założyć i postanowiłam poprawę - jeśli jest mój to muszę się nauczyć, a więc po jutrzejszej obronie bierę biblię kolarza górskiego i zacznę najpierw czytać i uczyć się wszystkiego w teorii. i przyszła mi do głowy jeszcze trasa na 125 km - chodzi za mną całodzienna wyprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 no i było kilka rundek wokół parku,po parku,trochę asfaltu,troche kocich łbów no i podłoża trawiastego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 @ Ol.ga w Biblii nic nie ma o zakładaniu łańcucha, wierz mi Jeśli Twój rowerek to góral to polecam Zinn i Sztuka serwisowania roweru górskiego Ja wczoraj na rozkręcenie nogi po przymusowym lekkim leniuchowaniu w poprzednim tygodniu ok. 45 km szoską, w tym odbiłam "swój" QOM na ul. Orszady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Wczoraj: 158,9 km ze średnią 28,6 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Zakładanie łańcucha? A to już wujek google nic nie podpowiada? Rodzinnie jazda po okolicy, przerwana ulewą... ledwo 10 km, tempo chyba wolniej niż spacerkowe....masakra. Moz ejeszcze coś samotnie wieczorem lub z młodym w większym tempie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 41,5km ze średnią 24,5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 czyszczenie napędu,jutro serwis :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj: 78,9 km ze średnią 27,2 km/h No siema @mess! :D Edytowane 5 Lipca 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 o widzę poniekąd temat typu mój dzisiejszy trening więc się dorzucę mocno w 6 osób, jestem zadowolony, duuużo praca :> 64km / 39.4kmh @ 147ud 87kad z dojazdem i rozjazdem: 102km / 37kmh @ 141ud 91kad https://www.strava.c...ities/630106642 siema impa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Kilka wyskoków po nadmorskiej okolicy rodzinnei z najmlodszym.... ważne, że się nie poddaje i km nabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dzisiaj laightowo,odwiozlem rower do przeglądu w serwisie,oczywiście nic rowerowi nie dolega bo sam dbam o wszystkie śrubki,elementy,napęd etc ale wole jednak jak wszystko jest sprawdzone przez specjalistę:-),lepiej zapobiegać niz leczyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejw_cz Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj w koncu po prawie miesiacu porzadna wycieczke rowerowa: Hrádek - Zittau - Ebersbach - Löbau - Bersdorfer See - Ostritz - Zittau. Lacznie 133,64 km ze srednia 19,6 km/h. Edytowane 6 Lipca 2016 przez dejw_cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Przerobiłem przednie koło na bezdętke - Obręcz DT Swiss 533b oraz opona zwijana vittoria saugaro 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miskaa Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Ja dzisiaj byłam leniwcem i prześledziłam tylko wpisy metaxy na wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 22km + serwis wkładu suportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dziś późnym popołudniem złożyłem sobie nową maszynę. No zrobiłem przekładkę w większości z części Krossa, w którym pekła rama. Rower złożony na ramie Author Egoist 27,5 z 2016 r. Doszła nowa sztyca, nowe gripy i nowy błotnik racefender. Liczę jutro na poprawę pogody bo nogi juz chodzą żeby jeździć i jeździc, i wcale się nie zatrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Dziś: 104,1 km ze średnią 32,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Dziś 26 km w terenie. Pierwsza jazda moim Egoistem. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj wymienilem mleko na trezado w obu kolach.uszczelnienilo sie znakomicie. Nastepnie 30 km w blocie i dzeszczem na koniec. No i teraz ciagam nosem... mleko to rewolucja wg mnie tak samo jak myk myk. Edytowane 7 Lipca 2016 przez BulletTime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Rodzinnie po Stegnie, ponad 10 na pewno wskoczyło a w sumie ponad 50 na tym wakacyjnym wypadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi